Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между пазаруването в Kaufland и в кварталните магазини?
Къде мога да намеря филтри за кана Brita?
Какъв е размерът на контактната скара Tefal от тази седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между пазаруването в Kaufland и в кварталните магазини?
Разликите между пазаруването в Kaufland и кварталните магазини са относителни и зависят от предпочитанията на всеки. Някои предпочитат големи вериги като Kaufland и Billa за пазаруване, докато други ходят в по-малки местни магазини само за основни продукти. Важно е да се отбележи, че всяко място има своите предимства и недостатъци, като изборът зависи от личните предпочитания и нужди на всеки.
-
Къде мога да намеря филтри за кана Brita?
-
Какъв е размерът на контактната скара Tefal от тази седмица?
-
Можете ли да ми предоставите отзиви за индукционен котлон за пържен на открито?
-
Какви са впечатленията от апарата за кръвно налягане?
Ами за 75 стотинки са идеални и са 500гр. Вкъщи се харесват, по вкус са ни, за какво да купувам по-скъпи. А сега на 60 стотинки са си направо далавера. Обадиха ми се, че има ама не били ги изкарали и вече имало да заповядам. Отивам аз (бях наблизо, а бях забравила и солети да купя) и няма спагети. Побеснях. Почвам да звъня на номера, от който ми се обадиха, дава заето. Звъннах на безплатния, служителката започва: "Ама кой ви се е обадил, от какъв номер, аз виждам, че още не е отговорено на имейла ви...". Казвам й номера, нямало такъв номер и много се ядосах, все едно си измислям. Добре, викам, обаждам ви се да ви кажа, че в магазина в гр. Сливен на бул. Цар Симеон няма спагети, които са обявени в брошурата, защо. И тя, ама нали сте питали вече, викам, не съм питала, ей сега звъня за пръв път и искам да знам защо няма. Момент ще проверя...През това време видях служител и го питах на място. Показа ми ЕДНО мини кашонче, сложено под етикет 75ст. и то неразпечатано, по нищо не личи, че са спагети. Както и да е, видях на скенера, че излизат на 60ст и си взех няколко.
Но на мен веднъж ми се направиха на интересни в магазина в Хаджи Димитър (покупката беше от Студентски град). Писах в контактите на сайта им и ми казаха, че рецепционистката не е била права и ако има следващ път, да извикам управител. Така стана, че на следващия ден пътувахме за Пловдив и върнах чехлите без проблем.