Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 370
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, днес ми беше пункцията и Стаменов ми изписа: Утрогестан и  Естрофем, но нали съм отвеяна и не разбрах дали от днес трябва да ги започна. Моля някой, ако може да ми каже, защото нямам негов тел. и не знам кого да попитам.
Благодаря!
От тази вечер ги започваш.
Успех

И моята пункция мина днес. И на мен ми изписаха утрогестан и Естрофем 2 пъти дневно. Аз разбрах че трябва да ги започна веднага ама още бях леко замаяна. Даже вече си поставих утрогестан. Дано не съм обърала много нещата.  Значи Естрофема да го започна довечера.

# 271
.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 22:36 от BettyBoop

# 272
Здравейте момичета, извинявайте, че нахлувам така.  Прочетох по-назад че се предписва сироп Nalco за подобряване функцията на яйчниците и че е помогнал на много жени. Интересува ме къде мога да го намеря, продава ли се в аптеката на болницата. Благодаря ви. Може и на лични.

# 273
Ех, да му се не види... Миленка, съжалявам Confused Kissing Heart

# 274
  • София
А колко време след пункцията е нормално да боли. Час след самата процедура почти нищо не усещах, а сега не мога да мръдна без болка. След колко време ако болката продължава е редно да звънна на доктора?

# 275
Здравейте момичета, извинявайте, че нахлувам така.  Прочетох по-назад че се предписва сироп Nalco за подобряване функцията на яйчниците и че е помогнал на много жени. Интересува ме къде мога да го намеря, продава ли се в аптеката на болницата. Благодаря ви. Може и на лични.

Дидка, след дълги проучвания разбрах, че го дават от манипулационната на болницата и че представлява разтвор на ниски дози налтрексон, за който има изследвания, че се прилага за лечение на автоимунни заболявания. Като разтвор не можеш да го закупиш от аптеката. Там се продава под формата на таблетки от 50 мг, а препоръчителната доза за лечение на автоимунни заболявания е от един до четири милиграма. Имай предвид че се държа доста силно вещество, което по принцип се използва за лечение на хероинова зависимост и алкохолизъм, така че според мен не е добре да си го самоизписваш. Аз се заинтересувах от него, тъй като мъжът ми е в тежко автоимунно заболяване, което по принцип не се лекува и отскоро започнахме прием на ниски дози налтрексон. По-добре питай доктора дали това е подходящо за теб. Реално за автоимунните заболявания и вероятно за подпомагане на функциите на яйчниците в определени случаи се изписва off Label.

# 276
  • София
А колко време след пункцията е нормално да боли. Час след самата процедура почти нищо не усещах, а сега не мога да мръдна без болка. След колко време ако болката продължава е редно да звънна на доктора?
Ако болката е при движение, не се притеснявай. 3-4 дни е нормално да има такава болка, все пак тъканите са наранени.
Колко фоликула имаше?

# 277
  • София
Ако болката е при движение, не се притеснявай. 3-4 дни е нормално да има такава болка, все пак тъканите са наранени.
Колко фоликула имаше?

17 фоликула, което са си доста боцкания. Болката е при ходене, при ставане а дори и при лежане докато си намеря подходяща поза.

# 278
  • София
17 Ф са си доста.
Аз предишния път бях със 6, последния с 9 и имах такава болка 3-4 дни. Наподобяваше мускулна треска.
На мен докторката ми каза, че мога да пия но-шпа.

# 279
 КОЛКО ВРЕМЕ ПРИЕМАТЕ ОРТОМОЛ НАТАЛ?

# 280
  • София
имам едни пари да плащам, за замразяване и съхранение на ембриони.
подписала съм си договора, само трябва да ги платя.
досега имах да изплащам едни суми по споразумение, та ги изплатих.
ако взема да преведа дължимото по същата сметка дали ще стане?
че нямам ходене скоро, а нямам възможност да вися на телефона.

# 281
stassimira-повече лежане и протеинови шейкове 2 на ден и пилешка супа .За 3 дни бях ОК.При мен бяха 15Ф

# 282
Мога да ти дам телефона на девойката, която движи тази част. Аз поне бързо се свързвам с нея или пращам смс, пък тя ми се обажда, когато може.

# 283
  • София
Аз май от достинекса имам запек и съм подута. А това едва ли е добре за трансфера. Искам да попитам ако някой от вас е бил с подобен проблем какво са изписвали лекарите. Четох за някакви свещички Ева Кю. Та не знам от тях ли да взема или Дуфалак.

# 284
Момичета, имам планирана диагностична хистероскопия. Др Стаменов ми даде една хапче да го взема няколко часа преди процедурата. Обаче не разбрах как - вагинално или орално. Понеже хапчето е срязано от блистер и се чете само част от името *ytote* не знам какво да правя. Мисля, че е cytotec. На някой изпасвали ли са му такива и как се приема преде хастероскопия?

Общи условия

Активация на акаунт