Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 367
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
До колкото знам- без коментар не дават часове

# 316
Здравейте момичета,
в края на януари стана ясно, че ИКСИ, което правихме е неуспешно, обадих се в Надежда да запиша час за коментар и ми казаха, че ще ме впишат в списък на изчакване, най- вероятно за края на февруари.
Въпросът ми е кога обикновено се обаждат- няколко дни преди деня, който ще ми определят ли?

# 317
  • София
sheli2005, на мен ми се обадиха предишния ден и ми казаха за колко часа да отида.
Аз обаче имах ходене в Болницата 2 седмици преди това и попитах как седи въпроса с тези списъци. Тогава ми казаха за кой ден съм определена, но не се знаеше часа и ме предупредиха, че ще го разбера едва предния ден.

keylla, наистина се дърпат много да дават часове след неуспешен опит.
Аз се наложи да ги послъжа малко и успях да си запиша час директно за 10ти ден от цикъла за стартиране на нов опит на ЕЦ.

На мен прегледа след неуспешния опит Янурари ми мина днес. Д-р Персенска каза, че биолозите са написали коментар, че яйцеклетките са кофти. Изписа ми витамини FH Pro. Някой да ги е пил и да е дало резултат? Каза поне 3 месеца да ги приемам. (цената хич не ми се нрави, ама...). Други идеи за подобряване на Я?
Ще направим този месец още един опит на ЕЦ та поне да можем да подадем документи за Фонда.
Иначе пуснахме генетичните изследвания, но ще са готови на 27.02.

Като цяло тъпа работа...

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 14:13 от Ellie D

# 318
Еха, по шест капсули на ден Flushed

# 319
  • София
Май диетата ще ми се състои само от хапчета...

# 320
Еха, цената определено е по-висока от на повечето подобни добавки. Че и 6 капсули ... Но пък ако си ги купиш поотделно същите съставки, излиза подобна цена.

# 321
В iherb са доста по-евтини - 120 лв.

# 322
  • София
Beloved Summer, dдействително ако си ги накупиш поотделно няма да излезне кой знае колко по-евтино, но пък увеличава драстично броя на хапчетата, които трябва да се приемат накуп. А за цената направо нямам думи Angry

Cristi, супер си! Ще ги поръчам оттам.

# 323
  • Варна
Видях и аз. Да, поотделно съм пила всичко това, не излиза по-евтино Wink. Но може пък в тази точна комбинация да има повече полза.

# 324
Аз тези витамини FHPro мога ли да започна да ги пия и без да са ми изписани от лекар . Видях, че има същите и за партньора. Някой който ги е пил , има ли реално разлика в качеството на яйцеклетките след пункция ? И ако се поръчат от iherb - колко време им е горе-долу доставката?

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 16:54 от yyoana

# 325
Аз вече се съмнявам във всичко.И на мен след 3 неуспешен опит ми казаха че яйцеклетките ми са кофти.Пих какви ли не добавки-същата работа.Сега мисля да направя самафинансиран опит на ЕЦ +1 замразено,което имам от предния опит.

# 326
Здравейте! След трансфера,който беше на 06.02 док ми изписа Зарзио,Фраксипарин и еднократно Прегнил 500,който трябва да си поставя днес.По мой спомен,в манипулационната ми казаха всички инжекции да си поставям подкожно в корема.Във форумите обаче прочетох,че в повечето случаи се поставят мускулно и се притесних,че може да не съм разбрала правилно как се поставя.Вие къде си биете инжекциите Прегнил след трансфера?

# 327
  • София
прегнил винаги мускулно са ми слагали, аз ходя в манипулационната.

# 328
  • София
Прегнил 5000 преди пункция се поставя мускулно. Иначе има едни мънички спринцовчици Прегнил, които изписват след пункци (поне при мен веднъж), но те бяха Прегнил 100 - те се слагат подкожно в корема.
Иначе принципно съм чела, че и другият Прегнил - за индукция на Овулацията може подкожно, но до сега не съм срещнала такава практика по клиниките.

# 329
Сега ми направи впечатление,че иглата на спринцовката е по-къса,а за мускулните инжекции не бяха ли дълги иглите

Общи условия

Активация на акаунт