Сватба 2018 - V-та част

• 47 034
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Стискам палци да склони Simple Smile

# 406
Както обещах, се отчитам с резултата от дълго ровене по сайтове и обикаляне по магазини Simple Smile

# 407
Много са красиви и нежни.Браво за страхотния избор!:heart_eyes:

# 408
Не се стърпях и се хваля с кецовете и аз

И ние поръчахме халки от сватбения център. Препоръчвам откъм разнообразие на модели. Дано станат хубави.

# 409
Много са сладки.Аз като реших,че ще съм с обувки без ток нещо като пантофки си мислех,че на повечето ще им е странно,но ми направи впечатление ,че доста от вас се заглеждат и по кецове и ако продължавате с тези красоти ще ме изкушите......

# 410
Много са красиви и нежни.Браво за страхотния избор!:heart_eyes:
Благодаря Heart

# 411
  • WonderLand

И ние поръчахме халки от сватбения център. Препоръчвам откъм разнообразие на модели. Дано станат хубави.

Много са хубави кецовете, от къде са?  Аз мисля да имам 2 чифта обувки - еди високи и едни равни.

# 412
  • София
И на мен ми харесват кецовете много! Страшен избор.
И аз ще съм с два чифта Simple Smile
Моля ви за контакти на фризьори в София, нялой който не взима по 200 лв на прическа и да ходят на адрес, ако може Grinning

# 413

Много са хубави кецовете, от къде са?  Аз мисля да имам 2 чифта обувки - еди високи и едни равни.

Благодаря! И аз взех средно високи и после ще съм с тези. Оттук са:

Скрит текст:

# 414
Кецовете къртят. Искам и аз такива.

Аничка, добър избор си направила. Харесват ми много и чашите, и бутилката.

# 415
Много, много са яки кецовете! Heartbeat

А аз пък искам нещо такова... Но... Sad Навсякъде онлайн е изчерпано.
Някой виждал ли е нещо подобно по магазините? :/

# 416
  • София
В Атина видях подобни кецове изрисувани с някои световни забележителности, още ме е яд, че не си взех.  Laughing

# 417
  • София, България
Момичета, за обувки бях намерила ето тези ЦЪК. Изглеждат ми много удобни и са много елегантни, естествена кожа и не особено високи за тези, които са свикнали на токчета. Simple Smile

# 418
  • WonderLand
Засилих се аз днес да направя поканите за сватбата и тъкмо почнах да пиша текста и се усетих, че нито гражданския, нито църковния брак съм уговорила, а и за ресторанта още нямаме час. И тъй си останах с празни покани Grinning Aма пусто нетърпение...

# 419
Момичета ,ще си правя сама украсата за ресторанта и се чудя за младоженската маса какво да измисля. И по скоро от къде мога да намеря украса за тази маса.За другите маси предвиждам тишлайфери от бледо зелен сатен с пръснати малки златисти листенца и малки вазички  с перлички и бели рози.Но за младоженската незнам как да го измисля.

Общи условия

Активация на акаунт