Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Д е супер, а Б12 ще падне при бременност, но не е важно да е високо в момента, защото няма отношение към имплантацията. Дано и генетичните да са ти добре!

cristi, благодаря Flowers Four Leaf Clover Поне това да не го мисля!
Записах час за генетиците, и за д-р Персенска (с малко зор).
Да видим какво ще стане.

Да ви попитам и още нещо - за кандидастване по фонда (с 4 неуспешни процедури) може ли едната да е от друга клиника, и ако да какво ми трябва като документи оттам? С кого да се свържа за повече въпроси, с тази Румяна, или самия ЦАР си има телефон за информация?

# 151
  • София
При Стаменов съм и да никакъв шанс няма да се свърже човек с него. Казаха ми да отида в манипулационната и евентуално от там ще го информират.

# 152
Мимичета след моето пагобно 14 витамин Д, започнах прием по 20 капки вигантол дневно, пък дано за два три месеца го вкарам в крак, за да направя опит. Мисля скоро като минстане месец да тествам да видя какво се случва.
Кой доктор ти определи дозата ?
Или въпрос към всички- доктор с каква специалност би бил компетентен, както и за вит.В12? Седем години ходя по клиники и никой не ми каза да си го измеря тоз вит.Д

Здравей Ина, аз бях с остър дефицит на вит. Д ( 13) преди няколко месеца. Установих, че в лабораторията на Александровска болница го изследват по модерен метод. Там може да попиташ и за консултация. Горещо ти препоръчвам да отидеш там. Аз в момента пия по 8 капки Вигантол дневно.

# 153
  • София
Симпатяга, метода не е модерен, а е референтен Simple Smile
До колкото знам проф. Свинаров преглежда всеки резултат и пише препоръки. Но не мисля, че е проблем (ако нещо се е променило от както съм болнични), да се направи консултация с него.

# 154
  • София
Имам нужда от съдействие. Излязоха първите ми лаб. резултати, вие сте с повече опит, моля за коментар.[/img]

# 155
До колкото знам проф. Свинаров преглежда всеки резултат и пише препоръки. Но не мисля, че е проблем (ако нещо се е променило от както съм болнични), да се направи консултация с него.

Simple Smile Нарочно написах модерен Simple Smile и очаквах да ме поправиш  Hug
Да, проф. Свинаров определи моята настояща доза и горещо го препоръчвам за консултация.

# 156
  • Sofia
Мимичета след моето пагобно 14 витамин Д, започнах прием по 20 капки вигантол дневно, пък дано за два три месеца го вкарам в крак, за да направя опит. Мисля скоро като минстане месец да тествам да видя какво се случва.

Здравей, трябва да вкараш витамин Д в норма, за да направиш опит или просто след няколко месеца ще правиш опит. Питам, защото след последното изследване декември месец моят беше 23, което мисля, че също е ниско.

и двете Simple Smile Отначало мислих за опит февруари, но се отказах и реших да пооправя витамина и евентуално за март се каня за опит.
sympatiagata, аз пиех по 7 капки когато витамина ми беше около 35-40, но сега взимам по-повече, мислиш че ми е висока дозата ли?  Водих се по таблицата, която ме посъветваха момичетата тук във форума: Засега съм почти на месец прием по 20 капки, ще изследвам скоро да видя какво се случва, но на пръв поглед това което е фрапантната разлика е че ми спря косопада изцяло.

# 157
  • София

Simple Smile Нарочно написах модерен Simple Smile и очаквах да ме поправиш  Hug
Да, проф. Свинаров определи моята настояща доза и горещо го препоръчвам за консултация.
Ах тиииии   Hug
Иначе да, относно дозите е безкомпромисен. Той е малко “маниак” на тема вит. Д Simple Smile
Ето едно съвсем скорошно интервю с него свързано и с грипа и с витамините Д и С
http://kanal3.bg/video/15516-Vsyaka-sutrin%253A-Udarni-dozi-vita … pasyavat-ot-gripa

Скрит текст:
Сега забелязах, че и моята кола се мъдри в репортажа
Хахахах

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 11:19 от Nandin

# 158
# 159
  • София
Гълъбинова, дай малко инфо - бременна ли си, имаш ли оплаквания, приемаш ли някакви лекарства...?
По принцип левкоцитите са ти високи, а хемоглобина е малко нисък. Обаче без допълнтелна информация едни лабораторни резултати не означават, кой знае какво

# 160
Д е супер, а Б12 ще падне при бременност, но не е важно да е високо в момента, защото няма отношение към имплантацията. Дано и генетичните да са ти добре!

cristi, благодаря Flowers Four Leaf Clover Поне това да не го мисля!
Записах час за генетиците, и за д-р Персенска (с малко зор).
Да видим какво ще стане.

Да ви попитам и още нещо - за кандидастване по фонда (с 4 неуспешни процедури) може ли едната да е от друга клиника, и ако да какво ми трябва като документи оттам? С кого да се свържа за повече въпроси, с тази Румяна, или самия ЦАР си има телефон за информация?

Няма значение от кои клиники са ви опитите дали само от една или няколко, трябва просто 4 броя АРТ с които да се кандидатства за Фонда.

# 161
  • София
Да, бременна съм в 14 гс. Имам и някакво странно течение, иначе нямам оплаквания

Гълъбинова, дай малко инфо - бременна ли си, имаш ли оплаквания, приемаш ли някакви лекарства...?
По принцип левкоцитите са ти високи, а хемоглобина е малко нисък. Обаче без допълнтелна информация едни лабораторни резултати не означават, кой знае какво

# 162
  • София
Да, бременна съм в 14 гс. Имам и някакво странно течение, иначе нямам оплаквания

Зарзио или вливка на имуноглобулини има ли си?
Ако не, не е лошо да се пусне и едно CRP (бих препоръчала прокалцитонин, ама не на всякъде го правят)

# 163
  • София
Само фраксипарин 0.3 и утрогестан, друго не приемам.

# 164
  • София
Само фраксипарин 0.3 и утрогестан, друго не приемам.
Значи нека доктора да ги види, че ливкоцитките са височки, дори за брменна.
Само не се шашкай, няма нищо супер притеснително. Казвам, че са завишени, но не е нещо фрапиращо (може и да няма връзка с половата система и бебето)

Общи условия

Активация на акаунт