Сватба 2018 - V-та част

• 47 010
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз пък спечелих фотосесия от една игра във фейсбук и вече я направихме, че даже и получихме снимките! Няма страшно, ММ е дърво и трябваше постоянно да му се плезя и да му говоря някви глупости да се засмее и отпусне.
Просто се правете че камерата я няма Simple Smile
Ето една снимка от нас:

# 466
  • София
Страхотни се.
Ще бъдете много хубави младоженци...

А аз какво да ви кажа... като ММ категорично отказваше да имаме фотограф... защото- цитирам: било много изкуствено и не му харесвало това.

Още сме в преговори и другата събота имаме среща с фотографа, та дано той му обясни нещата както трябва... защото искам да имам читави и красиви снимки от сватбата.

# 467
  • София
А да кажа, че днес ходих на проба в Дидис, пробвах всички торти, харесаха ми две, обаче никоя не ме грабна да ми каже ее тая е супер яка, тя ще е :/ та май ще накарам тази жена, за която бях писала да ми направи една малка торта да видя как ще стане Simple Smile

# 468
Кецовете са страхотни!
Аз съм за лилава панделка.

betamesh Опитай да го накараш да се съгласи да снимките. След време ще иска да се види на сватбата.

Имате ли отзиви за https://studioedno.com/  и за приказната градина в Елин Пелин?

Какво мислите да изнесен ритуал там с candy bar и после почерпката в ресторант Акорд, които е на 40 минути?

# 469
И ние не обичаме камерите ...но като прочетох колко от момичетата,които са нямали фотограф и после съжаляват ...всъщност в последствие това се оказа първото нещо което ангажирахме:grinning: ,а и един път се женим все пак.
Кецовете са страхотни,на мен ми харесва с 2 различни тъкмо против уроки:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 470
  • София
Кецовете са страхотни!

betamesh Опитай да го накараш да се съгласи да снимките. След време ще иска да се види на сватбата.

Имате ли отзиви за https://studioedno.com/  и за приказната градина в Елин Пелин?

Какво мислите да изнесен ритуал там с candy bar и после почерпката в ресторант Акорд, които е на 40 минути?
Аз работя в равно поле, което е обл. Елин пелин, до акорд си е бая разстояние, не е особено близо, бях на сватба там миналата година и въпреки че градинката е на паркинга беше доста добре на мен ми хареса, разгледай снимки от изнесени ритуали там, не виждам смисъл да разкарваш хората до елин пелин

# 471
Кецовете са страхотни!

Аз работя в равно поле, което е обл. Елин пелин, до акорд си е бая разстояние, не е особено близо, бях на сватба там миналата година и въпреки че градинката е на паркинга беше доста добре на мен ми хареса, разгледай снимки от изнесени ритуали там, не виждам смисъл да разкарваш хората до елин пелин

Благодаря, сега ще разгледам. 💐

# 472
Кецовете са страхотни!

Не съм сигурна, че в Пр. градина  ще ти разрешат да направиш само изнесен ритуал. Те са място за сватби и си предлагат пълни пакети. До сега имаше забележки относна липсата на закрито място, на нормални тоалетни, начупени плочки по пътеките и т.н. До колкото разбрах от блога на Николай Митев за 2018 г. ще изградят шатра и закрито помещение за 80 - 100 г. Пр. сватба има ФБ. Може да попиташ дали ще позволят при тях да направиш само ритула. Ресторант Акорд обаче си има място с красива арка за изнесен ритуал. Мисля, че ще е излишно да ходите някъде другаде.
Далече е от Елин Пелин поне на 40 мин. път. Ако има задръсване и час може да ти отнеме придвижването до ресторанта.

# 473
Ние ходихме до Приказната градина преди около месец, но се разочаровах. Входа беше ужас, строителна площадка със стари, счупени прозорци и стъчащи железа, навсякъде строителни материали. Освен това собствениците, които дават мястото под наем ми се сториха много несериозни и някак мърляви. Като цяло мястото не беше моето, а толкова го бях харесала от снимките и бях сигурна, че ще е то, защото искам моето ретривърче да присъства на сватбата, а това беше единствения вариант, но не...

# 474
Ами  в ГОЛФ КЛУБ "СВ. СОФИЯ" дали ще позволят? Харесала съм си Акорд отвътре (и искам да е той) , но не и градината..

# 475
  • София, България
Благодаря ви за мненията за кецовете. Ще ги оставя така изчистени за момента. За панделките ще помисля още и ще преценя  Simple Smile

Х.Христова, защо не говорите с някоя агенция? Може би те ще могат да ви организират изнесен ритуал?

# 476
Благодаря ви за мненията за кецовете. Ще ги оставя така изчистени за момента. За панделките ще помисля още и ще преценя  Simple Smile

Х.Христова, защо не говорите с някоя агенция? Може би те ще могат да ви организират изнесен ритуал?

И това е идея, брагодаря.

# 477
Ами  в ГОЛФ КЛУБ "СВ. СОФИЯ" дали ще позволят? Харесала съм си Акорд отвътре (и искам да е той) , но не и градината..
Дори да се съгласят, имай предвид, че там цените на всички услуги са мооого солени. В момента от тел.не мога да сваля пакетите им, но по памет мисля, че само таксата за изнесен ритуал беше около 800 лв. и то без включени напитки за добре дошли за гостите. Там има смисъл да проведете изн. ритуал само, ако и цялото тържество е там в техният рестарант. Куверт под 100 лв. няма. Отделно има такса за внесен алкохол и за всичко друго за каквото се сетиш. Много е красиво и романтично, но за съжаление не е за всеки джоб. На мои близки с дъщеря им искаше там да й сватбата, но се отказа като устанави какви са им условията.А те са с мноого добри фин. възможности. Просто реши, че не си заслужава да направи такива разходи за един ден. Предпочете да даде парите за сватбено пътешествие в Тайланд.

# 478
Преди време някой беше питал за тези: https://www.elegantz.bg/novi-produkti?page=10 

# 479

Не, не позволяват разбира се затова казавам, че много се надявах градината да е моето място, но не мога да пренебрегна, че НИЩО там не ми хареса, само и само да взема сладурко с нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт