Кауфланд - тема 26

• 99 706
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
Обобщено - тенджерата под налягане си е плюс за много ястия.
Така че смело купувай.

# 661
  • София
Когато избирам тенджера под налягане за мен най-важния въпрос е дали капака е добре обезопасен, а не колко вода се сипва. Да не стане беля.
Тендежри под налягане с това затваряне / от каталога/ добри ли са?

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 20:09 от Amiamo

# 662
  • София
Тенджера си взех на Тефал отдавна. Наскоро пак ги гледах на промоция. Има петорна защита, мен ме е страх. Готвя вътре само месо. Езикът например става за 40 мин, иначе е 3 часа. Досега след сипването на водата под 10-15 мин не е имало случай докато почне да изпуска пара.

# 663
Факелман не е фирма, дето да ми вдъхва особено доверие за тенджера под налягане, но пък и не ми се дават много пари за Тефал, та не знам. Иначе и аз се ослушвам все още, а си ми трябва,  не си е работа без нея, за някои неща.

# 664
Е щом до сега сме оживели и без нея...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
Този нагревател Краун дали е боклук?!
Поне като се развали да не удря ток...

# 666
  • shumen
Аз днеска получих новата брошура и си набелязах доста неща.Утре,ако успея да отида ще ги взема.

# 667
  • София
Молба :
може ли като ходите в Куфланд, да погледнете комплекта на Спетема? Три пакета кафе Спетема по 250 гр , плюс кафеварка за 14.99 лв . Интересува ме кафеварката за колко кафета е.
Благодаря на отзовалите се !

# 668
Е щом до сега сме оживели и без нея...Stuck Out Tongue Winking Eye
О, аз си имах, сделана в СССР,
Скрит текст:
но след 20+ годишна вярна служба, се разпадна дръжката, за която се захваща капака и не може да се ползва. Иначе е от лят алуминий и не е мръднала. И като ги гледам тези Факелманчета, Сапирчета и подобни, ми се виждат като детски играчки  Mr. Green

# 669
Алуминиевите май са по-добри от стоманените, снощи четох.
Аз май ще задържа да сега на станд бай😆

# 670
  • оттам, откъдето започва България
Аз от новите, които са по-тънки, не съм ползвала. Предполагам, поради тази причина по-бързо възвира водата в тях.
Скрит текст:
На майка ми е от този модел: https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D … rc=5evuh8LGn-hXQM:, а моята е подобна.
Тета, има много предложения в ОЛХ, Базар за такива стари модели.

# 671
Аз от новите, които са по-тънки, не съм ползвала. Предполагам, поради тази причина по-бързо възвира водата в тях.
Скрит текст:
На майка ми е от този модел: https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D … rc=5evuh8LGn-hXQM:, а моята е подобна.
Тета, има много предложения в ОЛХ, Базар за такива стари модели.
И на майка ми е такава, но нещо не ми допада. Моята беше :
https://istatic.bazar.bg/photosbazar/b2/pics/b20377be33e18b2b5cb2b65861c0734c.jpg

# 672
Този нагревател Краун дали е боклук?!
Поне като се развали да не удря ток...

Ползваме го вече няколко месеца, засега е ок.

# 673
  • София
На мен лично миенето ми е трудно. В моялната не влиза, висока е, а за мивката е много тежка...

# 674
  • София
Кафеварката със спетемата е за 1 кафе или 2 много къси.

Общи условия

Активация на акаунт