Сватба 2018 - V-та част

• 46 997
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Ами  в ГОЛФ КЛУБ "СВ. СОФИЯ" дали ще позволят? Харесала съм си Акорд отвътре (и искам да е той) , но не и градината..
Дори да се съгласят, имай предвид, че там цените на всички услуги са мооого солени. В момента от тел.не мога да сваля пакетите им, но по памет мисля, че само таксата за изнесен ритуал беше около 800 лв. и то без включени напитки за добре дошли за гостите. Там има смисъл да проведете изн. ритуал само, ако и цялото тържество е там в техният рестарант. Куверт под 100 лв. няма. Отделно има такса за внесен алкохол и за всичко друго за каквото се сетиш. Много е красиво и романтично, но за съжаление не е за всеки джоб. На мои близки с дъщеря им искаше там да й сватбата, но се отказа като устанави какви са им условията.А те са с мноого добри фин. възможности. Просто реши, че не си заслужава да направи такива разходи за един ден. Предпочете да даде парите за сватбено пътешествие в Тайланд.

Ако го намериш ще съм много благодарна да ми го изпратиш. 🌹

# 481
Момичета, да споделя с вас. Пия си кафето и излизам по магазините в издирване на моята рокля! Имам записани часове в 5 бутика и много се надявам да се харесам с някой модел! Simple Smile

# 482
Преди време някой беше питал за тези: https://www.elegantz.bg/novi-produkti?page=10 

Благодаря много! Аз търся със златен обков, но ще им пратя мейл да ги питам дали ще имат в бъдеще.  bouquet

# 483
  • София
Следобед отиваме за халките!!! 😍

Имам разрешение да я понося 10мин и после чак на 23.06 😀

# 484
Късмет момичета сигурна съм,че ще намерите точно това което искате Simple Smile и естествено после чакаме да се похвалите.

# 485
Ами  в ГОЛФ КЛУБ "СВ. СОФИЯ" дали ще позволят? Харесала съм си Акорд отвътре (и искам да е той) , но не и градината..
Дори да се съгласят, имай предвид, че там цените на всички услуги са мооого солени. В момента от тел.не мога да сваля пакетите им, но по памет мисля, че само таксата за изнесен ритуал беше около 800 лв. и то без включени напитки за добре дошли за гостите. Там има смисъл да проведете изн. ритуал само, ако и цялото тържество е там в техният рестарант. Куверт под 100 лв. няма. Отделно има такса за внесен алкохол и за всичко друго за каквото се сетиш. Много е красиво и романтично, но за съжаление не е за всеки джоб. На мои близки с дъщеря им искаше там да й сватбата, но се отказа като устанави какви са им условията.А те са с мноого добри фин. възможности. Просто реши, че не си заслужава да направи такива разходи за един ден. Предпочете да даде парите за сватбено пътешествие в Тайланд.

Ако го намериш ще съм много благодарна да ми го изпратиш. 🌹
http://www.stsofiagolf.com/bg/Events-Weddings
Ето тук са им офертите, но при мен нещо не се отварят.

# 486
Аз пък спечелих фотосесия от една игра във фейсбук и вече я направихме, че даже и получихме снимките! Няма страшно, ММ е дърво и трябваше постоянно да му се плезя и да му говоря някви глупости да се засмее и отпусне.
Просто се правете че камерата я няма Simple Smile
Ето една снимка от нас:

Наистина сте много сладки и много си отивате.

# 487
... Имате ли отзиви за https://studioedno.com/  и за приказната градина в Елин Пелин?

Какво мислите да изнесен ритуал там с candy bar и после почерпката в ресторант Акорд, които е на 40 минути?
Не съм сигурна, че в Пр. градина  ще ти разрешат да направиш само изнесен ритуал. Те са място за сватби и си предлагат пълни пакети. До сега имаше забележки относна липсата на закрито място, на нормални тоалетни, начупени плочки по пътеките и т.н. До колкото разбрах от блога на Николай Митев за 2018 г. ще изградят шатра и закрито помещение за 80 - 100 г. Пр. сватба има ФБ. Може да попиташ дали ще позволят при тях да направиш само ритула. Ресторант Акорд обаче си има място с красива арка за изнесен ритуал. Мисля, че ще е излишно да ходите някъде другаде.
Далече е от Елин Пелин поне на 40 мин. път. Ако има задръсване и час може да ти отнеме придвижването до ресторанта.
Освен това, наемът е около 1500 лв. Ако си съгласна за един ритуал да платиш толкова... добре. Ако ти направят отстъпка, добре. Но иначе според мен не си заслужава. Ние с моя годеник също ходихме там това лято и, освен че отиваш в нищото и минаваш през строителна база, вътре... да, красиво е, но изглежда западнало и изоставено. Може би донякъде това се дължи и на факта, че не се заключва и сигурно всякакви клошари спят там през останалото време, когато няма мероприятия.

# 488
Хайде да се похваля окончателно с поканите за гостите за шаферките за малката ми шаферка и за родителите  гривничките книгата и кутията и това е за сега Heart Eyes

# 489
Много красиви неща, поздравления!
Аз ще ви покажа бижуто за коса, което чакам да ми изпратят.

Скрит текст:

# 490
Колко красива започва да ни става темата...представям си накрая,че ще трябва да има тема за ррвю на всяка една булка.Поканите и всички неща са страхотни. Sunflower 92  изглежда много нежно чакаме да го покажеш и на живо Blush

# 491
  • София, България
Страхотни неща, monikrisi и Sunflower!
Наистина започнахме все по-интересни и интересни неща да показваме.

Аз поръчах бижу за коса от Алиескпрес. Принципно мисля да съм с цвете в косата, но си харесах едно и си го поръчах. Ще видим... Simple Smile

# 492
  • София
Взехме халките! Simple Smile

Бяло нерудирано злато, моята е с 3 диамантчета (равноотдалечени, за да се виждат както и да се завърти халката).

Бих искала горещо да препоръчам Боби Дизайн (намира се в HIT Младост, София)- изключително коректно отношение Simple Smile

Ето ги

# 493
Sunflower92  бижуто е много хубаво . Heart Eyes Яренце браво за халките . Харесват ми , че са в бяло злато аз също повече го предпочитам и искам моята със сигурност да е от бяло злато  с някое друго камъче . . Stuck Out Tongue Въпрос щом е с диаманти скъпи ли са ви много , понеже знам че само люспа от диамант е скъпа с бижу пък цяло камъче

# 494
  • София
Sunflower92  бижуто е много хубаво . Heart Eyes Яренце браво за халките . Харесват ми , че са в бяло злато аз също повече го предпочитам и искам моята със сигурност да е от бяло злато  с някое друго камъче . . Stuck Out Tongue Въпрос щом е с диаманти скъпи ли са ви много , понеже знам че само люспа от диамант е скъпа с бижу пък цяло камъче

Когато отидохме да ги поръчаме каза, че цената на грам злато е 70лв, а диамантите ще са по 50-60лв бройката. Първоначалната сметка беше около 860лв за всичко и оставихме 200лв капаро.

Вчера като ми се обади, че са готови, каза, че остават за доплащане 627лв.

Общи условия

Активация на акаунт