Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 049
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви момичета. 😔
Събирам си мечтите, счупени на парченца и утре да ми кажат скачам и започвам отначало. Това което ме съсипва е чакането, чакането, чакането...
Моята док ми каза да пусна Антимюлеров хормон и като е готов да отида. До тогава ще събирам информация къде и какво може да бъркаме.
Уж сме с тубарен фактор, уж сме без тръби от една година вече и пак явно не сме се измъчили докрая щом ни е писано отново да вървим по този път.
Благодаря за подкрепата!
Надявам се, че скоро ще се напълни темата с +++++

# 646
Момичета, чхг на 9ти ден след ЗЕТ 47.45 ... Добре ли е ниско ли е ...ще откача...

# 647
Semana, ЧХГ стойностите са много субективни. Ако искаш да си сигурна го повтори в други ден. Ако не можеш да чакаш, може и утре да пуснеш нов, за да видиш накъде върви.
Според мен е добре и стискам палци! Kissing Heart

# 648
Не мисля че утре ще е особено показателно ако пусне. Правилно е да се изследва след 48ч за да се види дали се удвоява, т.е. дали нараства правилно  Peace

# 649
geizer, ако се увеличава е добре, ако намалява - не е добре. Ако искаш да смяташ увеличението - А+А = В след 48 часа, след 24 часа А+1/2А = В пак трябва да ти подскаже достатъчно, като не се стремим към пълно равенство така или иначе, тъй като ЧХГ расте експоненциално, а ние търсим линейна връзка Simple Smile

# 650
Семана, колко дневни са ембрионите и има ли поставян тригер?

# 651
Един 5 дневен. За съжаление нямам идея какво е тригер. Прпцедурата правих в Истамбул и мисля че нямам тригер Simple Smile все пак може да ме запознаете какво представлява

# 652
Това са чхг препаратите, които се поставят преди пункция или след трансфер, като прегнил, хориомон, овиртел и др.

# 653
Трансфера беше на замразен ембрион и не са поставяни такива препарати.

# 654
Значи чхг-то ти е обнадеждаващо. Стискам палци да нараства добре и успешен финал!

# 655
      Avonavi,  теоретично си напълно права, но  мисля че на 48ч се добива по-ясна представа, точно защото е възможно на 24ч нарастването да е малко по-малко, и пак паника, особено при по-нисичките стойности.  Не споря, просто на мен така ми изглежда по-добре.  Simple Smile
    А момичетата сами ще преценят докъде ще им стигне търпението  Simple Smile

# 656
  • Бургас
Моето се удвояваше в началото на 24 часа  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 657
Здравейте , след миналия неуспешен трансфер - ми бяха дали да си бия подкожно зарзио през няколко дни. Тогава изобщо и не попитах за какво е. Утре евентуално отново ще имам трансфер и сега като прочетох листовката на зарзио - направо ми призля. Аз това не искам да си го слагам. На всички ли ви изписват zarzio след трансфер ? Той за какво служи по-точно?  Не може ли просто да си слагам утрогестан и да си бия феаксипарин и това е ?

# 658
Aз не съм слагала нищо след трансфер, освен Фракси и свещички Утрогестан.  Peace

# 659
  • Пловдив
Здравейте , след миналия неуспешен трансфер - ми бяха дали да си бия подкожно зарзио през няколко дни. Тогава изобщо и не попитах за какво е. Утре евентуално отново ще имам трансфер и сега като прочетох листовката на зарзио - направо ми призля. Аз това не искам да си го слагам. На всички ли ви изписват zarzio след трансфер ? Той за какво служи по-точно?  Не може ли просто да си слагам утрогестан и да си бия феаксипарин и това е ?

Аз съм с фраксипарин и зарзио. На зарзио му е само страшна листовката Blush Иначе е препарат, който увеличава броя на белите кръвни клетки, с което подпомага имплантацията и се бори срещу ранни аборти, поради лош отговор на червените кръвни клетки. Прилага се обикновено през 2-3 дни до 10-11 г.с.
Успех ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт