Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 076
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Брагодаря ти, bubanka75, ама все пак си чакам скана, рано ми е за честитки Wink

А да ви попитам за какво ви изписват но шпа?
Но шпа е спазмолитик, отпуска гладката мускулатура. В случая се изписва за да е спокойна матката, да няма контракции

# 76
Да, и на мен ми се изписа за отпускане на матката, защото след трансфера можело да има и контракции. Само не ми казаха колко дни се пие по тази схема или аз не чух, ще звъня да питам.

# 77
Здравейте, момичета. Аз отново се присъединявам към темичката на чакащите. Днес ми е 6- ти ден след трансфер на две 5 дневни бласточистчета ( ЗЕТ).  Пия Медрол, Нош па, Аспирин протект, фолиева киселина. Слагам Утрогестан вагинално. Гърдите ми не са болезнени. Първите 4 дни имах нещо като ПМС. Сега нямам никакви оплаквания и симптоми. Тест ще правя на своя глава на девети ден, че това чакане ме съсипва.
Надин е писала защо се пие нош па- няма да я повтарям Simple Smile. Може да се пие през цялата бременност.
Бубанка, не е ли било твърде рано за кръвен? Според мен си направи нов на 11- ти ден. Аз така бих постъпила. За прогестерона- не мога да  кажа нищо.
Пожелавам на всички ни късмет и високи стойности на ЧХГ

# 78
Sympatiaga, добре дошла 😘. И на мен днес ми е 6 ден. Ще си чакаме заедно 😊. Май и при мен стана така, първите 4 дни с придърпване, болки тук там, сега почти нищо освен, че много, много леко ме понаболяват гърдите. Тестът ми е на 03.02 и мисля да си го изчакам, че ме е страх от резултата☺️

# 79
Здравейте .При хомозигот 4G/4G PAI и завишени тромбоцитно-левкоцити агрегати , кога трябва да се включи Фраксипарин - след трансфер или след положителен тест ?

# 80
  • варна
Аз съм със същото, започнах фраксипарин след трансфер!

# 81
Привет, момичета ! Отдавна искам да напиша нещо , но все не намирам време и отлагам. От стимулацията миналата година и от бременността са ми останали лекарства, които аз няма да ползвам и на драго сърце , ако някоя от Вас иска ще подаря. Разполагам с 3 бр. Фраксипарин 0,3 в срок до 06/2019; 1 бр. Фраксипарин 0,3 със срок 04/ 2018 ; 1 опак. Естрофем 2мг в срок до 01/2020 ; 3 блистера Медрол 4 мг. със срок 09/ 2020; 1 блистер Утрогестан годен до 08 / 2018; 5 опаковки Зибор 3500 IU 0,2  в срок до 10/2018.
Моля, в случай на интерес ми пишете на лични.

# 82
Здравейте момичета! Днес ми е 3ти ден след трансфера, снощи се събудих от силна болка ниско долу. Продължи 2-3 мин. Според вас имали за какво да се притеснявам.

# 83
  • На остров
Добър ден,
Искам да кажа на всички бъдещи или настоящи мами, не се вглеждате във всяко трепване. Нормално е след дадена интервенция организма да реагира по някакъв начин. Времето между трансфера и датата за тест е да се наслаждавате. Реално тогава нищо не може да се направи дори и да има на проблем. Харанете се здравословно, слушайте доктора си и мислите позитивно.
Как ще изкарате иначе 9 месеца до раждането и после поне 18 г докато стане човек.
Пожелавам много положителни тестове и много усмивки !

# 84
Здравейте дами. Аз изкарах една доста неприятна вечер и нощ. Снощи около 20 часа започнаха зацапване и болки. Зацапването спря засега. Днес явно ще се наложи да пазя леглото, което ще е доста трудна задача.
Mylover, според мен няма от какво да се притесняваш.
Две в едно  Hug. Поне в началото повечето бъдещи мами търсят и се вглеждат ( включая и себе си). После идват и другите притеснения, но докато чакаш положителния резултат те се струват далечни и пренебрежими.
Marsi, добре заварила  Hug

# 85
Как сте момичета? Къде се изгубихте? Моето зацапване се пооправи, но корема ми е подут. Утре мисля да мина през лаборатория.

# 86
Ей Sympatiaga, радвам се, че си добре. Доколкото чета от другите момичета зацапването е добър знак, така че стискам палци/чакам и аз да го видя, но уви, за сега нищо Disappointed/ Не е ли рано за тест? Аз вчера получих малко неприятно срязване от едната страна и нещо като пуслиране май, боже май изперквам😂, но иначе никакви други симптоми. Мързелувам си вкъщи и така 😊

# 87
Здравейте, преди ЗЕТ правят ли се някакви изследвания и кога трябва да се запази час за преглед. Предишния път не бяха още замразени и сега не ми е ясно.(Ембрионите са от преди три години в Надежда)

# 88
Здравейте, преди ЗЕТ правят ли се някакви изследвания и кога трябва да се запази час за преглед. Предишния път не бяха още замразени и сега не ми е ясно.(Ембрионите са от преди три години в Надежда)
На мен ми пуснаха FT4, TSH, Prolactin, TAT и MAT, на чист ден.
На 10 ден от цикъла си бях запазила час.
Най- добре говори първо с доктора, който те следи. Успех Simple Smile

# 89
На мен пуснаха същите изследвания на чист ден. Аз предпазливо бях запазила час за втори ден на цикъла, за да може да разговарям с лекаря си предварително.

Общи условия

Активация на акаунт