Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 113
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Възраста е от голямо значение,на 35 около 55% от яйцеклетките са добри.След 38-40 стават 40% и продължават да падат.Без да споменавам възможни синдроми на плода и мъжки фактори.

Моя позната с 5 аборта,едно бебе с инсем и година по-късно,на 42г забременява съвсем натурално без медикаменти или асистирано - роди здраво 4кг момченце.
Не се отчайвайте,има допълнителни процедури като хромозомен анализ или AH(Assisted Hatching),който виждам в темата за Турция,че правят такъв.Шансовете се увеличават. 💛

# 541
Марви, принципно на 5-6ти ден след трансфер на бластоцит имплантацията би трябвало да е завършила. Но като знам че  докитата все съветват теста да се прави по-късно... може би имат нещо предвид ...
    Ако искаш повтори теста след 2 дена за всеки случай, че да не се чудиш после дали не си го отписала твърде рано опита... Или се обади и се консултирай с док.

# 542
Марви, оплождането се случва в деня на пункцията- 10-11 дни след това вече имплантацията трябва да е приключила. Не се отчайвай- възхищавам се на момичета с вашите сила и упорство- аз 10 години няма да издържа. Но си се борила толкова дълго- не бива да се предаваш! Тази битка не е била за нищо- вярвам, че ще намериш сили за още един, този път успешен опит! Всички сме с теб!

# 543
Момичета ,знам, че задавам тъпи въпроси, но това е от отчаяние. Благодаря за пореден път и сега с моя мъж си говорим да пробвам на естествен цикъл докато чакаме фонда, но не съм сигурна, че искам въобще да опитвам.

# 544
Може би имаш нужда от почивка. Да презаредиш батериите и да се успокоиш психически. Ако не се чувстваш готова, просто изчакай .... Това не е състезание  bouquet

# 545
Здравейте,
Искрено съжалявам за неуспехите.Аз все още го приживявам трудно.
Marvi,на мен лекарката ме посъветва в месеца след неуспеха да опитваме по естествен начин,тъй като хормоните се чистели и вероятността била най-голяма,даже ми написа дати,като ми каза след "кекса" да лежа 5 часа.При мен не подейства,днес лелята се появи.Но може при вас да има успех.
Всички ще  успеем,просто трябва да си извървим пътя явно!

# 546
  • На остров
Проблема е че годините не чакат и няма време за почивка.
Марви а дя мислили сте ?

# 547
Момичета, чета ви и съпреживявам с вас болките ви, които са ми така познати. Съжалявам за неуспехите ви. Боли, но човек трябва да се изправи и да продължи, ако много иска да сбъдне мечтата си. Стискам палци от утре да е не само нов месец, но и нов късмет за всички. Дано каръщината и отрицателните тестове да останат във февруари, а март да донесе само двучертичкови резултати. Heart

# 548
  • На остров
И аз си мисля, че съм ок със яйцеклетките ама явно не съм щом не се получава. Днес се замислих, че може би трябва натам да се насочим ако толкова много искаме още едно дете, но вероятно няма да го направим.
Гадно и трудно и нечестно е, и за съжажале нищо не зависи от нас за крайният резултат.

# 549
Само се чудя защо имам тези болки в кръста и придърпване и боцканя, а не са като преди цикъл. Болклите който имам преди цикъл са други, или пак влизам във филм:confused:

# 550
  • На остров
Аз си започнах с типичното подуване и болки като преди цикъл. 10 ден вечерта , нямам апетит и гърдите са ми много тежки. Очаквам през ноща да ми дойде.

# 551
Две в едно, ако теста ти е на 6ти, не е ли рано да го отписваш? Нали не си пускала кръвен?

# 552
Съжалявам за всички неуспехи момичета! Доколкото успях да прочетса някои още чакат и има шанс. Желая им успех!
Аз също обявих февруари за много, много куц! Хубавото е, че вече свърши! 😁
Аз си чакам цикъла тези дни и ме викат на 2ри ден за коментар и последващи действия... 2рия ни опит ще е със стимулация. Пък да видим ще имаме ли късмет този път ♥️

# 553
  • София
Марви, съжалявам за резултата.
Относно годините - след месец навършвам 43г. Преди 20 дни се роди моят син, от 5 опит ин витро.
Всяка болка, всяка инжекция си заслужават.

# 554
Еее, честито , Нандин- да ти е жив и здрав малкия мъж ! Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт