Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 358
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • София
те нали обработват, и сигурно сухраняват по подходящ начин.
може да звъннеш да ги питаш или направо изпращай мъжа, пък най-много да го върнат за по-късно  Rolling Eyes

# 346
Здравейте, др. седмица във вторник ще правя ЗЕТ, но вчера след преглед ми назначиха Прегнил 5000.Защо толкова рано ? И за колко време се изчиства от организама този Прегнил? Благодаря !

# 347
  • София
Здравейте, др. седмица във вторник ще правя ЗЕТ, но вчера след преглед ми назначиха Прегнил 5000.Защо толкова рано ? И за колко време се изчиства от организама този Прегнил? Благодаря !
Прегнила се чисти по спомен за около 10 дни.
ЗЕТ се прави на деня, на който за замразени ембрионите.
Т.е. ако са на 5-ти ден, ЗЕТ трябва да ти е на 5-ти ден след О.
С прегнила са ти таймирали О - т.е. ако си го била вчера, О ще ти е утре, и във вторник ще ти е 5-ти ден.

# 348
Здравейте,
Искам да пожелая на всички много успех в борбата, нека всеки да държи в ръце си поне едно малко съкровище! Flowers Four Leaf Clover  People Angel People Baby Gift Heart
Следя Ви от много време, но до сега не съм писала.
Моята история е ясна след като пиша за информация при Вас.Имам няколко въпроса, но нека се представя накратко. Накратко ще разкажа факти който сигурно се досещате...:
С репродуктивни проблеми съм, изследвала съм полови хормони /бяха в норма/, ехография на щитовидната желяза /леки дифузни нарушения/ ,хормони и анти тела на ЩЖ/анти тела са наред, но TSH завишено над 2 и следователно приемам L-Thyroxin от 4 години и стана мазало не попаднах на добър ендокринолог/,проходимост на фалопиеви тръби/ катастрофа.../ и до тук лутане 4 години на "Уж специалисти" - резултат 0! И така се отказах, но възобнових борбата есента и попълних електронния формуляр за първичен преглед в Клиника Надежда /на 9.11.2017г./ и писах E-mail да питам какво се случва със записването ми за първичен преглед и днес ми писаха, разпределена на за д-р Стаменов, много се зарадвах! Но от тука започват въпросите:
1. Как протичат прегледите при д-р Стаменов? /Той ли извършва прегледите?Всеки месец ли отсъства? Предразположен ли е за задаване на въпроси? И всичко което сметнете , че ще ми е полезно/.
2. Предложете ми добър ендрокринолог и генетик?
3. Аз живея в чужбина и мислим да правим консултация и тука защото уж и тук има добри доктори. И тук идва въпроса кое да избера- България или Германия...?
4. Добре ли е преди прегледа да си изследвам поне хормоните като най актуална информация?
Благодаря Ви предварително и много се извинявам за дългия пост! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Pencil
P.S. В ''скрит текст'', слагам отговора на първичния преглед . Може на някой да му е полезно да видят как върви обработката на заявленията!
Скрит текст:
Здравейте,

Искаме да Ви уведомим, че Вашата форма е получена и разгледана от лекарската комисия. Разпределена сте за д-р Стаменов. Очаквайте колега от Кол център на болницата да Ви се обади и да Ви предложи час. Не се безпокойте, ще имате възможност за реакция, т.к. към момента записваме за м. Септември 2018 г.

# 349
Момичета имам един бърз въпрос,мога ли да правя секс след имунологични биобсия(беше преди 1 седмица)?

# 350
Здравейте момичета! На 06.02.2018 г направихме свеж трансфер на две ембриончета. Това ни е първи опит. Вчера и днес от любопитство си направих два теста и те са отрицателни. На 20.02 мисля да ходя на кръвен тест,  но много се разстроих.  Според вас дали е още прекалено рано, да тая ли надежди? От няколко дни имам леки болки ниско долу и гърдите много ме болят.
Искам да попитам тези които вече са си правили кръвен тест дали някой ти се обажда за разчитане не резултата или сам си го разчиташ?

# 351
Рано е за уринарен, зависи колко дневни са били ембрионите, но пак е рано. Направи си кръвен, може и днес ако са били петдневни, той ще покаже. За тридневни изчакай още 2-3 дни. Никой няма да ти се обади за резултата. Трябва да е поне двуцифрено число, най-добре трицифрено.

# 352
Бяха 5 дневни. Явно ще изчакам 20.02. Все пак ми даваш някаква надежда. Дали от хормоните или от напрежението, но тотално съм се сринала психически и затова реших да потърся подкрепата Ви. 😑

# 353
  • София
Няма какво да се сриваш.
Ако е станало - ще е супер, ако не - нов опит и така, докато успееш Hug.
И сега можеш да направиш кръвен тест, щом са 5-дневни, стига да не си слагала Прегнил след трансфера.

# 354
Момичета, предстои ми преглед при д-р Стаменов. Не съм ходила там от близо 2 години. Питането ми е все още ли има такива забавяния в графика(около 2-3 часа) и пращат ли все още смс?
Благодаря!

# 355
  • София
има забавяния и изпращат смс.
но за смс ми казаха че след 18-19 часа не изпращат.

# 356
Благодаря Ви за куража момичета! Това пусто нетърпение...... Ще си изчакам 14я ден и ще отида тогава на кръвен тест. Каквото има да става ще стане... Приятен и успешен ден на всички.

# 357
  • Кърджали
Здравейте, има ли някой в клиниката, как са часовете при Персенска, колко е закъснението?

# 358
Може вече да е късно, но аз преди малко дойдох и видях че е на 12 номер, а аз съм 21. Мисля че поне около 40-45 мин закъснение.

# 359
Здравейте,

На 18.01 ми беше хистероскопията с цел оглед на матката и корекция на белег след секцио от 2014. След операцията, докторът каза, че е много важно как ще дойде цикълът, за да разберем "какво сме свършили", но не ми спомена за някаква друга находка или съмнение за нищо друго. Когато е гледал матката на ултразвук, също не е ставало дума да има нещо притеснително. Днес си взех епикризата и се шокирах, оказа се, че е взет материал за хистология и диагнозата е "полип на тялото на матката . Аденомиоза" . На преглед съм другата седмица, но искам междувременно да ви попитам, някой сблъсквал ли се е с това?  За аденомиозата чета ужасни неща, тя само хистологично ли се установява, не се ли вижда при хистероскопия, защо докторът нищо не спомена? Имам усещане, че нещо са объркали. Много съм притеснена и объркана..Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт