Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 127
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Симпатяга, ужасно съжалявам, напълно разбирам как се чувстваш, аз много тежко преживях моят мисед. Sad
Нели, съжалявам за отрицателния резултат...дано е за последно.
И моят аборт беше медикаментозен и също с Мифепристон в 8 г.с. и два месеца по-късно трансфер, но при мен беше успешен.
Съгласна съм, че след кюретаж е хубаво една идея повечко да се изчака, за да се възстанови лигавицата.

Тина Алекс, Ели, успех !

# 481
  • На остров
При мен ми казаха че мога веднага да продължа с опитите след като се чувствам добре физически и психически.  Тази ми бременност с кухото яйце не беше инвитро, 4 м по късно направихме 1опит и беше успешен( чакахме за час  тези месеца, иначе нашите си опити подновихме като ми спря след миседа . И аз като Жана този мисед тогава много зле го преживях.

# 482
И аз като Жанчето с медикаментозен приключих с миседа. Беше през октомври и ако не трябваше да чакам хистеро, а след него задържан фоликул/киста в момента, след 1-2 цикъла можеше да направя зет. Препоръчвам медикаментозен, ако е подходящо в случая. На мен в 8 г.с. без сърдечна дейност директно ми дадоха рецепта, не са ми споменавали абразио.

# 483
Благодаря Ви, момичета! В понеделник все пак ще попитам Персенска за медикаментозен аборт да видя какво ще ми каже. Иначе засега се държа, но познавайки се смятам, че в понеделник след кюртажа ще рухна.
Жана, не се отказвай от опитите заради приказките на мъжа си- той ще размисли. Поне при мен стана така. Моят съпруг около година и половина оказваше съпротива, но после сам повдигна въпроса  Simple Smile.
Тина Алекс, Ели, късмет и успех!

# 484
  • На остров
Симптяга дано стане чудо и изведнъж в понеделник видят нещо !
Аз като ми казаха кухо яйце бях в 9 седмица и въпреки всичко изчакаха една седмица за да са сигурни.
Тогава изчетох много истории и имаше и успешни.
Ако все пак са прави да минава бързо и да продължавате напред.

Сега като приспивах малчо и си мислих, не е да не знам какво е, не да не съм минала през проблеми с малки и големи деца и бремености и раждане и т.н. НО тези 2 седмици са неворятно изнервящо уморяващи. Човек минава през толкова много състояния и емоции и какво ли още не.
Пожелавам много сила на всички !

# 485
Момичета, моя първи трансфер на ДЯ приключи. Вчера бледата черта беше като тази от онзи ден, днес хич я няма.
Ще пусна ЧХГ в сряда да си приключа документално опита и ще почивам поне 2 месеца. С всички тези хормони и разширените ми вени, почвам да се замислям какво да правя, че нещата стават по-зле.
Стискам палчета на чакащите! Слънце ще изгрее и на нашата улица Hug Kissing Heart

# 486
  • На остров
Ава, ако не ти в дошло има надежда !
В коя клиника правихте опита?
Иначе и аз днес имам отрицателен тест.

# 487
Две в едно, в Щерев съм. Няма как да ми дойде, докато пия толкова хормони (3х1 естрофем, 1 Кринон, 2х1 дуфастон). Но и симптомите изчезнаха, така че смятам опита за биохимична. Продължавам с лекарствата до сряда все пак.

# 488
  • На остров
Ава а има ли гаранция на парите там ? В смисъл ако не е успешен опита ас да да ви върнат парите, на много места извън бг  е така.

# 489
Две в едно, досега не бях чувала да се връщат пари-особено в БГ. Трудно ми е да повярвам, че дори е възмажно.  Все пак дори и неуспешен си е опит имало е имало процедури и манипулации.
 И аз пак видях кръглата нула. Нещо явно нещата не вървят на добре. Оптимистичното ми виждане нещо взима връх и дава път на отчаянието. 

# 490
Еххх, момичета... Много съжалявам за резултатите, много куц се оказа този месец  Sad.

# 491
Съпричастна съм с мъката на неуспелите момичета, но и по себе си знам, че ще е за кратко и после ще продължите борбата с нови сили!
На чакащите-успех и се надявайте до последно!
По отношение на опитите с ДЯ, дори и извън БГ не съм чувала да връщат пари при неуспех само на един опит. И в Чехия, и в Кипър има пакети от три или пет опита (солидни суми), и ако няма бременност накрая-връщат парите. Но ако има тежък МФ, или нещо  при жената, което може да е причина за неуспех ( миоми и др), пак не дават гаранции.
Че то при пет опита без никакви проблеми, си е 99.9 успех.

# 492
  • На остров
Пухче точно пакет от три опита с донорски яйцеклетки и при неуспех връщат парите. Клиника в Русия, Рига, Латвия.

Фоуоу съжалявам много !
За нас това е последен опит и ако не се поучи явно такъв ни е бил късмета.

# 493
Момичета, много съжалявам за отрицателните резултати, но това не трябва да ни отказва.
Две в едно, силно стискам палци!
Току що прочетох пост във форума на Надежда, който искрено ме разстрои. Жена търси донорска яйцеклетка не по каналния ред. Хем си мисля, че е в правото си да търси решение на проблема си, хем не мисля, че е морално. Може би просто поста й не е в правилната тема, в която всяка една жена е готова да даде мило и драго за детенце. Възможно е и аз да съм просто по емоционална заради случващото ми се.

# 494
Момичета, съжалявам за минусите. Много отрицателни тестове, много нещо. Sad

Общи условия

Активация на акаунт