Сватба 2018 - V-та част

• 46 993
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Моя оригинален годежен гледам да не го нося често, защото е от "Сваровски", а там използват мед в сплавите и почва да червенее, когато му падне родиевото покритие. И за да не го нося нонстоп по бижутери, си нося само пръстена от бяло злато с диамант (който си наричам годежен №2 Grinning ). С него, разбира се, такива проблеми нямам.

Мъжът ми и той е от тези, които нищо не търпят по себе си, даже и часовник не носи, но халката е обещал всеки ден да я носи. То е въпрос на навик според мен - аз имам една гривна на лявата ръка, която с години не свалям изобщо и ще ми е странно без нея.

Впрочем, момичета, много са ви хубави пръстените! Браво на мъжете ви за добрия вкус! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 10:55 от wastedsunset

# 511
И моя не беше носил пръстени, но с годежния така свикна, че сега откакто го изгуби в петък не е на себе си. Много тежко го преживява. Все едно е част от ръката му.

# 512
Аз преди носих пръстен на средния пръст, който ми беше подарен от мама, но преди няколко години изгубих. Беше доста тежка раздяла. :/ След като ММ ми подари годежния, се чувствам сякаш винаги е седял на ръката ми... Разбира се, свалям го когато съм вкъщи. Но с излизането от входа на блока, ако не е на ръката ми, се чувствам като без глава. Grinning Предполагам така ще бъде и с брачната халка, но нея не смятам да я свалям изобщо. Той също така смята (не е носил пръстени досега). Времето ще покаже. Simple Smile

# 513
И моят мм не е носил пръстен ,даже и гривна,но и работата им е такава ,че работят с ток.За това в краен случай се разбрахме да го носи на един синджир.Наистина са ви много красиви пръстените Hug
И аз да покажа поканите,само текста не съм извадила още за да го прикрепя но има време  на живо розовото не е толкова брокатено

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 14:30 от blond_wimp

# 514
Никога през живота си не бях носила пръстени и даже като е решил да купува годежен е било голям филм с размера 😁 никой не знае как точно го е уцелил...И Сега свикнах с него и почти не го свалям,но и моя се изцепи ,,то мъжа не е задължително да го носи” и му обясних,че ако той не носи неговия и аз няма да нося моя 😅

# 515
Моят мъж няма търпение да носи халка и все казва, че са му странни хората, които не си ги носят Grinning но да видим в крайна сметка какво ще стане Wink Иначе аз моя годежен не го свалям почти никога - само като чистя - свикнала съм му много вече. Планирам да си ги нося с халката на един пръст и не смятам да ги свалям постоянно - все пак са направени, за да се носят Grinning

# 516
  • София, България
Аз не съм сваляла годежния откакто го имам. Къпя се с него, спя с него. Simple Smile Но ми е малко голям, та след сватбата като видим на кой пръст ще го нося, ще го стеснявам май. Или по-скоро ще изчакам да родя, че не знам колко ще порасна по време на брменността.

# 517
То и аз така си мисля евентуално като съм бременна, че сигурно няма да мога да си нося и пръстена и халката, но ще видим.

П.П. Ще ми е много готино, ако след това се засечем в някоя бременна тема Grinning

# 518
  • София
То и аз така си мисля евентуално като съм бременна, че сигурно няма да мога да си нося и пръстена и халката, но ще видим.

П.П. Ще ми е много готино, ако след това се засечем в някоя бременна тема Grinning

Носих си халката през цялото време, спокойно.   baby_neutral Joy

# 519
Дай боже цялата група тук  след няколко месеца нова тема да имаме Blush

# 520
Дано и аз полежевам от сърце на всички ни да се включим в една такава радостна детска тема.
П.С. И на мен ми беше много чудно как ми е улучил размера съвсем на око е било и на късмет май Grin

# 521
Това е и моята мечта. Бебе след сватбата. Желая го на всички!

# 522
И аз така си мечтая, даже вече подпитвам мъжа ми КОГА??? Grinning А той ми казва да не бързам толкова, че събитията трябвало да са едно след друго - годеж -> сватба - > бебе Simple Smile и аз си чакам Grinning

# 523
  • София, България
Да, ние сме се разбрали след сватбата спираме да се пазим. Аз много държах да се оженя преди да имаме бебе и за това задействахме сватбата.

Днес да ви се похваля раздадохме мнооого покани. С толкова хора се видяхме, че главата ме заболя Sweat Smile
Много се раваха, много от тях не очакваха да са поканени Simple Smile

Сутринта бяхме и в CakeBox на дегустация. От три избрани вкуса, много си харесахме един с банани и Маскарпоне, но имаме запазен час и за Диди'с на 17-ти и след това ще решаваме. Иначе като цяло много добро отношение получихме от жената в сладкарницата, всичко ни обясни. И там се прави триетажна торта 60-70 парчета и останалите на отделна торта със същия вкус.

# 524
И аз така си мечтая, даже вече подпитвам мъжа ми КОГА??? Grinning А той ми казва да не бързам толкова, че събитията трябвало да са едно след друго - годеж -> сватба - > бебе Simple Smile и аз си чакам Grinning
To почти не остана до вашата сватба! Бързо ще мат месеците и хоп мечтания ден!

Общи условия

Активация на акаунт