🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 343
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз не разбрах кое му е умното на дома? Признавам, че не гледам много внимателно, но и нищо особено не забелязах до тук.

# 1 111
  • София
С този парцал няма да можеш да изчистиш счупеното, трябва да кажеш Хей, Гугъл и да дадеш команда!
Joy

# 1 112
  • DE
Тоз младеж кого се опитва да впечатли с тия посредствени технологии дето са достъпни за всеки срещу известна дребна сума  newsm78 и в повечето случай ненужни двъчки  Laughing
Съвременните уреди за готвене почти всички са с програми за време.

# 1 113
  • в резерват
Киро днес е пълен с лафове.

# 1 114
Представям си- Хей, Гугъл, изкъпи ме.

# 1 115
Този Любо ми прилича на някаква "калинка", това, което виждам като реализация на "умен дом" в дома му е меко казано смешно, може би, защото е под наем или друго, но... нищо уау.
ВМ-НВХ е супер режим, аз съм фенка и общо взето, предложенията за храна ми харесаха, а най-ми хареса Манчев как подскачаше с тая редукция. Ама защо да няма редукция от бекон, ако има течност (в случая ябълков оцет), която се изпарява, то може да си е редукция, айде сега...
Обаче шефчето нищо не сготви, само "делегираше", при това манджите му никак не са сложни и връткави. С един нутри булет сготвиха 50% от вечерята.
Бих му дала 7ца някъде Simple Smile.
И не харесвам дом без завеси или поне щори.

# 1 116
Пак монолози...Simple Smile
А това момче отде има кинти на 22г за собств.компания?А в същото време му трябва съквартирант Stuck Out Tongue Winking Eye
Ииии...говори мнооого добре английски Wink
Точно,де уж е голям баровец пък... съквартирант!Младо момче иска да се развива,няма лошо,но...не с този американски модел,много сме надъхани ,техниката не е за всеки,био-мио..и т.н.Хубаво го каза Киро,той си прави някаква презентация,а не води нормален разговор с гостите си.

# 1 117
Много ми харесва Любо. Все ми е тая, дали може да готви. Важно е, че добре се презентира.
Кирил Ефремов е майкоууууу😂
Отегчен и разстроен от живота чичак.

# 1 118
И аз не харесвам дом без завеси или поне външни щори да има, седи ми някак жилището като в ремонт.

# 1 119
  • DE
Гостите не могат да играят, музикантите не могат да свирят  hahaha поне им бе забавно.

# 1 120
Интелигентен, амбициозен младеж, много ми хареса.

# 1 121
Л. - Кей гуглъ ... стад  да мюзикъ .. (инглиш с разградски акцент)
Г. - Черно море, много е добреее...слънце пече ..още по-добреее ..
Л. - Кей гугъл , стоп да мюзикъ!!!
Г. - Бе, я си ...  мамата ...  „Камъните падат, падат от небетооо ..”   Laughing

Вечерята на Мъровците..каквото и да означава това  Wink Mr. Green

# 1 122
  • София
Коридорчето при Любо....апартамента е преустроен и затова така.

# 1 123
Това е всичко друго, но не и уютен и приветлив дом!

# 1 124
С този парцал няма да можеш да изчистиш счупеното, трябва да кажеш Хей, Гугъл и да дадеш команда!
Joy

Мъжът ми каза, че ако е предполагал, че ще се счупи десерта е щял д предвиди и помощник, който да дойде да го изчисти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт