Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните проблеми, които родителите обсъждат във форума относно подготовката на раниците на децата за училище?
Какви са някои стратегии, които родителите използват за управление на проблемите с подготовката на раниците за училище на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните проблеми, които родителите обсъждат във форума относно подготовката на раниците на децата за училище?
-
Какви са някои стратегии, които родителите използват за управление на проблемите с подготовката на раниците за училище на децата?
-
Какви са някои от идеите за празнуване на рожден ден, обсъдени във форума?
-
Какви са впечатленията от стаите за игри в Questomania?

Сладур! Те ни приемат като фон, не ни се впечатляват особено, така мисля. Аз му казвам нещо, той механично отговаря "добре" и след 2 минути ме пита за същото. При нас екип за физическо не се нози, ходи се на училище директно по анцуг, но храната в раницата е проблем. Всяка вечер питам какво са им дали, дали го е ял, ако не - да го извади веднага. Че се е случвало грейпфрут да ферментира, кифла да плесеняса...