Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 266
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой ако може да ми каже д-р Стаменов изписва ли Медрол след трансфер?
понякога изписва, понякога не

# 511
Някой знае ли от какво зависи дали е нужно да се приема Медрол след ембриотрансфер?

# 512
Някой знае ли от какво зависи дали е нужно да се приема Медрол след ембриотрансфер?
Мисля, че при автоимунен проблем или ползване на донорска яйцеклетка винаги го изписват, за да не атакува тялото ембриона. Листовката страшно звучи, но явно ползите са повече от вредите.

# 513
Преди трансфер се пиеше много вода, нали? Каква беше тайната: пиене дълго време по малко или ударна доза точно преди трансфера? За трансферите спазват ли се часовете или пак се чака доста?

# 514
Преди трансфер се пиеше много вода, нали? Каква беше тайната: пиене дълго време по малко или ударна доза точно преди трансфера? За трансферите спазват ли се часовете или пак се чака доста?

Започваш да пиеш вода 1-2 часа преди трансфера - бавно и напоително  Grinning. Вземи си вода и за горе. Аз за час-два, изпивам около 2-3 литра и не се стискам, ходя до тоалетна, включително и горе, докато чакам да ме извикат. Когато пиеш толкова много вода за толкова кратък период, мехурът е почти постоянно пълен. Пожелавам ти успех!

# 515
  • Кърджали
Докторката ми отговори биопсията е добре

# 516
Аз пишках преди да тръгнем за Надежда, по пътя изпивам 0.5-0.6 л вода и след час и половина, като пристигнем, мехура ми е в пълна готовност Grinning
Последния път чаках три часа и половина  за трансфер Rolling Eyes

# 517
  • София
Последния път Персенска ми каза, че съм пила прекалено много вода. Така, че и това не е хубаво.

# 518
  • Кърджали

Винаги като пристигна в болницата пишкам и започвам да пия вода докато дойде моят ред мехурът се пълни. Декември месец на трансфера влезнах в 13 ч. и излезнаха в 16.30 ч.  Опита беше успешен но за малко за съжаление.

# 519
Gitte, пожелавам следващ опит, успешен до край!

# 520
  • Кърджали
Gitte, пожелавам следващ опит, успешен до край!

Благодаря те, сигурна съм че ще е успешен до края

# 521
На последния успешен трансфер ме извикаха спешно по рано и с влизането в болницата ме вкараха за трансфер.Е грам вода не бях пила,пък се получиха нещата

# 522
Тя водата не помага да се хванат ембриончетата,а помага на док.  да ги постави на правилното място

# 523
До кога те следи лекаря, които е направил инвитро процедурата при положителен тест? И той може ли да продължи с болничните или трябва да се запишеш на ЖК?

# 524
Здравейте,
имам нужда от вашата компетентност.
Този месец трябваше да правим 2-ра исеминация,тъй като първата беше неуспешна,но се оказа,че фуликолите са в грешният яйчник. Този ,който е без тръбата.Д-р Персенска ми предложи инвитро,тъй като има много фуликули и според нея качествени от ляво.
Та въпроса ми е ,някой има ли представа колко ще излезе цялата процедура като пари?

Общи условия

Активация на акаунт