🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 330
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Знаят се вече за другата седмица - Даниел Златков, Вальо Михов, Черната Златка, Юлияна Дончева и черните близначки - Алекс и Влади.

# 1 171
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Интересна седмица ще е.

# 1 172
Всяка седмица по-зле става.

# 1 173
  • София
О, не черната Златка няма да я издържа. Ще пропусна със сигурност нейното участие.

# 1 174
Майко мила! Не мога да преценя кой ми е по-противен от горе изброените. 🤢

# 1 175
  • Ню Йорк
Майко мила! Не мога да преценя кой ми е по-противен от горе изброените. 🤢

Joy Joy Joy и аз така.

# 1 176
  • София
Много сте критични наистина. Да, момчето е малко пренавито, но все пак е на 22, бая рано е започнал да се развива в сферата си. Може би му липсва малко социална увереност и разчупеност, но поне ги покани у дома си, колкото и за вас да не е впечатляващ. Коментарите за пъпките по врата му, в коридора ги бил поканил, пак вечеря пред хладилника и т.н. са прекалени, с какво толкова ви подразни това момче, че отнесе чак такъв хейт?!

Също ме подразни коментарът на Ефремов какъв “празен” бил домът на Любо, та той ще ги кани в ресторант утрe! Не всеки иска да допусне хора в дома си, но поне елементарно уважение да има към някой, който ги е допуснал до личното си пространство - единственият тази седмица! Много ме разочарова актьорът, а го харесвах в Къртицата, бастун.

# 1 177
Знаят се вече за другата седмица - Даниел Златков, Вальо Михов, Черната Златка, Юлияна Дончева и черните близначки - Алекс и Влади.
То всичките черни. Е, без Михов.

# 1 178
  • София
Ужас. Хвани единия, удари другия, третия и натам по веригата сам ще падне.

# 1 179
Добре ,в "черешката"канят ли ги или те си плащат да ги поканят и да си правят реклама на бизнеса?

Е, сигурно е като във ВБ - на някой им плащат, за да влязат, а други си плащат, за да влязат.

Абе, тази вечер много хомо ми се стори. Satisfied Satisfied

# 1 180

Е, те станаха шест.

# 1 181
  • София
Близначките, както винаги, ще са един участник. То оставаше и две вечери да готвят. Grinning

# 1 182
Близначките, както винаги, ще са един участник. То оставаше и две вечери да готвят. Grinning

Ох, това не се изтърпява. Тия двете квачки в кухнята ще ме довършат. Чудя се не се ли дразнят близнаците, когато ги приравняват на един човек.

# 1 183
Много сте критични... Не е казвал, че има кой знае какви технологии в дома си, нарече го "умен дом", защото да, включва някои от нещата за този критерий. Колкото и малки стъпки да са, не вярвам някой от вас да се похвали как нещо в дома му, неодушевено, изпълнява гласови команди... или колко от вас си управляват осветлението, климатика и пр. от телефон? Млад и неопитен е, но не виждам нищо за подигравка. Всеки е започнал от нещо малко. Ако някой от тук има такъв опит, де.
Не ми хареса, че не готви сам, инае вечерта не ме подразни.

Аз и кафе машината си пускам от айпада, ама той от къде ще извади кеш за да си я закупи?!
 От телефона управлявам парното и осветлението - за по малко от 200евро си купих всичко необходимо.

# 1 184
Хора, той си е направил софтуера за климатиците когато е бил на 16, преди 6 години.
Евала, че всички сте толкова високо технологични и тъжно, че въпреки това не оценявате едно момче на 16 какво е направило....

Общи условия

Активация на акаунт