Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 229
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
eklektus, благодаря ти Simple Smile

# 91
  • София
Имам въпрос към някоя бъдеща мама, която ходи на жк в Надежда:
В четвъртък беше първата ми жк (пакетна услуга), взеха ми секрет за мб, дадох кръв и урина. Доктора каза, че изследванията без мб ще са готови същата вечер, а още нямам никакви резултати. Да звъня ли в лабораторията или се чака няколко дни Thinking

# 92
Не мога да кажа при жк как е, но си мисля, че трябва да можеш да видиш резултатите си онлайн, ако имаш постоянен достъп (егн-то ти е потреб.име, а паролата я дават на място (не съм сигурна дали става по тел.)).

# 93
  • София
Аз бях в сряда на хистероскопия, кръв и урина взеха, но резултати не ми излизат в профила. Някой друг има ли с ненаписани резултати?

# 94
Бамба, в епикризата ти ще ги пише, иначе резултати от изследвания преди операции и подобни манипулации, както и такива, пуснати в отделението, не се виждат онлайн.

# 95
  • София
Преди излизаха и онлайн, явно са ги променили.
Даже сега виждам от предната хистероскопия.
Не че много ми трябват, ама от любопитство.

# 96
На първото шише,което ми дадоха пишеше Налтрексон.Но дали е чист или смесен с друго лекарство в шишето незнам.Казаха да го пия без прекъсване и вече пия трето шише.
Мери, как се снабдяваш с него? Не го намерих в търговската мрежа, а мъжът ми е с тежко автоимунно заболяване. Досега не са ни казвали за него, а прочетох, че терапия с ниски дози повлиява благоприятно неговото заболяване.

# 97
Сега се сетих, че някой беше писал преди дни във фб за проблем с онлайн платформата, може това да е причината.

# 98
  • София
“Уважаеми пациенти,

в тази секция можете да видите вашите изследвания от Клинична лаборатория, Микробиология и цитонамазки.
В сайта не се виждат изследвания направени по време на болничен престой, както и неготови резултати“

# 99
  • София
Явно ми идват малки буквите Grinning
Ще чакам епикризата.

# 100
Аз моята още я чакам. От август Mr. Green

# 101
Линка,който е даден на първа страница за проверка на изследвания не отваря,трябва да се поправи с този https://web.nadezhda.bg

# 102
На първото шише,което ми дадоха пишеше Налтрексон.Но дали е чист или смесен с друго лекарство в шишето незнам.Казаха да го пия без прекъсване и вече пия трето шише.
Мери, как се снабдяваш с него? Не го намерих в търговската мрежа, а мъжът ми е с тежко автоимунно заболяване. Досега не са ни казвали за него, а прочетох, че терапия с ниски дози повлиява благоприятно неговото заболяване.
  Има други търговски наименования   http://www.bg-mamma.com/?topic=479316

# 103
  • пазарджик
Когато аз правих първите изследвания от пакета за жк,резултатите излязоха след 3-4 дни,даже звънях на инфо да питам да няма някакъв проблем и ми казаха,че имало някакво технологично време за това се бавят.Ако се забавят повече им звънкай.

# 104
Здравейте, някой може ли да ме ориентира какви са цените за тези изследвания - кариотип, имунологичен панел и тромбофилия.

Общи условия

Активация на акаунт