Кауфланд - тема 26

• 99 755
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Тоалетната хартия фамилия при нас има само лилава, другаде има ли от бялата (неароматизираната)

В Била.Joy

# 571
хахах има нещо вярно Simple Smile Ами за 75 стотинки са идеални и са 500гр. Вкъщи се харесват, по вкус са ни, за какво да купувам по-скъпи. А сега на 60 стотинки са си направо далавера. Обадиха ми се, че има ама не били ги изкарали и вече имало да заповядам. Отивам аз (бях наблизо, а бях забравила и солети да купя) и няма спагети. Побеснях. Почвам да звъня на номера, от който ми се обадиха, дава заето. Звъннах на безплатния, служителката започва: "Ама кой ви се е обадил, от какъв номер, аз виждам, че още не е отговорено на имейла ви...". Казвам й номера, нямало такъв номер и много се ядосах, все едно си измислям. Добре, викам, обаждам ви се да ви кажа, че в магазина в гр. Сливен на бул. Цар Симеон няма спагети, които са обявени в брошурата, защо. И тя, ама нали сте питали вече, викам, не съм питала, ей сега звъня за пръв път и искам да знам защо няма. Момент ще проверя...През това време видях служител и го питах на място. Показа ми ЕДНО мини кашонче, сложено под етикет 75ст. и то неразпечатано, по нищо не личи, че са спагети. Както и да е, видях на скенера, че излизат на 60ст и си взех няколко.
Отивам за солети, няма. Питам друга служителка, изкара от склада и веднага ги награбиха. С лукчетата същата работа. Купуват се в промишлени количества за малките магазинчета. Дори казах на един човек, който също чакаше за солети, че си зареждат хората магазините и за нас не остава. А той милия ми вика "Какво да правим като от складовете ми ги дават на 80ст, тук ги взимам на 65ст". И той зареждал Simple Smile Та, така, докато К го позволява, ще има за търговците, а не за обикновените клиенти. Но за тях сигурно е по-важна крайната печалба.
Сега пак ми звъннаха от К да ми се извинят, че наистина видели от кой номер са ме търсили и проблема със спагетите е отстранен.

Някой ще се засмее и ще каже, тръгнала да се занимава за едни спагети. Еми да, ще се занимавам, защото два пъти ме разкараха и едно нещо като няма да го предлагат да не го пишат в брошурата.

И забелязвам една криза на служители, малко каси работят, на информация често няма служител, веднъж майка чака 10 мин на каса и отиде на информация да поиска ваучер и служителката отвърна: "Не мога да ви дам, аз съм чистачката" :О "Разберете, хора нямаме" :O

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 14:27 от ShikeR

# 572
Има безплатен транспорт, да.
В Пловдив като обновяваха магазина в Тракия имаше автобус до Изгрев, че е най-близо, доста хора се били възползвали.

# 573
Кога ще теглят томболата за колата? Днес служителките казаха "тия дни"  Mr. Green

# 574
  • На изток от Ада
В сайта гледах за колата пишеше до 18 март да се съберели всички талони.

# 575
  • София
Тя тая кола е отдавна дадена. най-много някой талон за двайсетачка да закачим  Mr. Green

# 576
Заради големия сняг, едва тази вечер успях да стигна до магазина. Видях новата подредба. Изобщо няма общо с Лидл. По скоро Джъмбо..
Исках да си купя олио, но нямаше. Имаше Фамилия и то бяла. Реших да купя предвид детективската сага дето четох тук. Надявам се да си заслужава.

# 577
Аааа...аз за телевизор се таманя...Joy

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Не остана ли само тегленето на колата? Мисля че другите печеливши са посочени в списъците.  newsm78

# 579
Верно ли...че свиркайте де...☺

# 580
Здравейте,
На 08.02 купих една тенджера, която не се оказа такава каквато ми трябва. Искам да попитам в какъв срок мога да я върна и дали мога да отида в друг магазин Кауфланд, различен от този, от който съм я купила.

# 581
  • София
Здравейте,
На 08.02 купих една тенджера, която не се оказа такава каквато ми трябва. Искам да попитам в какъв срок мога да я върна и дали мога да отида в друг магазин Кауфланд, различен от този, от който съм я купила.

Да, може да се върне в едномесечен срок. Може да бяха 30 дни.  Wink Но на мен веднъж ми се направиха на интересни в магазина в Хаджи Димитър (покупката беше от Студентски град). Писах в контактите на сайта им и ми казаха, че рецепционистката не е била права и ако има следващ път, да извикам управител. Така стана, че на следващия ден пътувахме за Пловдив и върнах чехлите без проблем.

# 582
Днес си взех боди. Мислих, че няма да e с чашки, но си има подплънки. Взех М (38-40), но за мое учудване се оказа мнооооого малко, а съм доста слаба. Взех L (42-44), и то не е идеално ама ще си го оставя. Дано след пране се поотпусне. Какъв е тоя модел за деца ли е правен, за анорексици ли...

# 583
# 584
Тъкмо се оглеждах за прах Персил на промоция....чудно, като по поръчка ми идва.☺

Кафе НБ също е изгодно намалено....сякаш на такава цена скоро не са го пускали. На 4.50 лв. си спомням последно беше, преди да поскъпне....

Общи условия

Активация на акаунт