🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 349
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 065
Не е скъпо, напишете Снежно вино в гуугъл, първият резултат е 15 лева бутилката българско. Но и аз не съм пробвала и бих пробвала.
Това не е истинското, оригиналното немско, австрийско или канадско вино.

http://wirwinzer.de/weine/eiswein

Ето малко информация и от мен, въпреки че не съм любител на т.н. Eiswein - за мен е прекалено сладко, глътка ми е достатъчна.

https://www.google.de/search?q=Eiswein&source=lnms&tbm=s … =1163&bih=536

# 1 066
  • София
Чудя се на Есил, обяви тематична вечер, а десерта й не бше по тематиката. Ако не й е стигнало времето, има лесни и бързи турски десерти, но тя се измъкна с обяснението, че това е любимия й десерт.

# 1 067
Не знам Есил дали е от прованса, но отдавна живеят с мъжа й (меката китка) в пряка на Витошка. Есил си е направила мазето на музикално струдио и там си репетира даже.
За втори път правиш грозно изказване за мъжа на Есил Дюран. Какво, да не би да те е отрязал нещо?

Не, мацо. Аз го отрязах няколко пъти, след като си позволяваше да ми звъни и занимава по никое време на денонощието. Мен до сега никой не ме е "отрязвал", защото интерес не съм проявявал.

# 1 068
  • Sofia
Днес някъде ми попадна заглавие,че се била разделила с мъжа си...Той беше българин,нали?

# 1 069
Не знам Есил дали е от прованса, но отдавна живеят с мъжа й (меката китка) в пряка на Витошка. Есил си е направила мазето на музикално струдио и там си репетира даже.
За втори път правиш грозно изказване за мъжа на Есил Дюран. Какво, да не би да те е отрязал нещо?

Не, мацо. Аз го отрязах няколко пъти, след като си позволяваше да ми звъни и занимава по никое време на денонощието. Мен до сега никой не ме е "отрязвал", защото интерес не съм проявявал.
Мацо, не съм и очаквала да кажеш нещо друго.

# 1 070
Много колоритна седмица.Едната с клип в порнхъб,на другата мъжа й бил гей..
Да не се окаже тази вечер,че Любо всъщност е най-обикновен продавач в баничарница.

# 1 071
Как мъжът на Есил задява ССФ, а самата тя го нарича "мека китка"? ОбъркАх се нещо Thinking

# 1 072
arrival е мъж.

# 1 073
  • София
В понеделник Есил Дюран каза, че със съпруга си са заедно от 20 г., нямали брак....

# 1 074
Днес някъде ми попадна заглавие,че се била разделила с мъжа си...Той беше българин,нали?

Аз пък четох, че по-скоро връзката им е отворена. Боби си е абсолютен българин от някакъв стар софийски род.
По темата - мисля, че снощното агнешко не трябваше да е алангле, поне в ориенталската кухня. Била съм в няколко ресторанта в Истанбул, никъде не беше полусурово и червеникаво. Отделно тук, в София си купуваме турска храна от едно заведение и кебапът им е зашеметяващ, но си е абсолютно изпечено месото.

# 1 075
# 1 076
# 1 077
Добре ,в "черешката"канят ли ги или те си плащат да ги поканят и да си правят реклама на бизнеса?

# 1 078
Този сладурчо Любо,дали ще му поспре бизнеса,ако вместо айфона,му дам една Нокиа с фенерче Grinning
Сега пък и помощници в кухнята щял да има...
Манчев ме кефи много-коли и беси Grinning

# 1 079
  • София
Предполагам, че ги канят, но някои се самопоканват.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт