И близначките нещо не ми се нравят .
Вечерята и тя нормална, всичко, което предложи бих си хапнала с удоволствие......бих поскачала на хорото, бих се посмяла със счупения десерт!
Умният дом за него си е "умен".....много хора пускаме климатика през нета, ползваме отложен старт на фурните, готвим на кукъри по зададено време и като стане ястието свирят, и на айфоните ни Сирито пуска музика, ако имаме естесвено доборо произношение
....! Той е млад тепърва ще осъзнава колко екстри и улеснения предлага съвременният живот .........!
Като цяло ми е симпатяга! Чакам с нетърпение Киро мамин златен.....да го видя как ще с "развърти" в кухнята!

. Но сега разбирам, че явно "хейтя" децата си, щом си позволявам да не съм съгласна с някои приповдигнати летежи
. Радването на децата и обективността, за мен е хубаво да вървят ръка за ръка. Иначе се опасявам, че мога да изкривя разбиранията им, и това до доведе до подобен вид коментари, но вече отвън. Колко успявам е съвсем друг въпрос
.
и в този смисъл пак не хващам връзката с поста на птица, как пък намеси чалгата. Такъв тип аргументация ми е като все едно да кажа, "аз не харесвам зелено" и събеседника да отговори..."аууу ама как може да харесваш жълто...") 
Препоръчани теми