Професионални серии за коса - тема 118

• 112 070
  • 770
  •   1
Отговори
# 600

Благодаря, разбрах коя е серията със странното име.... Joy

# 601
Търся сайт като рибата,който да предлагат оригинални професионални продукти за коса.
Енергизиращите шампоани за какъв тип коса са.

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 21:26 от bobi_bs

# 602
  • Варна
 Арлен,агора бюти,Енцо,Парфимо, е те тия наскоро ги открих https://relax-shopping.net/index.php?route=common/home има още няколко български. Чуждите предимно HQ и локфантастик други не съм ползвала,а и Марокан директно от израелците в амазон  Laughing Енергизиращите шампоани са противокосопадни. Стимулират кръвообръщението на скалпа.

# 603
  • NE
Аз съм доволна от тези сайтове http://www.kosa.bg и https://bg.grazea.com. Но аз основно Inoa купувам. Коса ми изпълниха поръчка от вносителя за България.

# 604
  • Стара Загора
Този сайт релакс е на фризьорката ми.Обаче какво беше учудването ми когато се оказа, че в салона продуктите са на по-висока цена.Освен това в този сайт има скъпа доставка.

# 605
  • Варна

Стандартна доставка с Еконт  newsm78 не съм обърнала внимание колко беше май 4.50лв. Поръчах един травъл на Керастаз от там нещо,което не съм срещала в друг БГ сайт.

# 606
  • Стара Загора
Да ама до колкото си спомням няма опция за безплатна доставка над определена сума.Травълите и аз не съм го срещала по други сайтове.

# 607
  • София
Много сте лоши Smiling Imp
Поръчах минита на Елексир ултим и Дисциплин. Да пробвам, а имам 2 кратки пътувания, да не мъкна тубите.Чудих  се на Фузио- доз, но ми досвидя да дам 30лв за 1 ползване.

# 608
Влизам да похваля кокосовото масло! Heart Eyes За пръв път го оставих да стои цяла нощ на косата ми... Косата ми попринцип е суха като слама, срид кокосовото масло стана супер мека, лъскава и не се заплита въобще. Отмих го със шампоана на Loreal Absolut, сред това сложиш маска на Lakme Repair и за финиш едно масло на Chi с моринга само в краищата и сложих по-цялата коса коприната на Chi. Много съм доволна от резултата. Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes
http://www.img-share.eu/main/image_view/20180311_135910COMMwqVG5 … 520769772.jpg.htm

# 609
Доволни ли сте от Eprouvage Gentle Volume?
Аз него избрах за подарък от промоцията на Златна рибка и, като го пробвах, ми се струва доста посредствен: не дава обем, държи се като хидратиращ шампоан, при това не от най-хубавите.

# 610
Аз него избрах за подарък от промоцията на Златна рибка и, като го пробвах, ми се струва доста посредствен: не дава обем, държи се като хидратиращ шампоан, при това не от най-хубавите.
Същата работа и при мен. Аз хич не харесах продуктите на Епруваж, точно посредствени са ми.

# 611
Prinzesata, погледнах че на щатския сайт на Керестаз си я има серията и реших да рискувам. Надявам се Арлен да не се изложат като ми пратят нещо с изтекъл или почти изтекъл срок. Ще пиша като я взема.
Все пак няма да си получа маската. По грешка е излезнала в сайта, нямат я налична. Бяха много мили и ми предложиха маска от наличните серии на същата цена ( 500мл 75лв) но отказах, защото нямам нужда, исках си Нутри Термика, но шанс .

Успешна седмица желая!
Аз не съм в България и много се учудих на тая цена 500 мл за 75 лв за маска на Керастас. Кога се правят такива големи намаления, кои сайтове да следя и само за България ли доставят?
Иначе аз в петък си купих 500 мл Олео Релакс, но за 60 евро Confounded
И още един въпрос - TIGI BED HEAD RECOVERY
https://www.hqhair.com/tigi-bed-head-recovery-tween-duo-2-x-750ml/10891803.html
добро ли ще е за суха къдрава и изрусена коса? Намерих го на много добра цена в реален магазин и затова ме сърбят ръцете да се запася.

# 612

Еее, жалко и аз него посочих за подарък. Sick  Обаче моята поръчка още не е обработена и им писах, че ако забавянето е заради неналичен шампоан на Епруваж, да го заменят с нещо друго... Колко време ще се бавят? newsm78

# 613
lunna pateka , може пък на тебе да ти хареса. Ти не търсеше ли повече хидратация? Този е балансиран към хидратиращ, малко ми прилича на Бейн сатен 1 на Керастаз. Но наистина ми е много посредствен, никакъв обем не дава при мен, вероятно с шампоан от супермаркета ще ми е по-добре. Е, успокояващо е, че не съм давала пари за него. Но пък заради него направих изобщо поръчка. Някакви неща ми бяха уж на привършване, но имаше още време, докато стигнат дъното.

# 614
  • Бургас / София
Привет, отдавна не съм писала в темата и нищо ново не съм си купувала, но сега съм се спряла на Пол Митчъл шампоанът за изстъняла коса и този за обем може ли съвеът кой от двата да избера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт