Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 117
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • На остров
Марви кой ден ти е днес? Стискам палци !

# 526
Бях до тук момичета Joy На осми ден на пет дневни снежини 0.100...Не знам какво да правя:joy:JoyJoy  Десет години борба и не се получава Joy

# 527
  • На остров
Марви много съжалявам, помислете дали искате да продължите и може би донорска яйцеклетка или сперма олио двете решението.

# 528
Бях до тук момичета Joy На осми ден на пет дневни снежини 0.100...Не знам какво да правя:joy:JoyJoy  Десет години борба и не се получава Joy
Марви,съжалявам за резултата.
Наплачи се,събери се и вдигай главата горе,нямаме време губене. Прегръщам
те

# 529
  • София
Марви, много съжалявам. Няма да се предаваме, продължаваме да се борим! Все някога ще се получи, стискам палци да е следващия път.

# 530
Много ви благодаря! Знам ,че само вие може да разберете какво ми е:weary: И не знам дали ще имам сили да продължа, и годините си вървят 40 за кога да продължавам. Момичета ,желая ви на всички да сбъднете мечтите си и благодаря, че ви има:blue_heart:

# 531
  • София
Много мъчно ми става като прочета за поредни неуспехи. Каквото и да кажа ще е вече казано, но като мине първоначалната болка е важно да се изправиш и да начертаеш план, да решиш какво още можеш да направиш, да си направиш разбор на опитите и най-важно да послушаш вътрешния си глас.

# 532
marvi39, ако имате възможност пробвайте в Турция, там поне слагат картите на масата и много неща ще ти се изяснят.

# 533
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз бих изчакала кръвен тест.
С диагноза "bad luck"- лоши бластоцити или нисък прогестерон,друга причина не намират и затова предприехме ин витро,вместо да играем на "я стане,я не стане".
Успех на всички.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 21:13 от Beautyholicа

# 534
Още веднъж ви благодаря момичета, но нали съм като удавник за сламка да попитам нещо. Кога най-късно става имплантацията при бластоцисти?

# 535
     Марви, не се отчайвай мила. Моя приятелка роди на 45 близнаци, от 4то инвитро. Друга пък позната забременя без да иска на 46, мислеше си че е вече в менопауза и спряла да се пази. Друга приятелка на 43 след 3 дена ще ражда ( естествено заченато). Вярно че 3-4 години го правиха докато стане... ама стана. За протокола мъжът и е на 60.
      Вярно е че ние сме със проблеми, и по-трудно ще ни се получи... но относно възрастовия фактор, мисля че нещата са леко преувеличени  Thinking

# 536
Имплантацията се случва 6-10 дни след оплождането

# 537
Момичета, ако след 48 часа ЧХГ намалява наполовина, брои ли се Grinning
От 25 в понеделник, днес на контролния 9-ти ден съм с 12. Два месеца почивка от мен.
Другия път ще поискам кортикостероиди и няма да позволя трансфер на 'зацапваща' лигавица 6.5 мм.
На очакващите стискам палчета и моля за поне една добра новина скоро, че иначе ще обявя февруари 2018-та за най-куция месец!

# 538
Марви, съжалявам много. Всички, пишещи в този тема, те разбираме много добре, защото сме преживели това, което чувстваш в момента. Сега си потъжи колкото е нежно и ще видиш, че като примини първоначалната болка, всичко ще ти изглежда различно. И аз съм почти на 40 г., с 10 г.неуспешни опити зад гърба си, с много преживяна болка, мъка и страдание, но ето този път успях да забременея. Надявам се това дете да се роди. Не вярвах дори този път, но все пак не спрях да се надявам. Имаш нужда да възстановиш емоциите и света ще бъде по-различен. Желая ти късмет! Не спирай да мечтаеш, не спирай да се молиш! Може би си съвсем близо до целта!

# 539
Марви, съжалявам.

Авонави, съжалявам;( моята Бх беше със същите стойности, не ми се искаше да ти казвам като си каза стойността. Мен ме накараха въпреки всичко да потретя теста. Док каза, че е имал такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт