Кауфланд - тема 26

• 99 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Два пъти купуваме развалено прясно мляко на Саяна в срок на годност, купено на промоция. И двата пъти писахме на БАБХ. Проверка правили на случайни млека от същата партида в магазина и всички били наред. Извиняват се и до там. Но повече не бихме купили никакъв техен продукт!
Иначе първия път като случихме на развалено тяхно мляко ММ отиде на информация "да ги почерпи" с млекце. Каза им, че съм бременна, как може, ако ми беше станало нещо...Много му се извиняваха. Управителя го питал: "Жена ви обича ли цветя?", той казал: "Обича, но повече обича да пие мляко сутрин" хахха Подариха ни орхидея в знак на извинение Grinning По-късно пак им дадохме шанс, но трети път никога!

# 616
  • София
Някой знае ли в понеделник от 07,00 ли ще отворят, че нали е почивен ден, а аз съм на работа и смятам да намина към 07,30 преди работа?

# 617
предполагам, ако имаха празнично работно време щяха да го сложат в брошурата

# 618
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Днес покрaй поледиците нaвън в Кaуфлaнд Врaцa е много спокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
Народът е на Шипка

# 620
  • Русе
Аа, и на Кауфланд, и на Кауфланд. Току що минахме с колата покрай нашия. Паркингът беше пълен. Но в Русе слънце пече.
Честит празник!

# 621
  • оттам, откъдето започва България
Получихме току-що брошурата. Вътре в нея има още една брошура, в която има продукти с минимум 50% намаления. От нея си харесах ел. четка за зъби AEG. Ако някой я е ползвал, ще помоля за мнение.

# 622
Много са противоречиви мненията за електрическите четки. Оголват венците. Имам на Орал Б от няколко години и сега я ползвам не повече от веднъж в седмицата. За тази нищо не мога да кажа. Сега обмислям покупката на зъбен душ, но не знам какъв. Писах в една запустяла тема, но отговор не съм получила.

Извинете за спама bouquet

# 623
  • shumen
Аз масло на Вълчев не купувам.Веднъж взех и миришеше ужасно.

# 624
Диде...четката е с малка глава, която я прави подходяща за целите,за които ти трябва. Ако имаш нерви и пари да сменяш батерии през ден...вземай я. Според мен си добави още 10 лв. И си купи с акумулаторна батерия и зарядно. В ДМ например има, и не само там...

Харесах си Бри, ципура от дл.седмица.

# 625
  • София
На коя страница са тези четки? Аз имам четка AEG, предполагам, че е същата, но сменям батерии много рядко, защо през ден?
Вие колко брошури получихте? Майка ми ми разправя за някакви покривки, аз не ги виждам. Гледах в сайта им, има още две брошурки по една страница, и там няма покривки. Тя е във Варна, може би и това има значение.

# 626
Аз 2 брошури...основната и една с 50% намалени стоки.

Аз съм намразила батериите покрай играчките на детето преди време. Като лами са....все купувахме батерии, и все се изхобяваха бързо. Един кош пари за батерии. Лично мен няма сила, к.да ме накара да купя уред с батерии, еле пък четка за зъби. С акумул.батерие е моята-зареждам на месец май, може и по-дълго да е...не съм засичала точно..
10 лв. Е четката...но като й сметнеш и батериите...излиза като акумулаторните.

# 627
  • София
Явно при нас са спестили едната брошура, с 50 % намаление, видях ги нещата в сайта им.

# 628
Изобщо не се изхабяват бързо батериите на четката! За тези пари си е идеална!

# 629
Изобщо не се изхабяват бързо батериите на четката! За тези пари си е идеална!

Хм...и като се изтощи вечерта, тичаме до денонощния за батерии ли...или държим торба с батерии в банята.
За мен и двата варианта не са ок. Би ме държало в напрежьонка нон стоп. А така я хаквам в контакта и си свиркам.

Общи условия

Активация на акаунт