Професионални серии за коса - тема 118

• 111 531
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря!
А с балсама от същата серия на Алтерна ( за обем) пробвала ли си?

# 226
  • София
Spastik Children, a  този балсам на Милк Шейк ползвала ли си?
https://www.enzo.bg/milk-shake/volume-solution-balsam-za-normaln … -za-obem-i-forma/
Аз ползвам този балсам :
https://www.enzo.bg/milk-shake/color-care-balsam-grizha-za-bojadisana-kosa/
в комбинация с шампоана от същата серия.
От шампоана съм много доволна.5 поредни пъти го купувам,но вече ще взема друг,защото не е хубаво все един и същ.
От балсама обаче не съм много доволна и не бих го купила отново.Сякаш не е достатъчен на косата ми.

# 227
И аз съм доволна от шампоаните на МШ .Добре измивни,не дразнят скалпа и не пресушават косата.Косата ми след техните шампоани е мека и не се заплита.
Сега съм решила да си поръчам тяхното Олио за увредена коса и цъфтящи краища milk_shake® Integrity Incredible Oil 50ml .Косата ми не е късаща се и цъфтяща,ще го използвам за омекотяване и подхранване.Някой пробва ли е това олио?

# 228
Успешна нова седмица на всички! Много полезни неща намирам в темата и благодаря на всички.

Мнения за https://www.hqhair.com/redken-all-soft-heavy-cream-250ml/10451604.html

Четох съставките и ми харесаха, но ако някой има опит с маската ще е чудесно да сподели.

Насочихте ме и към маската на синята серия https://www.hqhair.com/redken-extreme-strength-builder-250ml/10304089.htmlта се чудя коя от двете или и двете - заниманията с коса са си страст направо Scream

И за шампоаните от двете серии ако има мнения ще се радвам да прочета.

# 229
Lirena, пробвала съм и с балсама от серията, но на мен ефекта не ми хареса, косата ми остана доста заплетена след комбинацията ш+б.

# 230
  • Плевен
Момичета, шампоана на Алтерна от хайверената серия за обем, протеинов ли е, или хидратиращ?
В момента е на много добра цена в Ензо и много му се чудя.

# 231
Протеинов

# 232
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  bouquet

Колебая се между:
1. Голдуел за обем
2. Филип Кингсли за обем
3. Ливинг Пр. за обем

Много мразя заплетена и твърда коса след Ш и не знам дали ще ми харесат тези за обем  newsm78

# 233
След дълго лутане се спрях на възстановяващата серия на Eprouvage Fortifying . Много Ви моля, дайте ми съвет с какво мога да го редувам?  Доколкото прочетох те са хидратиращи или се бъркам?

# 234
  • Стара Загора
Много мразя заплетена и твърда коса след Ш и не знам дали ще ми харесат тези за обем  newsm78

Ливинг прууф имат малки разфасовки.Може да си вземеш за проба.

# 235
  • Велико Търново

На мен Ливинг прууф не ми заплитат, но да - най-добре с малки разфасовки като за начало Wink

# 236
# 237
  • Варна
След дълго лутане се спрях на възстановяващата серия на Eprouvage Fortifying . Много Ви моля, дайте ми съвет с какво мога да го редувам?  Доколкото прочетох те са хидратиращи или се бъркам?

Серията е балансирана,но зависи с каква коса си. С какво ще редуваш зависи от това,как ще реагира косата ти. На моята изрусена и вечно жадна коса дейсва добре на първо измиване. На следващото сменям шампоана с протеинов.

# 238
Чудя се от сутринта на два финиша - единият е розовият Маткрикс Biolage Exquisite, другият сухото олио Кенди на Алтерна.
Ако някой е ползвал и двете и може да сравни, ще съм много благодарна.
Финиш досега не съм ползвала, все ме е страх да не ми утежни косата. Не е боядисана, нетретирана, гъста, но косъмът ми е не е от най-плътните.
Иска ми се просто още малко блясък без да утежнява.
Чела съм тук отзиви и за двете, че не утежняват, придават ли блясък наистина?
Ще съм много благодарна за всеки отзив за двата финиша.
Така не обичам да купя нещо и да не го ползвам и да го хвърля или подаря.
С размени ми е трудно, защото не съм в България.

# 239

На мен Ливинг прууф не ми заплитат, но да - най-добре с малки разфасовки като за начало Wink

При мен шампоана малко заплита, но балсама веднага оправя положението. Това може би е една от малкото серии, които много харесвам и подновявам. Heart Eyes

П.П. maria_dineva, благодаря за мненията bouquet

Общи условия

Активация на акаунт