🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 385
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 050
Да агнешките котлетчета се сервират с фолио на кокалчето, че като ги хванеш с ръчичка да не се омазниш! Точно по този начин се поднасят в турските ресторанти.....яла съм ги там!
Агнешкото да, също не се яде от всеки, но имаше алтернатива,....предястие патладжан с телешко, заедно с останалите разядки няма да си съвсем капо!
Че то и при Славена беше така. Имаше алтернатива - питка, разядки, нямаше да остане гладен, който не обича дивеч. Може и друго да е имало, не помня вече.
Не искам да се заяждам или да убеждавам някого. Просто не ми се струва справедливо откровено негативното отношение към Славена и подминаването на кусурите в Есил. Откровеността на Славена е "злоба и завист", а фалшът на Есил е "стил". И все пак Славена даде 9, съвсем нелоша оценка като за такава "злобарка". Wink

За котлетите наистина не знаех, че се сервират с фолиото, благодаря за разяснението. Simple Smile

А някой все пак отбеляза ли,че е солено?
Само Киро, но се оправда с това, че по принцип не ядял сол.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 13:27 от pip4i

# 1 051
Не знам Есил дали е от прованса, но отдавна живеят с мъжа й (меката китка) в пряка на Витошка. Есил си е направила мазето на музикално струдио и там си репетира даже.

# 1 052
По нагоре съм писала, че на Славена бих дала максимално.....хареса ми вечерята много, стара се, прояви вкус .....казах, че и заради дивеча не бих намалила.....почти не се интересувам на гости като съм дали обичам или не сервираната храна, прави ми впечатление старанието на готвенето, стилът, подредбата на масата, отношението на домакина, не отивам на гости , за да се наям, все ще се намери нещо на масата, което обичам....у нас мога да си приготвя каквото си желая по мой вкус....е да приятно ми е, когато съм в по близки приятели да са се съобразили с моя вкус, просто защото го познават, но няма да остана с негативно отношение към дадено гостуване ако храната не е била любимата ми! Ще хапна мезета, питиета, настроение, красива маса....това е по важното и достатъчно за мен за една добра вечеря!

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 13:50 от mimi.7299

# 1 053
Не знам Есил дали е от прованса, но отдавна живеят с мъжа й (меката китка) в пряка на Витошка. Есил си е направила мазето на музикално струдио и там си репетира даже.

Да, от прованса е - Хасково. Иначе живеят на Парчевич.

# 1 054

Да, от прованса е - Хасково. Иначе живеят на Парчевич.

Аз знам къде живеят, защото баба ми живее на Неофит Рилски цял живот, та съм я виждал Есилката там. Не мисля, че беше нужно да пишем и улицата, но пък така и така сте започнали, напишете и номера, както и етажа.

# 1 055
  • София
Преди доста години съм виждала Есил Дюран на "Дамян Груев". Детето й беше малко, беше с детегледачката и говореше нещо много нервно и бързо. Тя така си говори.

# 1 056
  • София
Дано Славена е щастлива, че е взела наградата и поправителния, защото явно много я е гризяло отвътре,че преди не са я избрали. Защото въпреки "перфектната вечеря" и издекламирания урок, не ми се ще пак да тръгне да се доказва ,колко добра домакиня е.Студена ми е тази жена.

# 1 057
  • София
Седмицата още не е приключила! Как разбрахте, че Слвена е взела плакета?!

# 1 058
  • София
Ами с 40 точки и "дама".Дори и друг да е получил 40 точки, винаги дават наградата на жената.

# 1 059
Ами с 40 точки и "дама".Дори и друг да е получил 40 точки, винаги дават наградата на жената.
То пък кой от онези другите двама ще вземе 40, Кирето мамин ли.... hahaha

# 1 060
  • София
То е повече от ясно, че Славена ще спечели, но все пак има още двама участници да се представят. Та, затова направих коментара. Simple Smile

# 1 061
На мен Славена ми хареса много, постара се, харесва и като държание това което виждам.

# 1 062
  • Mediterraneo
Какво примряхте по Есил?! По логореята или по това, че неспирно чешеше егото си? Голяма известност, голямо нещо. Помисли се най- малкото за Мерилин Монро. Ама не е!
Х,убаво сготви, спор няма. Десертът й беше да мине номерът само, там не вложи никакво въображение. Иначе салата, разядки, предястие, основно, идеално!
Но да не дадеш думата на никого цяла вечер! Тотална излагация. Дотук с дамата със стил, усет, обраност и пр. Типична селска пръчка.

# 1 063
  • sofia
Да добавя и нелепия кафяв нос и дантелената блузка...

# 1 064
За втори път правиш грозно изказване за мъжа на Есил Дюран. Какво, да не би да те е отрязал нещо?

Общи условия

Активация на акаунт