Кауфланд - тема 26

• 99 875
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Bulgaria
Tози течен шоколад Линдт ме изкуши. Някой опитвал ли го е?

И аз се присъединявам към запитването. Ако някой го опита ,да сподели впечатления.

# 361
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре де, тези от Кауфланд толкова ли не могат да съобразят, че у нас се спазват пости... и от понеделник започват големите Великденски пости... И 100 000 души да ги спазват пак е нещо. Толкова ли им е трудно да съобразяват тези неща и да промотират тематично...
Ако живеехме в мюсюлманска държава или Израел е друго... за православна България говоря, но все пак...
И Хелоуийн и Св. Валентин си имат промоции... не е ли редно да направят вегетарианска и веганска промоция този месец

Защо на първа страница промотират свинско по време на пости ми е истинския въпрос Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 14:49 от Роузи

# 362
  • оттам, откъдето започва България
Роузи, имат форма за контакти, попитай ги там, та да видим какво ще ти отговорят.  Wink

# 363
Защо на първа страница промотират свинско по време на пости ми е истинския въпрос Simple Smile
Изкушаваш ли се? Satisfied

# 364
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не, просто е цинично ...

# 365
Защото хората, които не постят са в пъти повече от тези, които постят.
От другата седмица Коста Доро ще е на промоция. Може ли някой да каже кой зехтин НЕ горчи и е за салата.

# 366
Така е, да, все едно ако не постя да чакам точно Кауфланд да ме стимулира да го направя като не продават месо на промоция, сякаш като не е на промоция ще спра да ям месо...или пък месарниците да затворят. Това е личен избор.

# 367
  • София
В Лидл са пуснали вегетериански продукти за следващата седмица. Има смисъл точно сега да ги пускат. Защо пускат шаран всички за Никулден, сушени чушки за Коледа и козунаци и яйца на промоция за Великден. Не става въпрос за да те стимулират, а да имаш малко избор

# 368
Избор винаги е имало. Като не е Никулден риба пак има.
На първа страница в Лидл е свински джолан и риба, на втора - суджук и салам. Голяма работа, че са пуснали малко вегански продукти или че Кауфланд са изтипосали свинско месо на първа страница.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 20:34 от ShikeR

# 369
Отговор за т.х Фамилия имате ли?

# 370
  • shumen
Благодаря за новата брошура.
Харесах си някой неща,но не знам дали ще се добера до Кауфланд.

# 371
  • оттам, откъдето започва България
Отговор за т.х Фамилия имате ли?

Само предния отговор по телефона, за който написах.
Повече не съм и питала, тъй като "с връзки" си купих от другия филиал т. х. Оказа се, че наистина пускат малки количества, които един човек всяка сутрин чакал да пуснат и изкупувал. /Това, с купуването на количества, които определено не са за едно домакинство, не мога да го разбера, но явно искат да си разчистят стоката по-бързо. То не само с т. х. е така./
Съседка работи в големия филиал на К., та тя ми взе. После, като отидох да си взема "заветната" т. х., пак нямаше.
А в нашия филиал наистина е имало само в понеделник, явно толкова са поръчали, кой знае. Пък и нали е по-малък, на нас такова удоволствие явно не ни се полага.

# 372
Вие пък се изказахте много грозно за постите. Защо така с острото?
Защо да няма промоции по случай постите? Не ме дразни да продават намалено месо или млечни продукти за тези, които ги ядат, но защо не обслужват и този пазарен сегмент на постещите?!

# 373
Не съм запозната, но какво се рекламира за пости...боб, ориз ли...какво точно?

# 374
Всичко, което не съдържа животински съставки, с една дума вегански изделия.

Общи условия

Активация на акаунт