🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 352
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София-Младост
И моят дом е умен, или поне живущите...само казват ...ММ „скъпа, сложи да ям”, детето „Мамо, дай ми нещо сладко” . И умната скъпа и мама действа 😀 За по-опростено може и да ми пишат в умните телефони. Харесва ми да съм умна 🔝Само да не ме карат да пея 😂

# 1 081
О, светът ще свърши, ако не влезе в среща. Толкова хора работят по 9 часа и вечер готвят.

# 1 082
Любо според мен се е самопоканил - такава явна реклама прозира и най-вероятно това ще е темата на разговор до края на вечерта.

# 1 083
Е, малко пози, ала-бала. Тоа беше такава работна среща, като по филмите Simple Smile.

# 1 084
# 1 085
  • Пловдив
За мен орелът на интелигентно момче на Любо падна в момента, в който се разбра, че слага знак за равенство между био и здравословно. Глупаво, елементарно, повърхностно и неуко мислене. Но, явно е предприемчив и това е най- важно в днешно време.

# 1 086
Позьорче,не ми харесва!

# 1 087
  • ВАРНА
Набутай в пюрето от карфиол буца масло пък нека е само фибри.

# 1 088
  • Тра-ла-ла
Изпуснах началото....Нежният мъж сам ли реши какво да готви или девойката му даде акъл и подхвана правенето на ястията? Защо за всяко ястие вика някой?

# 1 089
Аз пак изпуснах началото.

# 1 090
Аз също харесвам пюре от карфиол.

# 1 091
Този младеж шегува ли се?!? Какъв умен дом, какви 5 лв??? Кой точно електроуред управлява?!? Те новите телевизори дори си имат вградено гласово управление. Аааа да, може би пердетата, дето ги няма, тях ги движи хахахахах, шегичко Wink.
Оооох  и беконова редукция... чух Манчев да го повтаря изумен, възможно ли е изобщо! не слушах внимателно, но като чух Манчев се втрещих.

Мноооого трудо се запълват празнини и не става само с пари. Който му липсва среда, доста има да чете и да се учи, преди да ги позапълни.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 07:50 от пахистахис

# 1 092
  • в резерват
Казаха ли коя е  жената, която му помага?

# 1 093
На мен ми е безкрайно симпатичен. Доста е смотан, типичен програмист, но е изключително добронамерен. Аз му се радвам. Той и Прея са ми най- симпатични.

# 1 094
  • Пловдив
А кой му каза, че карфиолът е труден за пруготвяне, не ми е ясно. Почти всички хора, които познавам, консумират и то редовно Simple Smile. Малко е пресолил манджата с това да не яде въглехидрати, може би е на ВМ НВХ. Ама тази мешавица  от здравословни безвъглехидратности е просто безумно залитане. Ама млад е, дано се освЯсти. Обаче, кефи ме с това как ръководи хората, явно е способен. Да видим какво ще кажат гостите.

Общи условия

Активация на акаунт