Кауфланд - тема 26

• 99 869
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Свинските ребърца и авокадото си харесах тази седмица.

Действам с едновремешната метла в кухнята - бързо и лесно. Не чистя нищо, само изсипвам лопатката. Бях взела малка прахосмукачка с контейнер, за да не вадя всеки пътк голямата с водния филтър....но не става - бързо се пълни и пак си трябва разглобяване, миене на филтри, съхнене и сглобяване. Не ми е удобно....

# 391
Шампоаните тяхна марка дали са хубави, имаше намаени по 1,49 ама реших първо да питам
Както и овчето сирене по БДС на Маджаров?

# 392
  • Сливен
Градинските чехли в магазина са 9.99лв,а не 11.99лв както е в брошурата.

# 393
Както и овчето сирене по БДС на Маджаров?
Ако харесваш овче сирене като цяло, предполагам, че това на Маджаров също ще ти хареса. Купувала съм, но защото е по-мазно, не се харесва вкъщи. Най-хубавото е козето, след това кравето (и двете на Маджаров).

# 394
Мерси, ми не сме взимали овче от сто години, видя ми се и по-жълто от останалото, предполагам е нормално?

# 395
  • Тайна, майна
Някой с мнение за подочистачката, която е намалена- 39,99лв.?? Иска ми се нещо такова или подобно да си купя, но дали си заслужава? Напомня ми на едновремешните. Трябва ми за бързо, често почистване след готвене, хранене, да не се налага да вадя непрекъснато прахосмукачката.Тъй като с прахосмукачката почиствам по-качествено и основно.
Или аз съм уникално проста и не мога да подкарам подочистачката, или тя наистина не върши работа.
Утре ще пробвам да я върна.

# 396
Колко струва зехтина косто доро екстра върджина? Нали ще е с 25% намален. Благодаря...😊

# 397
Мерси, ми не сме взимали овче от сто години, видя ми се и по-жълто от останалото, предполагам е нормално?
За цвета нямам наблюдения. Може би има някакъв по-жълтеникав оттенък, но не мога да потвърдя със сигурност.

# 398
  • София
Колкото повече истинско масло има, толкова е по-жълто.  Wink
Аз овче не ям, моят мъж си купува по две тенекии от някаква бабка и е страшно мазно и жълто, на мен ми смърди прекалено много

# 399
  • СОФИЯ
Колко струва зехтина косто доро екстра върджина? Нали ще е с 25% намален. Благодаря...😊
Николко, по лично мнение.

# 400
Цената ме интересува....иначе съм вземала, не е лош. Допада ми.
Моля някой да ме светне за цената, че не ходя редовно и не съм запозната. Благодаря..

# 401
  • София
Скрит текст:
Лидълския от гръцката седмица е по-хубав!  Wink
Не се шегувам! 

# 402
Знам и имам от него!

Боже...не може ли просто да кажете цената. Не питам за отзиви...ползвала съм го. Rolling Eyes

# 403
Екстра върджина е около 20 лева, аз бях взела от една промоция -50%,  наскоро имаше и -40%.
Повече от 12 лева не бих дала. Peace

# 404
Да. Намерих му цената.
Благодаря все пак.☺

Последно 2л съм вземала за 23 лева по коледа. Но не помнех % намаление..за да сметна сега как е на оферта.

Общи условия

Активация на акаунт