Кауфланд - тема 26

• 99 900
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Писах им аз на формата за контакти /относно т. х. Фамилия/. Да видим какво ще ми отговорят. И при нас е имало само в понеделник, но аз забравих да напомня на ММ да купи.
От вторник има само табела с цена и празни рафтове.
Надявам се да се поразкършат.

ПП ТОКУ ЩО МИ СЕ ОБАДИХА ОТ КАУФЛАНД с извинение, че наистина са проверили и в нашия филиал нямало наличност.  Да отида в другия Кауфланд, където и в момента имало.

Естествено, аз обясних на дамата, че това не е проблем само в нашия град, а в цялата страна. Peace
Хайде, дано се оправят доставките до края на промоцията.
Направо ме разбиха с това бързо обаждане. Тц, тц, тц.  Rolling Eyes

Все едно и също отговарят...въобще не са в час

# 331
  • shumen
Дидка,ще има,ама друг път.

# 332
Някой да е загледал завивките на глориа, как са ?

# 333
Здравейте! Искам да Ви попитам във вашите градове в Кауфланд забелязвате ли промяна в намалените стоки, които са с червени етикети понеже им изтича скоро срока на годност. От началото на тази седмица наблюдавам, че не ги намалят така както преди. Смисъл, преди съм купувала активия наприм за 30-40ст., а сега цяла седмица си стои с червен етикет на 30% и никой не я купува....

# 334
  • Пловдив
Здравейте! Искам да Ви попитам във вашите градове в Кауфланд забелязвате ли промяна в намалените стоки, които са с червени етикети понеже им изтича скоро срока на годност. От началото на тази седмица наблюдавам, че не ги намалят така както преди. Смисъл, преди съм купувала активия наприм за 30-40ст., а сега цяла седмица си стои с червен етикет на 30% и никой не я купува....
От събота им е наредено намаленията с червените етикети да бъдат само до 30%.

# 335

А смятате ли, че това ще се промени, защото стоките си стоят по щандовете и са в изключително лошо състояние за тези пари... Аз също спрях да ги купувам, защото за почти същата цена купувам по-прясна стока в доста по добър вид.

# 336
  • оттам, откъдето започва България
Предвид факта, че ММ днес е купил намален кекс с 40%, не смятам, че има някакво ограничение за намаление до 30%.

Но, да си кажа, независимо от обаждането ми до Кауфланд, т. х-я Фамилия днес нямаше и в другия филиал в града ни. Тъй като имаме съседка, която работи там, стана ясно, че явно са пуснали пак само няколко пакета от промоцията.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:35 от didka pitka

# 337
  • Пловдив

А смятате ли, че това ще се промени, защото стоките си стоят по щандовете и са в изключително лошо състояние за тези пари... Аз също спрях да ги купувам, защото за почти същата цена купувам по-прясна стока в доста по добър вид.
Предвид,че всяко чудо е за 3 дни незнам дали ще устискат на 30%население,но на този етап щяло да бъде така.

# 338
Нали точно това писах, че не е така. Да снимам ли кекса с 40% намаление, или няма нужда?
Годно до: 24.02.2018 г.

За този кекс имам предвид, че ми е и от любимите:

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:41 от didka pitka

# 339
  • Русе
... Но, да си кажа, независимо от обаждането ми до Кауфланд, т. х-я Фамилия днес нямаше и в другия филиал в града ни. Тъй като имаме съседка, която работи там, стана ясно, че явно са пуснали пак само няколко пакета от промоцията.
А тя в редовния асортимент ли е? Малки пакети знам, че има, но такива огромни ако не продават редовно... Може договора им за доставка да е бил за определено количество. Така съм чувала от работещи в хипермаркет.

# 340
Не, не е в редовния асортимент. Става въпрос за опаковка от 32 бр.

# 341
Предвид факта, че ММ днес е купил намален кекс с 40%, не смятам, че има някакво ограничение за намаление до 30%.

Но, да си кажа, независимо от обаждането ми до Кауфланд, т. х-я Фамилия днес нямаше и в другия филиал в града ни. Тъй като имаме съседка, която работи там, стана ясно, че явно са пуснали пак само няколко пакета от промоцията.

Днес ходих в другия магазин на Кауфланд - т.х. Фамилия нямаше
Питах касиерката,  каза че не знаела

# 342
  • София
Май новият шеф е размахал метлата. Да видим докъде ще го докара. Помня и как Метро от Лидер станаха никой в търговията на дребно  Wink

# 343
  • На изток от Ада
А брошура няма ли?

# 344
  • shumen
Брошура няма още.

Общи условия

Активация на акаунт