🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 415
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 005
За мен бисквитена торна - независимо от модификацията, е инфантилно. Вероятно не съм права, но това ми е усещането и някак не бих я поднесла ни в клин, ни в ръкав на такава вечеря.

# 1 006
Славена злобееше определено. От всички на масата, ако остане без мъжа си, само тя ще се чуди как да се оправи самостоятелно. Щото нито от моделство - в България???, ще изкара пари, нито от водене по кабеларки. Така че да бърка яхнията от лопатар внимателно
Тя я бърка нали видя колко перфектно изпълни всичко Joy Joy Joy.....решила е, че в едно нещо и остава да се изявява, ролята на перфектна майка и домакиня! Днес как не й се пукна сърцето от завист не знам, дори на физиономията и беше изписано! Прея не разбрах защо даде толкова низко......смятам не се надява че ще спечели тя.....въпреки че е весела и забавна е далеч от ролята на перфектна готвачка и домакиня! newsm78

# 1 007
Есил ми е симпатична, но наистина прекали с говоренето, сигурно от нерви. Гостите изглеждаха някак омаломощени. Simple Smile

При Прея май беше най-весело.

# 1 008
Не разбирам целия този хейт относно Славена.

# 1 009
Да си го разбрала.

# 1 010
Как може да е такава лисица Славена?? Отвратителна беше!!!
Малко й е хейта!!

# 1 011
  • София
Значи на арабска вечер най-върви еврейска песен.

# 1 012
  • София
Аре ся, глупости... Есил може и да не е млъквала, ама ако някой от тях беше поел инициатива, надали щеше да го спре да говори. Просто никой от тях не говореше за нищо, нормално домакинята да се чувства длъжна да подхваща някаква тема, че не са се включили е техен проблем. Или поне от монтажите, които се виждаха, ми се стори така.

# 1 013
Чудно ми е актьоринът какво ли ще сготви. Толкова е отегчен и скучен , че си представям пържоли и шопска салата.

# 1 014
Аре ся, глупости... Есил може и да не е млъквала, ама ако някой от тях беше поел инициатива, надали щеше да го спре да говори. Просто никой от тях не говореше за нищо, нормално домакинята да се чувства длъжна да подхваща някаква тема, че не са се включили е техен проблем. Или поне от монтажите, които се виждаха, ми се стори така.
Ми как да говорят като не знаят какво.....Славена какво ще разкаже как води децата на градина и готви по цял ден....ми Киро Sick Аз не хейтвам Славена, вчера се постара изключително и показа, че готви по учебник, харесах вечерята й макар и изкуствено перфектна.....но няма как и да се изказва по учебник.....!
От Киро очаквам изпълнение ала Васьо.....и онзи от предната седмица с тупираната коса и брадичката hahaha

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 22:24 от mimi.7299

# 1 015
Чудно ми е актьоринът какво ли ще сготви. Толкова е отегчен и скучен , че си представям пържоли и шопска салата.

Той сам си каза, че харесва такива салати 😂

# 1 016

Той сам си каза, че харесва такива салати 😂
И аз това забелязах , прояви живец и получи блясък в очите при представата на ракийка и салатка.
То няма лошо , де.
Само дето Есил май вино им беше наляла , ракии не видях.

# 1 017
  • София
От това, което са излъчвали, винаги оставам с впечатлението, че домакинът е този, който най-много говори и съответно вниманието е обърнато към него. И е нормално. Ама чак пък да се оплакват, че не можели нищо да кажат... Аз ако искам да се включа някъде, директно го правя. А и темите тази вечер не бяха кой знае какво. Така че не са били нужни някакви специални усилия, знания и умения, за да се изкажат. Явно е нямало желание.

# 1 018
Аз не хейтвам Славена, вчера се постара изключително и показа, че готви по учебник, харесах вечерята й макар и изкуствено перфектна.....но няма как и да се изказва по учебник.....!
Тя точно това иска- да е по учебник. Но това е прекалено. Личи си, че с дни и седмици е различавала как да направи всяко нещо. Макар и да готви сама , не ми хареса тая нейна болна амбиция.
Хареса ми Есил. Но отношението на другите днес показа що за хора са!
Прея как можа да дойде с тоя анцунг на вечерята ???

# 1 019
Значи на арабска вечер най-върви еврейска песен.

И аз същото си помислих, ама викам айде, сигурно в знак на .... добросъседство Satisfied Или пък има спор и за корените на песента - едните викат наша е, другите и те така

Лично аз нямам никакъв проблем със Славка, просто е мега изкуствена, а напоследък леко се дразня от позьори от всякакъв калибър - особено от такива с големи претенции, а под тях - ми, нищо

Общи условия

Активация на акаунт