Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 106
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Честита Баба Марта, момичета! Пожелавам ви да сте живи здрави и много силни за да може да продължавате да се борите за мечтите си Blue Heart

# 556
  • На остров
Хич не ми е Мартенско.
Честита баба Марта на всички !
Надин честит син да в жив и здрав и много да ви радва !

# 557
# 558
Не аз слагам само прогестерон вагинално 3 по 1 , ще слагам още 4 дена общо 14 от трансфера и после официалният ми тест на 6 март, въпреки че си знам вече резултата.
Две в едно, не е ли още много рано да знаем резултат, мила. Моя трансфер беше на 23.02. Кръвния тест ми е за 07.03 и още не помислям, че може да има реален резултат ако направя тест, не е ли много рано...
Иначе на всички момичета-кокичета- Честита Баба Марта! Желая ви румени и засмени щастийца да донесе още първия щъркел ❤❤

# 559
Марви , защо не си починеш 1-2 месеца и не пробвате на ЕЦ , ако имате възможност. Аз съм с тромбофилия и отказвам стимулации и имам паника от пълна упойка и отказвам и нея Simple Smile И на ЕЦ с един или два фоликула , изобщо не боли пункцията . По-неприятно е поставянето на абоката , отколкото самата пункция. Аз имах един неуспешен трансфер началото на януари и сега пак ще пробвам на ЕЦ. То ако е писано и с една Я ще стане всичко.

# 560
  • София
Потвърждавам това за едната яйцеклетка. Аз за 6 опита имам и трансфер на 4 ембриона и резултат винаги 0,100. Сега напълно ЕЦ, първото чудо, че направих цели две яйцеклетки. Но остана до ден 5 само един ембрион. Този един ембрион сега гука до мен.

# 561
Мисля да пробвам, но си нямам и на идея как са нещата на ЕЦ, и колко струва. Ще съм благодарна ако може да ми обясните. Може и на лично, че да не спамя темата.

# 562
Здравейте момичета ,и при мен нещата приключиха днес с разочароващ резултат на 14 ден след трансфер с чхг 6,02 .Sob.Пожелавам на всички чакащи само положителни тестове и пухкав финал.

# 563
  • Пловдив
Мили момичета, искрено съжалявам за отрицателните резултати Sad Но имайте вяра, че ще бъдете най-прекрасните майки на най-прекрасните деца. Всичко е въпрос на време и вяра, това си повтарям през годините след всеки провал. Истината е, че само този не желае деца, само той няма! Успех!

# 564
Искам да предложа на всички, които не са я чели книгата "Стопанката на Господ".
Почнах да я чета 3 4 дни след поредния неуспех... толкова плаках на някои моменти, особено този с "яловата жена".
Накратко ме накара да помисля, да се успокоя, да разбера, че явно нещо имам да уча, за да ми се случва всичко (така по-лесно приемам нещата, макар да ми е писнало от това "учение").
Имаше едно изречение, което не помня в съвсем правилен ред, но ще опитам: Нека Господ помогне на детето ми да прогледне, да ме види, да ме познае и да си слезе при мен! Тоооолкова силно ми въздействаха тия думи и почнах да си ги казвам през ден, през два. И почнах да се чувствам по-добре. Ако на някоя от вас успее да помогне книгата, ще съм много радостна Simple Smile

# 565
Почнах да я чета 3 4 дни след поредния неуспех... толкова плаках на някои моменти, особено този с "яловата жена".
Накратко ме накара да помисля, да се успокоя, да разбера, че явно нещо имам да уча, за да ми се случва всичко (така по-лесно приемам нещата, макар да ми е писнало от това "учение").
Имаше едно изречение, което не помня в съвсем правилен ред, но ще опитам: Нека Господ помогне на детето ми да прогледне, да ме види, да ме познае и да си слезе при мен! Тоооолкова силно ми въздействаха тия думи и почнах да си ги казвам през ден, през два. И почнах да се чувствам по-добре. Ако на някоя от вас успее да помогне книгата, ще съм много радостна Simple Smile
Много благодаря за препоръката 🌹
Аз щях да се разплача само от това изречение ...
Силно вярвам че вече в мен се заражда новото начало и броя дните до теста ❤❤❤
Късмет смели момичета!
Дано сме научили всички уроци и след всичко което сме преживели и изстрадали имаме право на щастие!
Моля се за всяка от вас!

# 566
Задължително ще си я купя тязи седмица.Имам 4 неуспешни трансфера и определено нещо такова ще ми дойде добре дошло🤗🤗

# 567
Момичета, да попитам нещо! Сега видях, че в деня на трансфера прогестерона ми е бил 13...дали може това да е причината за неуспеха?

# 568
Не ти ли изписаха прогестеронов препарат след трансфера?
    Има ли дадени референтни за прогестерона?

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:56 от geizer

# 569
Миличка , от доста неща зависи дали прогестерона е виновен. На първо място дали в деня на трансфера лигавицата е била подходяща ( достатъчно рехава) за да се получи имплантацията. Това би трябвало лекар да го е видял на УЗ.  Утрогестана при повечето момичета е достатъчен, но в малък процент от случаите се налага и допълнителни препарати (кринон например).
     Според мен се консултирай дали при следващ опит да го започнеш още от деня след пункцията, орално,  и да изследваш прогестерона дали се е качил достатъчно, за да може до деня на трансфера да се коригира ако е необходимо и лигавицата да е подходяща за имплантация.
     При мен със прогестерон 14 ( 16-128) се оказа че лигавицата не се преобразува ( седеше си тип сандвич като за овулаторна фаза). Но пък имаше момиче което зачена и износи нормално със нисък прогестерон и без никакви лекарства. Явно е доста индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт