Сватба 2018 - V-та част

• 47 017
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Това е нашето, касетките в двата края, посредата ще има дървен ринг с бурканчета и още някой цветя и между всичко това ще има свещи чаени и дебели Simple Smile касетки в джъмбо бол, на доста ниски цени, зависи дали ти пасва на цялостната концепция

# 421
  • София
Ние имахме в единия ъгъл сандъче с лилави рози и " скъпоценни камъчета" леко разпилени.  Simple Smile

# 422
И ние много се чудихме, но май се спряхме на дървени пънчета, по-високи, едно до друго и някой по-голям затворен свещник тип белите от Джъмбо с някоя украса. Също съм взела мъх, който ще постелим на разни места (темата ни е горска). Ъх... нещо подобно (макар че горските примери в интернет са предимно кичозни:
Скрит текст:

и малко подобни буркани (все още не знам на масата дали ще има точно - поръчала съм боя и смятам да си направя, но не знам дали боята ще стои съвсем като на видеата)...
https://youtu.be/DE4JTcvF1ds

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 16:16 от Medlinniel

# 423
Много ми допада идеята за горска тема. Сега видях и светещите буркани. Medlinniel, очертава се направо вълшебна сватба Simple Smile
И сандъчетата с рози са много свежарски.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 16:28 от Анонимен

# 424
Май повечето сме на горска тема аз мисля за масите да направя по една такава кора а гъбата да е скрита със зебло и дантела http://blondwimp.snimka.bg/other/svatba.5119801 и може би по едно по-високо шише пак със зебло и дантела.И един въпрос вие в какво сте решили да слагате пликовете с картики кутия,кошница или нещо друго?

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 17:10 от blond_wimp

# 425
  • София
 Ние бяхме с кутия. Между другото хубаво е да помислите къде ще я оставите после. Grinning

# 426
И нашата тема е Омагьосана гора, но без залитиания към бохемски и рустик стил.
Днес ми подтвърдиха, че могат да направят тортата както я искам, със златна глазура и съм мн щастлива!

# 427
  • София, България
Ние бяхме с кутия. Между другото хубаво е да помислите къде ще я оставите после. Grinning

Вие къде я оставихте?
Аз мислих да пратя майка ми в стаята ни да извади пликовете и да ги прибере някъде.

Много са ви хубави идеите за гората! Simple Smile

# 428
  • София

Вие къде я оставихте?
Аз мислих да пратя майка ми в стаята ни да извади пликовете и да ги прибере някъде.

Много са ви хубави идеите за гората! Simple Smile

Ами ние бяхме в ресторант, нямаше стаи и в крайна сметка я държахме под масата на родителите, където винаги имаше някой  Joy

# 429
И ние ще сме с кутия. Давате ми хубава идея след събирането на подаръците, да занесем кутията в стаята ни, тъй като и на нас ни се полага стая в хотела.

# 430
  • София
Помня от темата за 2015 г момичетата ги беше страх да си оставят кутиите в стаята, заради персонала.  Laughing Въпреки че ако бяхме в хотел, сигурно именно в стаята щяхме да я оставим.  Simple Smile

# 431
Ееее, стига де, и в стаята ли да не е сигурно... Grinning

# 432
  • WonderLand
В нашия хотел има сейф за тази цел и мислим да оставим кутията там. Не знам колко е сигурно, в процес на обмисляне аме все пак.

# 433
  • София, България
Точно от съображения за сигурност, мисля човекът, който я занесе в стаята да извади пликовете от кутията и да ги прибере някъде.  Simple Smile  Ако имате други идеи... Thinking

# 434
Аз мисля да наравя нещо такова.Другото като идея което ми хареса е    , но честно казано не се и замислих ,че трябва да я крия даже понеже ще си правя и дърво за пожелания мислех да е на масата до него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт