КГБ = Клуб на Готините Баби - 186.

• 77 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцата на любимите ми хора
Хули, честито дипломиране на Нанси. С тази отлична оценка дано намери работа, която да й доставя удоволствие, и да случи на колеги.
Кари, и ти имаш с какво да се гордееш. Браво на момчетата!
Фури, до кога сте в Хисаря с Фурийков? Аз планирам другата седмица да ходя до мама и ако сте още там може да намина към вас да се видим. Но да не се каня отсега, че да не пристигне котараната Sad Дано процедурите и водата да помогнат.

# 91
  • в малка спретната къщурка
Мамси, от 29.01- до 7.02 сме . Ако има как, ще си спретнем една мини среща.
Мими, пропуснах да те поздравя за квилинга. Много хубави са нещата с тази техника.
Аз си забраних плетки и всякакви ръкоделия. Ще почивам активно, само да не ме хване съклета.

# 92
  • София
ФУРИЙКЕ, остави пищовите, ами грабвай в едната ръка куфара, другата - под ръка Фурийков и леви, десни, та в Хисаря. Е не може на този готин наш почитател да не му помогне хисарската вода. И една идея от мен Wink Я го заведи в тая стара кръчма, па седнете на тая стара маса, налейте руйно вино и да дойде да му попее хисарския поп на ушенце...И бързо, бързо да оздравее нашия приятел Hug

Ей тук исках да сложа една песен на споменатия поп, но за пръв път ми се случва, слагам я, а когато публикувам - не излиза. Смених няколко песни и все нищо. Фурийке, изпей му на Фенчо ти нещо на ушенце Joy

РИМАРЧЕ, как е кръвното, миличка? spoko
МАМСИ, поздрави мама от мен. Нося с удоволствие подарения елек Hug
БОРЯНЧИЦЕ, получаваш торбата с прегръдките Wink Hug Hug Hug
МАРИНКА, за теб само една прегръдка остана Hug, ама от сърце Simple Smile
Байрактарке ХУЛИ, bg поздравление за успешното дипломиране на чаровната Нанси. Да не се изненадаш, но ние скоро си говорихме, че може би няма да остане само с тази наука. Умно е момичето ( като баба си  Simple Smile). Тегли го психологията Simple Smile Току виж, от есен пак ще имаш студентка ( силата на личния пример-няма да е по-назад от мама  Simple Smile)
КАРИ, и ти с право се гордееш с твоите юнаци. Част от техните успехи са и твои thumbsup Сега искам да ти кажа какво точно имах предвид, като казах, че в живота няма лоши периоди. ( може би, ако бях използвала думата стадии, нямаше да се получи това недоразумение ) И така: Всеки човек, който се е родил преминава през 8 стадия на развитие- ако му е "драснато" да премине през осемте. И дай Боже всекиму да си ги изживее ( за съжаление обаче, не е така ) Та това имах предвид-нима е лош стадия на кърмаческата възраст, на ранното детство, на предучилищната и началната училищната възраст, на юношеството ( малко труден стадии, особено за родителите, но и това минава ), после ранната зрялост 20- 30г добива се професия, създава се семейство, раждат се деца ( е, стадиите някъде се преплитат и ценностите се изместват във времето, но не много Wink. Следва средната зрялост-30 - 60 години. Прави се кариера, гради се дом, грижи за предходното и следващото поколение. ( майката си трака Wink ) и последния 8 стадии-време да се наслаждаваш на постигнатото, да се крепиш, та да можеш да се радваш и гордееш с постиженията на внучетата, а защо и да не си помечтаем да подържим в скута си и правнучета... (нали все това си пожелаваме по имени и рождени дни). Живот, какво да го правим - ами ще го живеем. Е, а ми кажи сега, кой стадий е лош? Аз мисля, че всички стадии са хубави-природата така го е измислила: задължително минаваш от стадий в стадий, като във всеки следващ, носиш със себе си наученото в предишния и така става надграждането, ставаме все по завършени и съвършенни. Не може от кърмаческа възраст да скочиш в пубертет, или в късна зрялост Wink Както казва ХУЛИ, животи разни, съдби различни... Едни неща са ни даденост, като напр. темперамента, но други ние сами си ги градим-напр. характера. Виждам, че си ме разбрала погрешно, защото аз нямах предвид ония отрязъци от време, в които на всеки един се струпват проблеми и несгоди, материални затруднения и най-вече загуба на скъпи хора... Ти си умница, спирам до тук, вярвам, че сега си ме разбрала. Hug
Момичета, отивам да спя. На вас лека и спокойна вечер wavey

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 20:47 от Flo 51

# 93
Сънла.
Честито на Нанси и  всички около нея, Поздрав за баба Кари за нейните внуци,дай  боже и ние  да стигнем до там,то сега съм на етап памперси,но знае ли човек ,може пък да докретам и за повече.
Фури ,чета те и не знам какво да кажа, идете, опитайте ,дано и лекари има там ,пък и  до други лекари се допитайте. То  не знаеш  заека от де ще изскочи.На мнение  съм,че имаме много добри лекари ,но диагностиците не са на ниво ,редки птици са добрите.Щото точно от грешни диагнози  си патим ние  у нас.Все недовидели.

Нещо се разредиха  спявките тук ,но  и  за почивки има  мегдан.Аз щото имам ликьор още съм в настроение.
Фло ,едва нося торбата с прегръдките ,тежка е  ...Ама не се оплаквам.
Диди ,малко ми се видя престоя  ти,ама колкото е...
Мамси , чакам репортаж от новия  дом ,така и не разбрах какво и що ,но  разбирам,че  става нещо хубаво.

Прегръдка от мен без торба за всички...

# 94
  • София
Последните изречения явно са отправени към мен ., нали Фло ?
Разбрала съм те правилно и правилно съм коментирала.
Айде, от мен да мине. Ша ти тура 5 плюс.
А за Нанси... не си права. Не прилича на баба си. Прилича на майка си.
Познаваш ги и двете. Те са добри.
Леля и прилича на майка си, чепата и упорита.

# 95
  • София
Сън не можех да заспя, докато БАЙРАКТАРКАТА  bgне ми повиши оценката Joy Joy Joy
 newsm44 Тенкю баба ХУЛИ  Heart Eyes Абе мой човек си Hug От сега може да ми казвате бележкарка, зубрачка, я се сетете още нещо от школските години и от школския речник. Може да стане весело Simple Smile Философските теми ще ги зарежем. Хайде бе, можем си и без тях Wink
Хули, кои последни изречения-това ли дето казвам " Ти си умница...". Имах предвид Кари, ама като си се почувствала спомената и ти-така да бъде! smile3533 Айде усмихни се де, много си сИриозна Simple Smile А сега за Нанси. Добре сменям концепцията. Ти не си умна като нея, но затова пък тя е упорита като тебе и майка си. Така добре ли е?  smile3534
БОРЯНЧИЦЕ, к'ва сънла? Заради Хули сън не ме лови. Сега ша я дебна, докато се не поЯви. Ша видим тя ли мен, или аз нея Mr. Green Става въпрос коя коя ще приспи. Вие к'во си мислите newsm78 А ти мила дружке, докато мигнеш и хлапетата ще нарамят тежките раници и ще тръгнат на даскало. От първи до осми клас имахме в класа момче и момиче близнаци-не си приличаха никак, ама никак! Поне на цвят да ги бяха докарали еднакви. А то тя черничка, а той бял. Идваха по различни улици на училище, в по-малките класове здраво се биеха. Така и не разбрах какво делят. Как пък не се сприятелиха след като девет месеца са живяли в "една стая" hahaha Joy
МИМИ, тенкю Heart Eyes. Ще се постарая да го запомня. Квилинг! Simple Smile Коя ли е родината на това изкуство newsm78. Декупажът знам, че се е зародил във Франция, а това ми прилича на нещо източно.
Я сега да видя ХУЛИ дали спи?

# 96
Намерих ти учебник по психотерапия  на  руски  сайт.Де  да ти го пратя,ама нека проверя читав ли е ,отваря ли се или ще си четеш на място. Пък дали е за теб ич не помислих ,важно е ,че ме е грижа ...досато мигнеш  и си взела диплом ,после ние сме изкукали , може и  ти да почнеш да прескачаш ,та ще се церим ....
И нашите не си приличат ,но приличат на нас все пак...Рус и  брюнетка ,   пък и по всичко различни.Тя  вади разум от сега ,той беля  и половина,стегнат, като спортист ,явно  няма се нуждае  от мозъчни гънки много.Тя наопъки ,но  рядко се сблъскват,чудно как се изчакват  като искат нещо, един по един.Ама са на баба   сладките внучета ,ни повече ,ни по-малко.Открих Америка ,кой като мен с бабинството.

# 97
Ето, открих те. Зубър такъв.

Залягай над книгите, нашите оценки галят, ама прИфесора има тежката дума.

# 98
Може и така:

# 99
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Браво , Фло! Адмирации! Kissing Face
Хули , честито дипломиране на Нанси! Успешна реализация!
Кари , браво и на твойте момчета!
Фури , да излекувате Фенчо. Да няма инфекции и лоши изследвания.
Римарче , Мамси , кой с кръвно , кой с грип , как сте? Wink
Аз пък напук на кашлицата си взех поредният сироп. Simple Smile Simple Smile
Поотминава и днес ходих на маникюр , др. седмица на фризьор и
обедните кафепиенета подновявам.... аааа аман две седмици домашен арест.
Даже диетата си наруших с толкова хапове и сиропи , но в понеделник се започва пак. Simple Smile
Такива неща за днес. Утре ще се разходя малко до МОЛ-О Simple Smile Simple Smile и вечерта сме
на освещаване на апартамент на наши приятели. Демек ще има джумбуре , гости. Simple Smile Simple Smile
Лека вечер , момичета!

# 100
Жабке ,никак не скучаеш  когато нямаш грип ,то тийновете   биеш...

# 101
Сладурани мили,

Имена не изброявам, че ще взема да изпусна някого.

Гордея се с всяка от вас и не знам някога дали мога да се похваля с вашите успехи. Доста по-неорганизирана съм.
Да сте ми живи и здрави!
Да се видим скоро !
Фури, Фурийчов много жени го мислят - цялото КГБ ... Simple Smile

Лека да ви е нощта, а утрото - с добро да ви посрещне!

За рождения ден на Луси  невероятната сила и добра енергия на тази велика жена:

https://www.youtube.com/watch?v=BMxuIOtr3Ik

# 102
  • София
Добро утро поспаланкиииии. Няма да сервирам кафето, че ще изстине Wink. Само слагам чашите Simple Smile

ДЕБОРАНКЕ сладуранке, е ти снощи ме довърши! Изгледах половината от концерта в чест на Людмила Зикина. Днес ще го догледам Simple Smile А щом казваш да се видим скоро, ами колкото по-скоро, толкова по-добре thumbsup И аз съм се затъжила за вас. Дай идея кога, къде. Удобно е  съботно неделно по обед, да се наприказваме и по светло да се приберем. Ти си на ход! Hug

БОРЯНЧЕ, отваря се учебникът по психотерапия. Много е добър! Огромно благодаря миличка. Снощи и на него посветих време. А това, как описваш внуците, яко ме разсмя Joy

ФУРИЙКЕ, кога успя да ме фотнеш! Като гледам баш съм си аз. Ей така го разбирам това, да залягам над учебниците-нареждам ги и лягам върху тях. hahaha Joy Все белким нещо може и да ми влезе в главата Joy

ЖАБКЕ, на джумбурето, дрънни повечко алкохол, та да довършиш и последните вируси, дето те тормозиха тия дни Wink Ей, бях я забравила тая дума, та й се изкефих. Ползвахме я в студентските години.

МИМИ, проверих-и квилинга, и декупажа идват от изтока. Изкуства, в които използваш фантазия, за които е нужно много търпение. Виж ти каква скрита лимонка си била! Браво миличка. Моя пациентка ми беше направила картичка за баба Марта-много красива. С баба Ками още не съм се срещнала, но смятам днес, утре да й звънна и да се срещнем на по кафе, И на АЙША ще позвъня. Ще спретнем квартална среща Simple Smile

А дано ЯНЧЕТО вече е сварила кафето Simple Smile

На всички хубав ден и да го използвате коя както иска.

# 103
                            Добро утрооооо!Вече не от Рим! Yum
                            Борянчице,хубавите неща обикновено бързо свършват,  та така и с нашата разходка! Не си забравила,че аз работя и хич не искам цялата си отпуска да изгърмя зимата /освен ,ако не е на Канарските острови Smiling Imp/,а децата отсъстваха от у-ще!За това планът беше 5 дни и ..... не са достатъчни,но хвърлихме монетки във фонтана ди Треви и ще се върнем задължително в Рим.Каквото не успяхме да видим ще разглеждаме по-късно.Сега гледаме снимки и разказваме на ММ!
                           Янче,сетих се за телефона и пазенето - Ран си изгуби телефона във Ватиканските музеи!Няма да обяснявам колко са и на каква площ са!По средата на обиколката излязохме на терасата за почивка и......телефона го няма.Цвети му се кара,че е разсеян и не пази,баба зад гърба му казва да не се ядосва и че ще купи по-хубав,ако не го намерим.Да не се ядосва за нещо,което се купува с пари и....естествено веднага звъня на номера.На второ и трето звънване ми се затваря,а на петото чувам италианска реч и разказ на екскурзовод.Затворих ,защото нищо не се разбира освен това,че не се говори на мен.На следващото обаждане моят много добър руски и слаб немски не помагат,а с английският съм на вие!Чувам "Секюрити" и нищо повече не разбирам,давам телефона си на щерката и....в една от първите зали охраната го е намерила.Айдеееее,връщане назад,а това си беше мисия трудна,защото краката ни вече парят от обиколки и навъртян километраж из Рим и потайностите му!Резултатът - Ран си остана със стария телефон,а аз изчетох една лекция,за която май ще ми пишат 6-ца като на Фло, за ценностите в живота на човек!
                          Хули,радвам се на успешното дипломиране на внучката и дано пред нея се открият добри възможности за реализация.Големият зет е завършил същото със същия успех и знам отношенията в сектора.Дано попадне на отлична работа.
                         Кари,твоите принцове доказват,че са елитни и голяма заслуга за техните успехи имаш и ти,такава всеотдайна и прекрасна баба!
                         Фло,за теб и 6-ците съмнение изобщо не съм имала.Ти си всеотдайна във всичко.Възхищавам ти се!Аз не съм способна на такъв подвиг - да седна да чета за изпит.....мисия невъзможна.По-добре да си гледам филмчетата на диванчето и.....харесаха ми разходките та май ще се оглеждам по-често за други.
                         Лек и усмихнат ден и много гушки от мен за всички!Още се адаптирам към снега и студа и се радвам на слънчицето,ама от топлата стая.

# 104
  • София
Софийски момичета, спретнахме бърза кафе среща в 16.30 в Дианабад (моята Метро станция). За сега сме КАМИ, АЙША и аз. Заповядайте, ако има желаещи Simple Smile

ДИДИАааа, добре сте си дошли bouquet При по-сериозно организирана среща ще дойдеш и ще ни разказваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт