Сватба 2018 - V-та част

• 46 998
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Взехме халките! Simple Smile

Бяло нерудирано злато, моята е с 3 диамантчета (равноотдалечени, за да се виждат както и да се завърти халката).

Бих искала горещо да препоръчам Боби Дизайн (намира се в HIT Младост, София)- изключително коректно отношение Simple Smile

Ето ги
Честито много са стилни Hug

# 496
Страхотни са халките!
Аз също предпочитам бяло злато, тъй като нося сребро, а халките са ни златни по желание на мъжа ми. В крайна сметка избрахме модел, който е комбинация между бяло и жълто злато и предпочетохме да не го променяме, тъй като преценихме, че ще му се изгуби чарът. Нямам търпение и аз да ви ги покажа, когато си ги вземем! Simple Smile

# 497
Супер са и халките, и поканите, и другите неща, браво на вас! Simple Smile На нас вчера ни бяха на гости кумовете ни и с кумата пийнахме малко винце и решихме да репетираме хвърляне на букет. Бая се посмяхме. Grinning
А някоя от вас планира ли да носи на един пръст халката и годежния пръстен?

# 498
  • WonderLand
Яренце, много са красиви халките,  ама това истински диаманти ли са, или камъчета наподобяващи диаманти?  В бижутерските магазини в Хасково истински диамант с такъв размер е около 600лв за брой. Тази цена ме оздачава просто.

# 499
Супер са и халките, и поканите, и другите неща, браво на вас! Simple Smile На нас вчера ни бяха на гости кумовете ни и с кумата пийнахме малко винце и решихме да репетираме хвърляне на букет. Бая се посмяхме. Grinning
А някоя от вас планира ли да носи на един пръст халката и годежния пръстен?

Aз ще си нося и двата пръстена.
Моят годежен е с 1 диамант, 0.40 карата. А брачната халка ще с по-малки един до друг по половината пръстен. Реших така, защото ако е по цялата обиколка, диамантите ще са още по-малки, за да се вместим в бюджета, Бяло злато ще са й двата.

И по темата, и преди съм споделяла, че тук и мъжете имат годежен пръстен. Е моя е изгубил своя вчера. Ще му поръчаме същия, който ш последсвие ще ползва и като брачна халка. Добре, че се поема от застраховката ни.

Яренцe, чудесни са ви халките.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 22:58 от KaтастроФа

# 500
И аз смятам да ги нося заедно.

За който си търси торта - Дидис имат 10% намаление до края на февруари. И дегустациите им са много приятни. Wink

# 501
И аз смятам да нося и двата пръстена,затова като избирахме халките ги пробвах с годежния пръстен. Само дето си мисля, че ще ми е жал да нося годежния пръстен  през цялото време и да търпи всякакви неблагоприятни неща като препарати и хранителни продукти например. Сега го свалям като се прибера,  но не върви да махам и халката след сватбата JoyJoyJoy

# 502
  • София, България
Яремце, халките са чудесни! Честито!

Ние утре сме на дегустация в CakeBox, а на 17-ти при Didy’s Simple Smile

Аз също мислех да нося двата заедно, но годежният ми пръстен е малко дебел и ще стане май прекалено. Ще видим... не сме си избрали още халки, но ми се иска да ги нося заедно.

# 503
Ето го моя понеже стои като два пръстена в един него ще си го оставя на лявата,а халката ще ми е на дясната.

# 504
  • София
Благодаря ви на всички! Simple Smile Отдавна си ги чакам с нетърпение Simple Smile

SilverDream, надявам се да са истински 😀 Освен на доверие.. Няма как да съм сигурна. В картончето ги е описал с някакъв карат - 0,036 (каквото и да означава това).

Утре и ние сме при Дидис в 14:30 🍰

# 505
Диамантите с по-малък карат не са много скъпи. Моят пръстен е с камък 0,06 карата и много си го харесвам. И тъй като е по-малък и нежен, мисля да си го нося с халката на дясната ръка.

P.S. Прощавайте за грозно олющения ми лак, ама след гостите вчера много съдове се измиха... Grinning

Скрит текст:

# 506
Аз много исках да ги нося на едната ръка, но годежния ми пръстен има леко кръгла форма и е почти невъзможно. Освен това предполагам, че по някое време в житейския ми път може да се наложи да сваля годежния пръстен. Но като цяло с голямо желание си го нося и след 8 месеца ще нося и брачната халка, докато приятеля ми каза "ако ми пречи няма да я нося"... той никога не е носил нищо на пръстите си и вероятно ще му е много странно да наниже халката.

# 507
  • WonderLand
Яренце, карата е тежестта на диаманта. Просто наскоро обикаляхме златарски ателиета и бижутерии и цените бяха доста високи. Реално има много неща, които влияят върху цената на диаманта, тъй че е възможно и истински да са.

Аз не си свалям годежния пръстен изобщо. Той е много нежен, но се чудя дали с халката ще стои добре. На другата ръка нищо не харесвам как стои, защото ми е чупено и криво кутрето, но в крайна сметка каквото такова.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 12:05 от SilverDream

# 508
Аз също не мога да нося пръстени, винаги са ме дразнели. Купувала съм си, имала съм желание да нося, но много ми пречат, а годежният, откакто го сложих, го махам само, когато се къпя и ми е много странно да усещам, че го няма. Надявам се и с халката да е така.
Мъжът ми преди е носил разни пръстени, но отдавна не носи, има желание да носи халката, но да видим дали няма да го дразни.

# 509
Аз пък моя годежен не го нося , че ме е страх да не се закачи някъде камъка , да не го ударя и да се отчупи нещо ... малко съм небрежна напоследък и затова си седи в кутийката Grinning ... имам си един сребърен пръстен, който си ми седи на средния пръст и много съм свикнала да е там . Дано свикна и с халката

Общи условия

Активация на акаунт