🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 387
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 095
То не пречи да си простоват и добронамерен.

# 1 096
А Манчев не се спря...

# 1 097
  • София
А кой му каза, че карфиолът е труден за пруготвяне, не ми е ясно. Почти всички хора, които познавам, консумират и то редовно Simple Smile. Малко е пресолил манджата с това да не яде въглехидрати, може би е на ВМ НВХ. Ама тази мешавица  от здравословни безвъглехидратности е просто безумно залитане. Ама млад е, дано се освЯсти.
Точно на тая диета каза,че е.

# 1 098
Винаги съм се изумявала от всички участници, като започнат да се пуйчат насам-натам кой с кариера, кой с външен вид, кой с умен дом, а като им видя уредите за готвене и кухните и направо припадам.
Единствените участници, които са ми направили сериозно впечатление относно оборудване и уреди са Гери Дончева и Ирина Тенчева.

# 1 099
  • Тра-ла-ла
Мен ме дразни. Само дудне, акъли дава, нареждания дава. А вика подопечните да свършат черната работа. Сакън шефчето да не се напъне излишно, че да се скърши. Такива директно ги питам..... като вкарат гадже в леглото - викат ли някой да им помага Joy

# 1 100
То не пречи да си простоват и добронамерен.

Специално за Любо простоват:frowning:

# 1 101
Това изобщо не е модерно, нито той го е измислил, нито е нищо УАУ. Това и телефоните вече могат да го правят, да им кажеш и готово.

# 1 102
Ох, поредната вечеря до хладилника. Потрес!

# 1 103
  • София
И на мен ми харесва Любо. Манчев май е на ръба на лудостта с младежа Любо?!  newsm78 Освен това, Манчев вече се опитва и да диктува кой какви изрази да използва.  Mr. Green

# 1 104
Киро кърти - "апартаментът, в който Любо ни посрещна е...празен" хахахахах
И жените колко смешно припадаха, като рече Аладин на пещерата - оооо отвори се музикална кутия ....неееее заливам се просто. Не очаквах, че днес предаването е в хумористичния жанр. Младо момче, радвам му се, щото ме забавлява, но има милия мнооооого да учи още и да наваксва. Даже май е наивно добродушен. Не мога точно да преценя най-точно определение.
Въобще поне лампите може ли да запали? Питам, не се заяждам.

# 1 105
  • София
Харесва ми, че Любо не крие, че не е готвил той. Харесва ми, че ги покани в дома си.  Hug

# 1 106
Тия хора защо ядат в коридора? Този епизод е почти толкова смешен, колкото и този с Мегз. Май по-точната дума е нелеп.

# 1 107
  • Пловдив
Пак монолози...Simple Smile
А това момче отде има кинти на 22г за собств.компания?А в същото време му трябва съквартирант Stuck Out Tongue Winking Eye
Ииии...говори мнооого добре английски Wink

# 1 108
  • София
Харесва ми, че Любо не крие, че не е готвил той. Харесва ми, че ги покани в дома си.  Hug
Явно се е включил да си прави реклама.

# 1 109
С този парцал няма да можеш да изчистиш счупеното, трябва да кажеш Хей, Гугъл и да дадеш команда!

Общи условия

Активация на акаунт