Кауфланд - тема 26

• 99 742
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
И на мен само Персил ми хареса. И Силан

# 586
НБ не помня на колко го пускаха, но Пепсито беше 99 ст, а не 1,19
маслото ще е изгодно

# 587
Масло ирландско си взех от лидл на 4.60 лв. С тая краварка се изморих да гледам коя от трите разновидности пускат..дали само с къщата, с кравите или с краварката, кукнала в ъгъла...

# 588
Благодаря, Брадли! bouquet

Тета, тази седмица пак има масло, 3,75 мисля, че беше, не помня марката.

# 589
Пак да похваля от новата брошура маслиновото масло ARGOSS, това си е зехтин, не знам защо така го пишат вече. 7,99 за литър е много добре.

# 590
  • София
Пак да похваля от новата брошура маслиновото масло ARGOSS, това си е зехтин, не знам защо така го пишат вече. 7,99 за литър е много добре.

Испански, гръцки или италиански е?

# 591

Гръцки

# 592
  • София

Гръцки

Peace Благодаря! Значи си заслужава! Само трябва да намеря време да отида до Кауфланд и да хвана промоцията. Simple Smile

# 593

Гръцки

Peace Благодаря! Значи си заслужава! Само трябва да намеря време да отида до Кауфланд и да хвана промоцията. Simple Smile

В къщи го харесваме, пека риба с него и винаги си купувам, когато го намалят, но вкусове разни.

# 594
  • София
dani-ela-80, попитах, защото ако беше испански, нямаше да представлява никакъв интерес за мен. Испанският зехтин горчи. Гръцкият - не.

# 595
Тета, тази седмица пак има масло, 3,75 мисля, че беше, не помня марката.

Къде....в К ли имаш предвид? Да, видях го....но както вече казах, Дойче намкво си вече не искам.

За зехтина - явно имат някакъв проблем с наименованието, нещо за запазените марки, защото и в Лидл го пишат вече така-не зехтин, а маслиново олио. То си е точно маслиново олио всъщност, просто сме свикнали на "зехтин"...
И аз го видях това, но ме съмнява защо е толково евтинджос..хммммм.

# 596
Тази седмица е Вълчев маслото и е хубаво, да

# 597
На Вълчев пък баш няма и да го погледна дори...

# 598
Тази седмица е Вълчев маслото и е хубаво, да

Колебаех се за марката, затова не писах.
Да, на Вълчев е, Тета.

# 599
На вълчев винаги ми е миришело на повърнато, ужасно е

Общи условия

Активация на акаунт