Кауфланд - тема 26

• 99 740
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Аз помислих  че за новата брошура говорим. Тя тази седмица я пиша вече бегАла....свърши тя...Satisfied

# 601
 Вълчев е едно от маслата, които АП определиха че нямат отклонение от обявеното на етикета
ние за първи път взехме за проба и ми харесва

# 602
аха....ама преди години, в зората на демокрацията още, предлагаха едно крема сирене, което само името му беше такова. Та от тогава са ми загубили доверето и не им поглеждам продуктите. Не им вярвам.

# 603
  • Bulgaria
Този уикенд пазара ще е ползотворен  Laughing Laughing

Набелязах си олио ,кафе,солети,зелен лук,тиквички,круши,кренвирши,прясно мляко,бисквити,вафли и чипс. Ако купувате мандарини ,бъдете внимателни ,защото тези от промоцията са за сок.

И аз харесах зехтина от следващата седмица. Много красиви цветя продават за 8 март,поне миналата година беше така. Ако някой купи ягоди ,да пише мнение. Също така се интересувам ,дали кроасаните от промоцията са вкусни.

# 604
  • София
Много е странно това с маслото - вчера бяхме на пазар, при нас (София Люлин), е намалено това на Саяна-3, 65 лв. и взех две, много е хубаво. В брошурата пък е на Вълчев.

# 605
Много е странно това с маслото - вчера бяхме на пазар, при нас (София Люлин), е намалено това на Саяна-3, 65 лв. и взех две, много е хубаво. В брошурата пък е на Вълчев.
На Саяна всички продукти според мен са пълен боклук, маслото не прави изключение.

# 606
На Саяна и на мен не ми харесва, но на Вълчев да.

# 607
Саяна изобщо няма да купувам повече. И прясното, и киселото мляко бяха развалени в срока им на годност. Писах им, оправдаха се, че било от магазина, не било съхранявано правилно и до там.  #Cussing out

# 608
Маслата на Саяна и на Вълчев са отврат, немските и те не ми харесват. За момента все още е добро и ни харесва на Сакарела (Ямбол )маслото.

# 609

Също така се интересувам ,дали кроасаните от промоцията са вкусни.
От текущата промоция са ужасни, те и за това често са на промоция.

# 610
  • Bulgaria

Аз питам за тези от другата седмица.

# 611

Аз питам за тези от другата седмица.
Италианските? Малко по хубави са, доста набухвател имат.

# 612
Всъщност не е странно да го наричат "Маслиново олио", на английски език също е "Olive oil", ние сме свикнали да го виждаме по-често като "Зехтин (от араб. през тур. zeytin)".  И двете думи имат еднакво значение. Nature Full Moon With Face

# 613
И на италиански е olio

# 614
  • София
Саяна всичко е боклук. Вълчев маслото малката отказва филия с него, това ми е достатъчно за да си изградя мнение колко е качествено, щом дете, което това му е любимото го отказва...
Набелязах си ядките на ройс, калмарите пипала, немското масло, бри-то,  сьомга пушена, бисерен ориз и май това е....

Общи условия

Активация на акаунт