Кауфланд - тема 26

• 99 719
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Някой ползвал ли е инфрачервената лампа?

# 76
Останах без сокоизстисквачка, а в кауфланд гледам са останали за продажба блендер за смутита от 79,99лв. Според вас добра идея ли ще е да заменя сокоизстисквачката с така модерния смути блендер или отново да си купя сокоизстисквачка. Блендер имам от този със стъклената кана от Лидл.

# 77
В никакъв случай,блендера върши същата работа,щом имаш-не купувай пак.Сокоизстисквачката е незаменима за сок от моркови например,който много обичам и е супер полезен Simple Smile
Аз не бих останала без сокоизстисквачка.

# 78
Въпрос, към тези, които имат сокоизтисквачка, независимо от марката.
Имам сокоизтисквачка от около 5 години (на Ариете) и я бях ползвала само веднъж. Оставена да събира прах толкова години, онзи ден реших да пробвам да направя сок от моркови на дъщеря ми, която почти не яде зеленчуци....Та от 4 моркова изненадващо излезе доста сок Simple Smile Сложих и мандарини да видя дали ще стане номера с тях и те пуснаха сок. Обаче се чудя, май е по-добре цитрусите да се изцеждат в цитруспреса, нали? Защото пуска и пълпита, а сокоизтисквачката има много ситна цедка и отпадъчния продукт е по-голям...м?

# 79
  • София
Е какъв ти е въпроса? Ако искаш пълпите - цитруспреса, ако не искаш продължавай така  Peace

# 80
Как пуска повече сок - през цитруспресата или през сокоизтисквачката?

# 81
  • София
При мен мандарините пускат повече сок на сокоизстисквачка на Мулинекс. Но предпочитам на ситруспресата, защото после ми е много тридно миенето на цедката

# 82
Как пуска повече сок - през цитруспресата или през сокоизтисквачката?
Аз съм по- доволна от сокоизтисквачката, пресата тотално я забравих.

# 83
Някой ползвал ли е съдовете за готвене в микровълнова? По принцип не съм фен, но гледам на брошурата най-голямата като че ли е на няколко нива.

# 84
Дадоха ми талони за участие в някаква игра по случай юбилея на Кауфланд, та въпроса ми е на информация ли трябва да ги дам попълнени?

# 85
На талона би трябвало да пише.

# 86
И на мен ми дадоха, но не съм ги разгледала още.

# 87
Дадоха ми талони за участие в някаква игра по случай юбилея на Кауфланд, та въпроса ми е на информация ли трябва да ги дам попълнени?
На информация има кутия и се пускат талоните в нея.На мен днес не ми дадоха, но не си и поисках.

# 88
На информация има кутия и се пускат талоните в нея.На мен днес не ми дадоха, но не си и поисках.
Благодаря! ☺🌹

# 89
  • София
Не вярвам в игрите на Кауфланд.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт