Дето няма да се сбъдне отлагам за другия живот.
Чета много както казах,че и езотерика и там говорят,че се прераждаме много пъти.Че избираме пътя си, трудностите,за да се издигнем на високо ниво,успокоявам се,че съм била лакома за бързо израстване и поела трудности.Казват,че има комисия все пак да не поемем повече,отколкото можем да понесем.Има избор, та зависи и от нас нещо.Правилно и грешно няма.
Та не съм като в секта впримчена в това,но го използвам за успокоение.Така е трябвало да бъде. Можеше малко по-добре,но няма.
И все пак ,аз работих в нормална среда с недъг,и карах да ме уважават заради самата мен ,вероятно повече усилия съм влагала от нормалните ,но бях нещо и още съм за познатите тук.И не искам да ги разочаровам накрая. Мисля си в моменти на равносметка,че се преборих с повечето неща,ако можеше да не избълвам и мрънкам ,но то трае при мен кратко.Поне това ми е доброто,за кратко се ядосвам,страдам ..после винаги продължавам.Та сега ..е отговорът.
една от тях , която получи 1 награда на пишещите тук на чужди езици беше преведена на иврит.
На втория по-нататък.
Тук и сега трябва да го живеем! С прекрасните ни внуци, деца, мъже и приятели!
.
Едва ли можете да си представите колко ме зарадвахте с вашите умо заключения. Страхотни сте-такава активност!!! Само че... няма да бързам с научните обяснения. Нека дадем още време, за да се включат и други момичета. Току виж от вашите отговори почерпя мъдрост и мисли за бъдещата ми магистърска дипломна работа. А защо не? Супер идея, ще си я запиша! 

Как си миличка?