Професионални серии за коса - тема 118

• 111 469
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Да, и аз май към това обяснение стигнах-косата се е наситила и сега и идва слаб протеина в шампоана. newsm78
Замислям се дали да не поръчам това https://www.zlatnaribka.com/keratinov-2-minuten-rekonstruktor-ap … n-2-minute-237-ml ,като по-силен протеин ?
Из старите теми, много го хвалят. Thinking

И серията Редкен есктрийм е хубава протеинова, но трябва да си се редува с хидратация, какъвто и да е протеина.

# 151
Много е хубав на Афоджи реконструкторът Blush

# 152
  • Варна
 Да хубав е но не за здрава нетретирана коса като на Лия.
 Лия с какво ползваше мострата? Опитай да повториш същата комбинация. За твоята коса тоя шампоан е тежък. Дори на третирани коси след две три ползвания идва тежък.

# 153
  • София
Да, и аз май към това обяснение стигнах-косата се е наситила и сега и идва слаб протеина в шампоана. newsm78
Замислям се дали да не поръчам това https://www.zlatnaribka.com/keratinov-2-minuten-rekonstruktor-ap … n-2-minute-237-ml ,като по-силен протеин ?
Из старите теми, много го хвалят. Thinking

Аз съм много доволна. Почти едно шише изхабих и все ми е хубава косата с него. Само че не знам как се ползва. Пишеше първо веднъж седмично в продължение не месец-месец и половина и после веднъж месечно. Аз го слагам по-често и колкото и да го ползвам, все ми е добре косата от него. Нямам т.нар. напротеинчване.

# 154
  • В къЩи.
Да хубав е но не за здрава нетретирана коса като на Лия.
 Лия с какво ползваше мострата? Опитай да повториш същата комбинация. За твоята коса тоя шампоан е тежък. Дори на третирани коси след две три ползвания идва тежък.

Ами опитах всякакви комбинаций,въпреки,че съм сигурна,че мострата най-ми  хареса когато бях само "по шампоан". Thinking

Даже го пуснах в размените,после реших,че ще намеря подходящите продукти за него,но уви...

Под "тежък" имаш в предвид,че ще ми омазни косата и отнеме от обема ли? Защото сега това се получава с него.

# 155
  • Варна
 Точно това имам предвид. Шампоана е възстановяващ и като всички такива продукти действа с натрупване.

# 156
  • В къЩи.
Пфуу, а с такъв ентусиазъм си го купих.Мислех,че съм открила вълшебния шампоан. Crossing Arms
И сега!?
2-мин, реконструктор ,тогава отпада като покупка. Rolling Eyes
А шампоана ще го ползвам 1-2 пъти месечно примерно,а може и пак да го пусна в размените. newsm78

п.п.Явно има още доста теми да прочета. Tired
А аз си мислех,че ако прекаля с протеините ,косата ми ще стане твърда,суха и заплетена.Така си обяснявах "напротеинчването".

Благодаря,на всички. bouquet

# 157
  • Варна
 Лия ако прекалиш с протеините да,но в Епруваж протеина е мек ,маската е балансирана.

Как действа:

Почиства скалпа и косата, като възстановява увредените участъци
    Прави косъма по-силен и намалява накъсването
    Хидратира косата и улеснява нейното оформяне

Просто не е за постоянен шампоан. Чудя се как ще ти се отрази примерно Алтерна рипеър или Архитекта на Керастаз  newsm78. Те са баш протеинови шампоани и ако ги редуваш с Епруваж мисля,че ще си доволна.

Много момичета не осъзнават,че профи козметоката е наистина силна. Няма как да си купи човек един шампоан и маска и да кара с тях докато свършат.

Ти нямаше ли Медисютикълс някакъв? Пробвай да измиеш два пъти с него и после пак пробвай Епруваж.

# 158
Дами, от около година пребивавам край морето, където разбирам водата е ужасна за косата ми- ако в СФ се миех почти всеки ден заради омазняване и ползвах единствено шампоан, то тук сега са маски, олиа и т.н. Да  изреждам какво имам като продукти май няма смисъл- по скоро съвет като серии продукти които да ползвам- ps. косата ми е небоядисвана и фина, леко чуплива
Много благодаря предварително

# 159
  • Leeds, UK
Днес се сдобих с Епруваж- серума, маската  и leave-in-conditioner от един физически магазин тук където живея. Излязоха ми 20 £  3-те общо. То аз и затова си ги взех, въпреки че имам и други, ама не се стърпях на тая оферта. 😁. Досега съм ползвала само маската, за серума съм чела отзивите на принцесата💐. Другото мисля, че балсам без отмиване. Отзиви, ако някой го е ползвал, ще съм благодарна. И да ви запитам едно въпросче:
Каква е разликата между шампоаните Биокленц и Хидрокленц на Медисютикълс? Благодаря!

# 160
  • София
Къде са тези размени?
Лия, аз пък те съветвам да вземеш поне някаква мостра на 2-минутния реконструктор. Не се знае как ще ти се отрази.

# 161
Аз съм с тънка и не изтощена коса коса и 2 минутния реконструктор ми се отразява супер .Не ми е силен.На свършване ми е и ще си поръчам нов.Използвам го веднъж месечно.

# 162
  • Пловдив
Днес се сдобих с Епруваж- серума, маската  и leave-in-conditioner от един физически магазин тук където живея. Излязоха ми 20 £  3-те общо. То аз и затова си ги взех, въпреки че имам и други, ама не се стърпях на тая оферта. 😁. Досега съм ползвала само маската, за серума съм чела отзивите на принцесата💐. Другото мисля, че балсам без отмиване. Отзиви, ако някой го е ползвал, ще съм благодарна. И да ви запитам едно въпросче:
Каква е разликата между шампоаните Биокленц и Хидрокленц на Медисютикълс? Благодаря!

И аз си закупих балсама без отмиване,  3 шишенца от серума за скалпа и четката. Набелязала съм и маската по-нататък, че не беше налична. От много скоро ги ползвам и нямам някакви кой знае какви впечатления. Басламчето снощи го ползвах за 2ри или 3ти път. Първият път пръсках директно в/у косата, но явно не начелих нужното количесто и вече от опит впръскам на ръката и след това нанасям. Ефекта за сега е изключително мека и лесна за разресване коса. Това именно ме впечатли в коментарите, които прочетох в ЗР. Забравих - и доста блясък. Аромата е страхотен. За сега съм много доволна.
За серума - още е рано да кажа каквото и да било, защото не усещам нищо.

Четката я взех като аналог на любимата ми Макадамия. Още не съм я пробвала, но сякаш е с по-твърди болдлички. Ще видим като влезе в употреба.

# 163
  • Leeds, UK
Dreamer, благодаря! Hug

# 164
Здравейте, много моля за съвет! Само да уточня, че въобще не съм наясно с нищо за косата. Моята вече е в окаяно състояние. Много тънка, в момента с косопад, много рядка, с бързо омазняване в корените и ужасно суха по дължините. За оплитането да не говоря. Колкото повече чета, толкова повече се обърквам към коя марка да се насоча. Доколкото разбирам трябва да се редуват протеинови продукти и хидратиращи. С кое да започна? Много Ви моля, препоръчайте ми нещо. От малък град съм и тук фризьорите работят само с ужасни продукти и не мога да получа никакви препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт