Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 119
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
На мен утре ще не 8-ми ден и мисля да се пробвам и все пак са ми петдневни и мисля,че трябва да покаже,но имам само Шуър чек ,но при него май чувствителноста е по-голяма,но ще пробвам Simple Smile Марви,с теб май вървим заедно Simple Smile

# 511
  • На остров
А ако нямаше кръвни какво щяхте да правите Wink .

# 512
Е, тогава уринарни, ама не на седми ден Wink

# 513
  • На остров
Аз знам, че сте прави с чакането просто аз съм се вманиачила с тестовете. Щото това ще е с тестовете, ако не сега кога.

# 514
Ех, каква поредица само..съжалявам , момичета Sad

Не съм чувала да се връщат пари никъде , независимо какъв е опита.

Успех по-натам !  bouquet
Аз видях на сайта в клиниката където се насочвам,че те връщат пари ако ще има 5 неуспешни трансфера,но както разбрах ин витро със ДЯ

# 515
Аз си правя уринарен тест в деня преди кръвния , за да се подготвя психически за нулите Simple Smile

# 516
Здравейте, момичета:-)
Записвам се и аз в темичката, вчера ми беше трансфера на петдневни снежинки.
Дано от тук нататък има много положителни тестчета, тупкащи сърчица и радостни емоции!
Avonavi,  много се радвам за теб! Казах ти да не бързаш да го отписваш опита! Simple Smile
Аз искам да ви питам от следващия ден след трансфера ли започвате Медрола , че съм забравила..Изписани са ми по две на ден , но реално незнам защо. Освен че смъква имунитета, друго незнам за тях. Много зле ми става от тях, особено като дойде време да се спират , дори и по схема е едно главоболие, гадене, ужас направо. Чудя се дали да не си го спестя, ако не е жизненоважно..

Avonavi, честито! Пожелавам ти всичко да е наред до края.
Mery Dik, Медрол се започва на следващия ден след трансфера. Смъква имунитета като целта е да не отхвърлил ембриончетата като чуждо тяло. И на мен не ми е ясно защо го изписват, ( Дозата не е висока, а и нали ембриончета са от наши клетки) но си го пиех по изписаната схема. Аз съм на мнение, че трябва да слушаме лекарите си. И на мен ми е гаден и дълго след като съм го пила ми горчи. След положителен тест ми го намалиха на едно на ден сутрин. Когато го спирах намалях постепенно дозата и нямах проблеми. Пожелавам ти успешен опит.
Момичета, при мен всичко приключи с този опит. Вчера ми беше кюртажа.

# 517
  • На остров
Симпатяга много съжалявам, много са тежки тези моменти.
Аз много искам да съм наясно с резултата  предполагам че ще е отрицателен, да го преживея да се отърся и да продължим с живота по стандартен ред.

# 518
Половината днк на ембриона  е на бащата- него имунната система може да разпознае като чуждо и да го атакува.

# 519
Медрола се изписва и за потискане на симптомите на свръхстимулация при пресен трансфер.

# 520
Симпатяга много съжалявам, много са тежки тези моменти.
Аз много искам да съм наясно с резултата  предполагам че ще е отрицателен, да го преживея да се отърся и да продължим с живота по стандартен ред.

Уви, явно и през такива моменти трябва да минаваме, за съжаление.
Дано всичко с теб е наред. От сърце ти пожелавам положителен тест, тъупкащо сърчице и успешен финал!

# 521
Симпатяга,съжалявам мила за случилото се,стискам палци следващия път всичко да е наред и едно а може и две бебета да имаш.

# 522
Симпатяга, съжалявам!

Странно, че на мен не ми изписаха кортикостероиди, като се има в предвид, че съм с високи НК клетки и ДЯ, но явно този опит ще е изцяло експериментален.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 21:32 от Avonavi

# 523
Момичета, пак аз:blush: Тази сутрин направих пак уринарен и има някаква бледа черичка, но не мога да преценя дали не е изпарителна, че на този тест Престо май не може много да му се има доверие и затова ще ходя да се боцна.

# 524
Стискам палци. Дано да ни зарадваш  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт