Кауфланд - тема 26

• 99 873
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Е, как да няма промоции за постите. На следващите страници е пълно с намален ориз.

# 376
  • Варна
Ох, много сте чувствителни...тоалетна хартия нямало, продукти за пости нямало... Големи драми, ще кажеш, че сме като едно време, когато магазините бяха с празни рафтове...

# 377
  • София
Не съм запозната, но какво се рекламира за пости...боб, ориз ли...какво точно?
Беконче.  Mr. Green Шегувам се.  Wink

Забелязала съм, че за Бъдни вечер хипермаркетите винаги промотират постни ястия. Но става въпрос за 1 ден, какъвто е всеки посочен от Роузи празник като Свети Валентин, 8 март и т.н. А постите са твърде дълги. Трудно ще им е 40 дни на първа страница да имат вегански продукти като супер цена. Отделно, че тези продукти често са на доста високи цени и ги предлагат малки фирми, които не могат да си позволят промоции от 30-40%, каквито са акцентите от заглавната страница на брошурите. А пакети с ориз, боб и лещи винаги има на промоционална цена.  Wink

# 378
  • София
Ами тъкмо да ги бяха пробутали на "специална" цена, има разни пастети от чушки, гъби, соеви шницели, ей такива "високо оборотни" продукти. Нали цял щанд имат

# 379
Има и веган магазини...с тесен таргет.
Тук ако разчитат на оборот от вегани и постещи...ще излязат на загуба.

# 380
  • София
Абе хайде, делукс серията им е баш в таргета... Както и да е, едните се сетили други не.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 15:38 от Мацето

# 381
Е, как да няма промоции за постите. На следващите страници е пълно с намален ориз.
И ябълчици още на първа страница. Joy

# 382
  • София
Винаги, когато има пости в големите вериги магазини има стоки на промоционални цени.

# 383
Друг е проблемът тук - някои хора се дразнят да гледат месо и подобни продукти. Не знам какъв им е точно проблемът, в крайна сметка никой не ограничава избора им. Има достатъчно безмесни продукти.

# 384
Аз като не ям ориз...все едно да се сърдя, че има хляб и ориз на брошурата....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 385
  • София
И в нашия слагаха вчера клетки за багаж най-после.

Аз като не ям ориз...все едно да се сърдя, че има хляб и ориз на брошурата....Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ми казвай, че Г.Б. не ти прави ризото? Joy

# 386
Не го бутвам тва...ризото...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
Аз като не ям картофи и ориз да се сърдя ли, че ги има в брошурата?
Или разните там сладкиши и чипсове?
Всеки си гледа неговите неща.

# 388
  • София
Нищо не си избрах следващата седмица.
Кой кашкавал препоръчвате. От Маджаров се разочаровам всеки път повече...

# 389
Някой с мнение за подочистачката, която е намалена- 39,99лв.?? Иска ми се нещо такова или подобно да си купя, но дали си заслужава? Напомня ми на едновремешните. Трябва ми за бързо, често почистване след готвене, хранене, да не се налага да вадя непрекъснато прахосмукачката.Тъй като с прахосмукачката почиствам по-качествено и основно.

Общи условия

Активация на акаунт