🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 413
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
За мен бисквитена торна - независимо от модификацията, е инфантилно. Вероятно не съм права, но това ми е усещането и някак не бих я поднесла ни в клин, ни в ръкав на такава вечеря.

А най-отиваше на роклята й!

# 1 036
Аз като знам агнешкото колко трябва да се готви, за да не е жилаво, се чудя как са успели да отделят полусуровото месо от кокала Thinking

# 1 037
Есил наистина изглежда много добре за възрастта си. Допадна ми основното й ястие, но намирам начинът й на изразяване и интонацията й някак по провинциално префърцунени. Всъщност - доста типичен маниер за повечето жени от нейния бранш. Малко в повече ми дойде и опитът й да се постави на пиедестал, говорейки за компромиси в поп-фолка, за стойността и непреходността на изкуството си. Вярно, че не е от най-разголените и скандалните поп-фолк "диви", но за сметка на това ми е трудно да се сетя за нейна песен, а точно в периода, който се предполага да е бил най-силният за нея, ми се налагаше да се интересувам повече от този тип музика. Та...в тоя ред на мисли трудно ще се съглася, че е оставила кой знае какви незабравими следи. Добре, че по едно време я поканиха да журира на Мюзик Айдъл, че да си спомним за нея.

Чудех се Прея дали няма стилист, който да я съветва. Ужасен грим и маникюр за  нейния тен...че даже и мустак ми се стори, че мярнах.
Киро не съм го наблюдавала предишните вечери, но вчера ми се стори добронамерен и премерен в отзивите си.

Младото момче в компанията за мен е напълно непознато.

Славена я помня като една от миските с най-тъповатото изражение, макар и в момента да не я намирам за толкова нелепа като колежката й Антония, да речем. Явно е проявила здравия разум да не се подлага на загрозяващи козметични корекции.

# 1 038
Младото момче ще излезе най-симпатично от всички Simple Smile

# 1 039
  • ГО
Любо ми е такова бебе - диета, здравословно, това не обичал, това не ядял, опъпчен, леееека алергия към орехи....🤥
Ха на бас, че довечера, като му спре токът, ще се изфраска със супер, дупер, мега яка, умна система, която да му произведе електричество 😂😂😂

# 1 040
Какъв е тоя бе,ужас,снощи беше с горнище пижама и се само се клатеше мудно на стола Grinning
Иначе външно го харесвам omg

# 1 041
Есил нещо не ме изкефи, но част от ястията да, патладжана, агнешкото... Малко ми беше хаотична, и тя прекали с бърборенето, а със солта си беше направо престъпно, хаха.
Отделно, че в тази жена виждам голям превес на кича над стила, а не обратното, както ѝ се иска.

Прея беше потрес с това лилаво горнище. Иначе, няма мустак, но има, мисля, белег от пиърсинг, който явно си е махнала.

# 1 042
Tо пък голям ужас - присмяла се една позьорка на друга позьорка. Изкуственяк до изкуственяка.
Просто смятам, че каза верни неща. Освен това, ми е странно, как сте запомнили само неодобрителните й реплики, но не и добрите. Според мен бяха 50:50 (пример - каза, че хумуса е много вкусен и е изяла много от него, но другата салата не е нещо, то пък и кво да бъде подредени домат, краставица, печена чушка и каза, че нито е + нито - и явно това е в графа "злоба" щом си позволява да каже това за таз салатка), но що ли пък да се чудя, при положение, че Есил казва 4 г дете, тук се казва, че било 12.... То като толкова очевидна информация не се обработва, какво остава за нещо друго Simple Smile. Различни хора сме, по различен начин виждаме нещата. Харесва ми като цяло седмицата, не са ми гнусни участниците като някои от предните седмици Simple Smile.
Основното ястие бих изяла с огромно удоволствие - агнешки котлети, булгура с домати, съчетани със спаначената паста, прекрасно. Но през цялото време ми беше странно това нейно ръсене на сол, без да опита. Ми опитай, не се чуди има ли, или няма сол Simple Smile.
И аз видях нещата по този начин. Славена каза колкото "лоши" толкова и добри неща за представянето на Есил.
Мен още по време на готвенето ме заболя главата от изнесения носов говор, граничещ с викане. После компанията само затвърди мнението ми. Не видях злоба, не видях завист. Прея изглеждаше изморена, а може би и отегчена. И четиримата гости споделиха, че ги е изморила логореята на Есил, но не - те са лоши и злобни, пък нейното е "стил".
Славена не съобразила и предложила дивеч, който бил специфична храна и не всеки обичал. То щото пък суровото агнешко е супер масово и неспецифично. И не знам, ама с фолиото ли се сервират котлетите? В нито едно кулинарно предаване не съм виждала това.
Като цяло ми хареса представянето на Есил. Знаеше какво прави и си личеше, че не влиза за пръв път в кухнята. Храната изглеждаше вкусна, вкъщи обожаваме тези патладжанени лодки. Изненадата не ме впечатли особено. Може би на живо е по-въздействащо.
Отделно, че в тази жена виждам голям превес на кича над стила, а не обратното, както ѝ се иска.
Прея беше потрес с това лилаво горнище.
Много точно и за двете. Hands Plus1Hands Plus1

# 1 043
Вечерта на Есил не ми хареса. Кулинарно беше добре, уверена е в кухнята.  Но нивото и средата си личат и не прощават.  Толкова претенциозна логорея, трудно бих я изтърпяла на живо.  Темата можеше и да не я слага, половината неща не бяха свързани с Изтока. Изненадата ми подразни ухото и окото, но в чалга-средите сигурно би минала за много хай.
Нито Славена, нито Прея бяха злобни. Казаха доста очевидни неща и то любезно. 
Какво точно искаш да кажеш с “нивото и средата”?

# 1 044
Да агнешките котлетчета се сервират с фолио на кокалчето, че като ги хванеш с ръчичка да не се омазниш! Точно по този начин се поднасят в турските ресторанти.....яла съм ги там!
Агнешкото да, също не се яде от всеки, но имаше алтернатива,....предястие патладжан с телешко, заедно с останалите разядки няма да си съвсем капо!

# 1 045
  • Пловдив
А някой все пак отбеляза ли,че е солено?

# 1 046
  • София
Не чух някой да казва, че яденето е солено. Може и да не е пресолила, макар, че доста сол изсипа.... newsm78

# 1 047
  • Пловдив
Не чух някой да казва, че яденето е солено. Може и да не е пресолила, макар, че доста сол изсипа.... newsm78
или е готвено след това наново... Laughing

# 1 048
Вечерта на Есил не ми хареса. Кулинарно беше добре, уверена е в кухнята.  Но нивото и средата си личат и не прощават.  Толкова претенциозна логорея, трудно бих я изтърпяла на живо.  Темата можеше и да не я слага, половината неща не бяха свързани с Изтока. Изненадата ми подразни ухото и окото, но в чалга-средите сигурно би минала за много хай.
Нито Славена, нито Прея бяха злобни. Казаха доста очевидни неща и то любезно. 
Какво точно искаш да кажеш с “нивото и средата”?
Ниво - посредствено.  Среда - чалгарска.
Въпреки приказките, стойките и претенциите.

# 1 049
  • София
или е готвено след това наново... Laughing

newsm10  Напълно е възможно! Участниците обичат да хитреят.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт