🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 337
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
И аз не знам дали искам да я гледам Златка.Много  ми е противна. Макар, че не я ненавидам чак като Тоца...ама малко остава.
И близначките нещо не ми се нравят .

# 1 186
И аз не се подразних толкова от момчето.....той е на 22, простено му е все още да лети в небесата и да мисли, че е постигнал много.....радва ме, че е амбициозен, честно си призна за помощниците, не се напъваше да блесне с ястия, защото знае, че не там му е силата....! Нормално 22 годишно момче, с нормална ергенска квартира, с нормално самочувствие на работещ младеж, с нормален възторг от нещата, които е постигнал.......с времето за жалост животът ще убие всичките тези положителни за мен неща....дано не остане в България! Praynig Вечерята и тя нормална, всичко, което предложи бих си хапнала с удоволствие......бих поскачала на хорото, бих се посмяла със счупения десерт! Grinning Умният дом за него си е "умен".....много хора пускаме климатика през нета, ползваме отложен старт на фурните, готвим на кукъри по зададено време и като стане ястието свирят, и на айфоните ни Сирито пуска музика, ако имаме естесвено доборо произношение Joy Joy Joy....! Той е млад тепърва ще осъзнава колко екстри и улеснения предлага съвременният живот .........! Simple Smile Като цяло ми е симпатяга! Чакам с нетърпение Киро мамин златен.....да го видя как ще с "развърти" в кухнята! hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 09:52 от mimi.7299

# 1 187
  • София
Много мълчалив беше този младеж през седмицата, тази вечер сякаш го бяха сменили с друг. Иначе е съвсем нормално, който е домакин да бъде най-активен и да разкаже повече за себе си или това, което го вълнува. Шантаво беше, когато показа на драгите зрители как се бели авокадото.

Кирил е страшно дървен, не очаквах.

# 1 188
Ау, как го накълвахте младежа тази вечер!  Twisted Evil Имаше забележки по вечерята му, но тъй като имам син на неговата възраст сърце не ми дава да го нахейтя. Чудех се само, ако наистина се храни по ВМ НВХ, то кой му готви през останалото време? Може би не е чак толкова безпомощен в кухнята.

# 1 189
  • София
==== не вярвам някой от вас да се похвали как нещо в дома му, неодушевено, изпълнява гласови команди... или колко от вас си управляват осветлението, климатика и пр. от телефон? ..........
Извинявай, но все пак точно това казваш, че никой от нас няма. Няколко хора ти казаха, колко елементарно и често срещано нещо е вече това. Може да не е масово, но определено не е УАУ. Аз лично не припадам по такива неща. Даже не ме радват, дразнят ме. Аз искам сама да си святкам лампите за сега и все още не ми е приятно да си говоря с телевизора Simple Smile

"Не вярвам" изказва предположение. Може няколко човека да са казали, че е елементарно и леснодостъпно, но не е масово разпространено. Особено пък в България. Все още има хора, които са гледали такива неща само по филмите. Човек, който не се интересува от новости в технологиите, определено ще реагира с "уау". Аз също не припадам, даже го смятам за много излишно.

# 1 190
Не гледах много днешния епизод. От това, което видях не ме впечатли менюто или "умния" дом, подразниха ме многото помощници.
Не ми е интересен Любо, но браво, че на 22г съумява да управлява бизнес, умно момче е, макар и още неопитен и незрял.

Чакам и аз с нетърпение какво ще сготви Кирчо. Темерутчо е, но ми е някак симпатичен.

Другата седмица ще е УАУ! 😂😂

Близначките и Черната Златка едвам ще ги изтърпя.
А Златков и Михов ще се конкурират кой да хвърля белтъци по "невинните" близначки сигурно.
😃😋

# 1 191
Не разбрах това кулинарно шоу ли беше или бизнес презентация. Той целият персонал беше показан. Не знам колко успешен бизнесмен е, като гледам домът му -не много.

# 1 192
Значи нямах намерение да гледам днешния епизод (тая черешка ми става все по-скучна), но заради коментарите пуснах епизода. Сега приключих и веднага се обаждам на нашите да им кажа, че 40-годишната им панелка е умен дом - значииииии, наскоро купиха климатик, който се включва през телефона, керамичния плот за готвене е абсолютно същия, а айфоня има едно Сири, дето му казваш да "плейва мюзик"  и да прави неща и то го прави (само дето не разбира българския акцент на баща ми) Grinning Grinning
Сори, ама са ми смешни тези 20 годишни предприемачи - всичко живо днес е предприемач и прави бизнес, неясно какъв, надъхани, ходят по конференции и "инфлуенсърстват". Абе малък е, ще се научи.
Хахах моя мъж успя да се скара със Сири
Той казва: Сири събуди ме в 7.Тя повтаря ,но погрешно в 6.Той ,не събуди ме в 7
Накрая той ядосано и повтаря и повишава тон,а Сири му казва ,ако продължаваш с този тон ,ще се обадя на Чък Норис😁
После много пъти сме с бъзикали с нея

# 1 193
Когато изкажа мнение, че ми е в повече пренавиването и претенцията за умен дом на младежа, не означава, че това е хейт. Принципно, аз и децата си критикувам, които са на неговите години. Опитвам се да съм техен коректив с мнения, съвети, шеги и не рядко дори със забавна ирония Simple Smile. Но сега разбирам, че явно "хейтя" децата си, щом си позволявам да не съм съгласна с някои приповдигнати летежи Simple Smile. Радването на децата и обективността, за мен е хубаво да вървят ръка за ръка. Иначе се опасявам, че мога да изкривя разбиранията им, и това до доведе до подобен вид коментари, но вече отвън. Колко успявам е съвсем друг въпрос Simple Smile.
И естествено, че е много по-добре да има повече такива деца, отколкото чалготичните, но пък тук вторите не разбирам как бяха намесени. (и колкото и да е странно, в ай ти средите се срещат и чалго любители, не малко, на които никак, ама никак това не им пречи да са страхотни писачи на код Simple Smile и в този смисъл пак не хващам връзката с поста на птица, как пък намеси чалгата. Такъв тип аргументация ми е като все едно да кажа, "аз не харесвам зелено" и събеседника да отговори..."аууу ама как може да харесваш жълто...")

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 08:27 от пахистахис

# 1 194
  • София
90 % от домовете, които са показани в предаването са обзаведени от Икеа. Ще рече човек, че в България други магазини няма. Явно е много престижно в техните кръгове да пазаруват от там.

# 1 195
Това със съденето по обзавеждането за успеха на някого ми се струва толкова тъпо,колкото когато се преценява по това как и с какво е облечен Simple Smile
Отдавна разбрах,че няма никакво значение Simple Smile

# 1 196
90 % от домовете, които са показани в предаването са обзаведени от Икеа. Ще рече човек, че в България други магазини няма. Явно е много престижно в техните кръгове да пазаруват от там.

Това си го обяснявам по-скоро с факта, че в момента изчистеният  скандинавски стил в обзавеждането е модерен, а там най-лесно се сдобиваш с такива мебели

# 1 197
  • София
Е, що така го нахранихте това момче?
Въобще не е ясно дали сценаристите предварително не са му дали уклон какво да говори. Може би нарочно са го поканили с идеята, че новите технологии могат да привлекат млади зрители, а не само жени на средна възраст, които се интересуват от манджи и интериора на звездите.
Ако апартаментът е северен дори тънки пердета отнемат от малкото светлина, която влиза в мрачен ден.
Маркетингът на Икеа е успешен и затова нещата им се купуват (не че са върховно качество) Той е насочен към младите хора, които търсят прости и бързи решения за обзавеждане, а не към улегнали хора, които са напреднали материално и си поръчват мебели по индивидуален проект за семейното жилище.
Нормално е млад човек да не може да сготви за петима. Като нямаш навици е трудно да съобразиш кое ястие първо трябва да приготвиш и колко време отнема.
Да си предприемач не означава непременно, че си богат и имаш бол пари за харчене. Ако нямаш намерение за семейство е добра идея да живееш със съквартирант в по-хубав централен квартал на София, отколкото сам в отдалечен.
Новото строителство по принцип е безумно като разпределение и функционалност. Много трудно се намира свястно жилище.
И като чета някои коментари тук, съвсем става ясно защо много от звездите поканени да участват в Черешката не желаят да си показват домовете. Все ще се намери някой разбирач да им обясни, че домът им е грозен, безвкусен или евтин. Май по-добре  е веднъж да ги оплюят, че са готвили в ресторант, отколкото да им хейтят домовете.
И да, младите хора трябва да са надъхани и морето да им е до колене. Това е характерно за младостта. След 20 години Любо ще е друг. Като се сблъска с трудностите на живота, провалите и неуспехите, ще стане мъдър и по-пресметлив. Но сега е на 22 и трябва да е такъв какъвто е!

# 1 198
И аз не се подразних толкова от момчето.....той е на 22, простено му е все още да лети в небесата и да мисли че е постигнал много.....радва ме, че е амбициозен, честно си призна за помощниците, не се напъваше да блесне с ястия, защото знае, че не там му е силата....! Нормално 22 годишно момче, с нормална ергенска квартира, с нормално самочувствие на работещ младеж, с нормален възторг от нещата, които е постигнал.......
Абсолютно точно.
Не ми се стори да има някакви особени претенции на голям готвач и посрещач на гости. Дефилето от помощници беше по-скоро алюзия за модерния начин на управление - чрез делегиране. Също и демонстрация на това колко надежден екип има и как може да разчита на хората си във всякакви ситуации. Също, че се поддържат и извън офиса. Ясно беше, че няма да получи висок резултат и не мисля, че го е очаквал. Манчев излишно се пенявеше, хвалил е далеч по-некадърни участници.
Харесва ми компанията тази седмица, възпитани са, не се "кълват", не си задават хапливи, провокативни въпроси. Нямат нищо общо по между си, но се държат добре и не се опитват да докажат кой е по-по-най в живота. Сега сигурно ще ми напомните за Славена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 199
Златка ми е личния номер 1 за непоносими личности. Имала съм честта да я срещна няколко пъти на живо. Ужасна персона. 🤢

Общи условия

Активация на акаунт