Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 314
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, продължавам да имам болка в дясно - в областта на яйчника. Минаха 6 дни от пункцията. Притеснено ми е. Изключено е да е хипер стимулация при моята реакция на симулациите. Чудя се да чакам ли цикъла или да се опитвам да ходя до клиниката. Болката е поносима, но постоянна, не намалява.

# 166
Момичета, продължавам да имам болка в дясно - в областта на яйчника. Минаха 6 дни от пункцията. Притеснено ми е. Изключено е да е хипер стимулация при моята реакция на симулациите. Чудя се да чакам ли цикъла или да се опитвам да ходя до клиниката. Болката е поносима, но постоянна, не намалява.

Според мен е да отидеш на един ехограф... аз така направих задържан фоликул след пункция и хвана че се пукна....

# 167
Ели, говори директно с Румяна. Иначе няма значение в кои клиники си ги правила процедурите.

# 168
  • София
Здравейте. И аз се присъединявам към вас -започнах стимулация с Елонва на 27.01(с мъжки фактор сме).
Искам да попитам след пункция какъв болничен издават. Може ли да е седмица или две

# 169
  • София
Здравейте. И аз се присъединявам към вас -започнах стимулация с Елонва на 27.01(с мъжки фактор сме).
Искам да попитам след пункция какъв болничен издават. Може ли да е седмица или две
На заявлението за болничен, си пишеш колко дни искаш

# 170
След пункция болничен е 5дни,след трансфер 30дни.Успех!

# 171
Здравейте, дами! В понеделник бях на пункция при д-р Стаменов и трансферът ще е най-вероятно в събота. В неделя рано сутринта летя извън страната и се опитвам да планирам деня възможно най-добре. Знаете ли дали трансфери се правят само сутрин или евентуално може да е по всяко време на деня? Благодаря и късмет на всички където и да сте в процеса Blush!

# 172
  • София
по обед са трансферите, или по-точно като попривършат пункциите, след 10 часа.

# 173
  • София
След пункция болничен е 5дни,след трансфер 30дни.Успех!

Преди след пункция даваха до 14 дни. От скоро ли е тази промяна? Вчера го разбрах това.

# 174
Здравейте, дами! В понеделник бях на пункция при д-р Стаменов и трансферът ще е най-вероятно в събота. В неделя рано сутринта летя извън страната и се опитвам да планирам деня възможно най-добре. Знаете ли дали трансфери се правят само сутрин или евентуално може да е по всяко време на деня? Благодаря и късмет на всички където и да сте в процеса Blush!
Моят ЗЕТ беше насрочен за 15ч., но аз съм при д-р Персенска. Успех Simple Smile

# 175
  • София
а болничния след трансфер дали е продължение на предния или си е съвсем различен?
че е много неприятно със заплащането после.

# 176
  • София
Мисля, че е различен. Но не съм сигурна. Защо да е неприятно със заплащането?

# 177
Здравейте!  Допитвам се до вас дали в клиниката правят следните изследвания :
кариотип;  микроделеции на у-хромозомата; тромбофилии
И ако да-при тях ли ги правят или ги изпращат другате?
Мислех в Надежда да направим спермограма +сди, а в Геника другите, но ако правят и тях, няма да се разкарваме на две места

# 178
Правят, но трябва да се видиш с генетиците.

# 179
  • София
Мисля, че е различен. Но не съм сигурна. Защо да е неприятно със заплащането?
ако е различен се изплащат 2х3 дни на 70%, иначе само 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт