Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 266
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
зависи колко са фоликулите.
ако са много излизаше около 2100-2200лв само процедурата.
ако са малко се изчислява според бройката, 350лв пункция, после по 250 за оплождане на всяка яйцеклетка и накрая 450лв трансфер.
това съвсем ориентировъчно обаче.

# 526
Зависи от броя на оплодените яйцеклетки. На първа страница има брошура с цените, там можеш да се ориентираш.  Ако са повече ще трябва да платиш и замразяване и съхранение. Една поправка, Бамба, 350лв е трансфера, ако няма скорошна промяна. Успех!

# 527
  • София
аз съм го запомнила като 450лв, може и да греша, че последните години все зет плащам  Rolling Eyes

# 528
Момичета, да попитам и тук, че съм в момента като удавник за сламка. Кога най-късно става имплантацията при бластоцисти?

# 529
  • Кърджали
Момичета, да попитам и тук, че съм в момента като удавник за сламка. Кога най-късно става имплантацията при бластоцисти?

http://www.okeybg.com/blog/view/56/Kakvo-se-sluchva-sled-embrio-transfera.html

# 530
Момичета,

Предстои ми утре биопсия на лигавицата на матката, тази, която се прави на 5-ти ден след овулацията. Четох на разни места, че е болезнена манипулация, на какво бихте оприличили болката. Имам една пункция на един фоликул без упойка, но при биопсията, сигурно е различно. Пускат ли се някакви изследвания преди това, пихте ли някакво обезболяващо, колко дълго продължи кървенето, и последно-сексът кога може до се поднови Simple Smile ?

# 531
  • Кърджали
Момичета,

Предстои ми утре биопсия на лигавицата на матката, тази, която се прави на 5-ти ден след овулацията. Четох на разни места, че е болезнена манипулация, на какво бихте оприличили болката. Имам една пункция на един фоликул без упойка, но при биопсията, сигурно е различно. Пускат ли се някакви изследвания преди това, пихте ли някакво обезболяващо, колко дълго продължи кървенето, и последно-сексът кога може до се поднови Simple Smile ?
Здравей, моята биопсия беше на 19 февруари, нищо не съм пила и не ме болеше. Единственото което направих беше докато д-р Персенска я правеше да слушам музика със слушалки, защото не чувах звука на желязо ( спекулум и биопсичната щипка).

# 532
Здравейте, момичета. Забременях нормално, в момента съм в края на 8г седмица, но днес  д-р Персенска констатира, че плода е претърпял обратно развитие- мисед аборт. Не ми се е случвало до сега и по време на прегледа не успях изобщо да обсъдя с нея адекватно нещата. Каза ми, че вариантите са абразио или медикаменти, като с вторите било възможно много да ме боли, защото сакчето не е малко. Каза ми да си запазя час за абразио, но сега, когато започнах да осмислям нещата, не е ли по-добре да пробваме първо с медикаменти? Струва ми се по-близко до ествествените процеси и по-щадящо за организма( матката). Моля, ако някой има опит да сподели.

# 533
Момичета при стартиране на стимулация ако моят Д-р не е на работа какво следва? Пропускаме месеца ли?

# 534
BettyBoop, миналата година имах 2 медикаментозни аборта заради миседи в 6 и 9 г.с. Аз избрах този вариант, не исках инструментална намеса в матката и бях готова за нов трансфер след 2 цикъла.
За болката- можеш да пиеш обезболяващи, тогава ще е като при цикъл, аз не пих нищо и болеше много.
Като преживяване медикаментозния аборт мисля, че е доста по-натоварващ психически, но не съжалявам, че избрах нещата да се случат по този начин.

# 535
Аз също предпочитам този вариант, но изобщо не го обсъдихме с д-р Персенска. Имам час за абразио, но не ми се иска. Писах и, но не ми отговаря. Не знам дали да не отида утре пак, за да говоря с нея.
та.ра, ти при кой прави медикаментозния аборт?

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 20:01 от BettyBoop

# 536
BettyBoop, не бих искала да те обърквам още повече, но понеже питаш ... Рискове има и при медикаментозния аборт. Аз имам два такива.  При първия всичко беше наред, нямаше и почти никаква болка. При втория обаче освен болките, което аз не намирам за кой знае какъв проблем, не се бях изчистила и претърпях две хистероскопии + абразио с едната. Казвам само и единствено, за да не се подценяват рисковете и при мед.аборт. Дано всичко е наред, каквото и да решиш и успех следващия път!

# 537
Да се очаква отсъствие на Стаменов?

# 538
Здравейте, момичета, Честита баба Марта, пожелавам ви много положителни тестове през този месец Simple Smile
Имам една стимулация дълъг протокол и направих 4 Ф. И една къс протокол - 8 Ф. Искаше ми се да си пусна АМХ на предния цикъл, но така се стекоха обстоятелствата, че започнахме стимулация и не успях.
Мислите ли, че съм с НЯР или просто не отговарям добре на лекарствата ?
Нямам операции, възпаления и т.н. в тази връзка.

# 539
Аз, ако правех по 8 фоликула, щях до тавана да скачам. Какъв ИЯР? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт