Публикувах в 12.55, а срещата е в 16.30 - 3 часа и 35 мин. за подготовка и транспорт. От Стадиона с Метрото до Дианабад е 4 -5 мин. Ще организираме по-сериозна среща, с предварително оповестяване. Отдавна не сме се срещали, та сме се затъжили.
В последно време за тях узнавам или когато стигна на място и са отменени,или когато вече споделяте впечатления от тях.Явно и сега не съм те разбрала правилно,но този път си имам основателна причина - все още разказвам на ММ и разглеждаме снимките,които са доста,за емоциите не коментирам! Та това "за сега сме..." съм приела като вече пиеща кафе компания.
Изгореният от мляко,духа и водата.Мисля си,че имам основание! По тази причина мога да кажа само едно - весела и приятна среща на тези,които имат телефони и четат внимателно!
Май само с чашите си останахте 
За сега коментарът й беше: Прилошава ми от толкова много момчета \ 12 \
Накрая се запозна с аниматорка \ имаше и детско парти на мънини дечица \ та танцува около нея. Снимков маТриял - по-късно. Снима дружката на щерката и като й прати снимките, тя пък ще прати и на мен!
Моята фризьорка така се мъчи седмица с кашлица и започнала с компрес на гърдите от мед и сода бикарбонат. Може и със смляно ленено семе, даже и с ракия и памук... Варианти много ! Точно за 3 дни й минало. Мимито имаше някаква рецепта с май ленено семе \ начукано?!, но нека тя каже. 
\ . И от тогава е неизменен наш фен. Затова го наричаме Фенчо! И за това го мислим всички - много си го харесваме!И му желаем всичко да му се размине!
\ . И от тогава е неизменен наш фен. Затова го наричаме Фенчо! И за това го мислим всички - много си го харесваме!И му желаем всичко да му се размине!Препоръчани теми