Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 045
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Ден 10 след трансфер на един петдневен ембрион. Уринарният тест ми е отрицателен. Ще направя кръвен, но нямам особени надежди. При първата ми успешна бременност нищо и никакъв китайски тест я улови също на ден десети.

# 661
  • На остров
Krasimilo за съжаление при мен 10 ден е показателен за уринарни тестове и това при двудневни ембриони.
Стискам палци и пожелавам все пак да е грешка.

# 662
Каква е разликата между бластоцист и бластоцист с клетки? Води ли се единия " по-качествен" от другия при трансфер или е просто различен стадий в развитието?

# 663
Здравейте,
Вчера 11 ти ден след замразен трансфер на три петдневни снежинки, кръвния показа 492.9
Според вас да го повтарям ли и дали да направя вече пиклив , че ми се иска да видя мечтаните две чертички.
Нямам никакви ЧХГ препарати, нито преди трансфера ,нито след.
Лабораторията, в която го пусках утре не работи, затова се чудя дали в Понеделник да пусна пак и колко трябва да е..
Благодаря!

# 664
Mery Dik, честито!

На мен ми излезнаха резултатите от кръвния тест.
ЧХГ - 0.
Дори не знаех, че може да има абсолютна нула.

# 665
Мери, спокойно можеш да направиш пиклив тест да си видиш 2те чертички. ЧХГто ти е супер, няма за какво да го повтаряш. Даже мисля че си с многоплодна. След 10 тина дена би трябвало да се видят.

Краси, съжалявам мила. Желая ти успех следващия път  bouquet

# 666
  • На остров
Мери честито ! И аз предвиждам поне двечки !

Краси съжалявам.

# 667
Мери, честито!
Краси, съжалявам... мен почти всички опити са ми били с кръгла О, та може...

# 668
Да, явно Simple Smile Отначало помислих, че резултатът не е излезнал, въпреки, че не очаквах високи стойности (бях подготвена от отрицателния уринарен).
Продължаваме нататък.
Както някой беше писал, куцият февруари приключи, време е през март да почнат да се случват хубави неща Simple Smile

# 669
Много ви благодаря момичета за хубавите думи! Нека да ви сполети същото Simple Smile в най-скоро скоро време, разбира се!
Заедно с ЧХГ обаче , ТСХ също е скочил. Стойността му е 3.55
Начев каза да увелича дозата от 50 на 75 мг. Някой знае ли кога най-бързо се повлиява и колко трябва да е при бременност. Всъщност до кога се пие?

# 670
  • На остров
Meri аз пих през цялото време, но аз съм с Хашимото. Повлиява се за няколко седмици при смяна на доза. Под 2 по време на бременност го поддържах моето тсх. Иначе е нормално, че скача.

# 671
  • София
Мери, много се радвам за теб! Чувала съм, че при бременност ТСХ се изследва всеки месец ако преди това е било проблемно.
Аз съм с понижена функция на ЩЖ и от 5 години съм на еутирокс и мисля че ще си го пия до края живот и здраве.

# 672
  • На остров
На 6 седмици го изследвах аз.

# 673
За ТСХ знам, че кофеинът влияе много. За месец драстично намалих приема на кафе (от 5 на 1) и ТСХ от 4.1 падна на 1.7.

# 674
Кафе и чай изобщо не съм пила от деня на трансфера.
Благодаря ви за коментарите, вдигнахме дозата на Л тироксина. Дано се повлияе бързо.

Общи условия

Активация на акаунт