МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 150
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
Кой къде ще ходи на почивка и при какви условия, дайте да обменим информация? Може и "случайно" да се засечем някъде. Wink

Аз Ахтопол много го харесвам,но скоро не съм ходила.Ние живот и здраве през август ще сме в Китен.Малката сестра на мъжа ми е женена там и имат голяма къща;та ще се възползваме от поканата им.Мишо също много обича пясъка,целият се посипва с него.И да опитва камъчета обича.Онзи ден го гледам,че нещо си мотае в устата/а не бях му давала нищо/ и с риск за пръстите си му бръкнах в устата  Mr. Green.Извадих камъче колкото едър лешник.Човекът решил да си почеше подутия венец  Mr. Green. Направо не трябва да мигам дори,че кой знае каква друга глупост би направил.

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 14:45 от ivap

# 121

Здравейте, момичета!
В събота се прибрах от Мармарис и за моя изненада Влади не ме позна, криеше се зад баба си и плачеше Cry Стана ми много гадно. За седмица са избили 6 нови зъба и вече е с 16 броя Grinning Grinning Grinning Grinning Толкова от мен, че дребния се събуди, целувки на всички Heart Eyes

# 122
Предложението е толкова съблазнително... Направо ми се прииска да отидем. Имаме, обаче, карти за Ахтопол за бунгала. Притеснява ме, че ако сме в хотел няма как да й готвя. А не ми се иска да я водя наресторант Simple Smile

Искам да ти кажа, че ние си поръчвахме (предварително няколко часа) за децата да ни готвят - правеха супа - зеленчукова или месна - без сол и олио - пасираха и децата ядяха, аз си носех и няколко готови пюрета, както и АМ, през деня давах и пресни плодове. И аз бях притеснена как ще се храним, ама се справихме. Иначе удобството да си имаш кухня през цялата почивка е голямо.

# 123
  • Варна
Ох, това за почивките е супер. Пък и да готвят за детето както им кажеш  Peace. И на мен ми се иска на почивка, но незнам дали ще отидем някъде тази година.
Катеричке, как така за една седмица няма да те познае Shocked?

slavena, би ли ми обяснила по-точно мястото на този магазин. Може и на лични.

# 124
Ние от началото на щли някъде сме на Синеморец....който е натам- да свирка. Също може и на Ахтопол царево-абе с две думи-в района. Whistling Whistling

# 125
Ние от началото на щли някъде сме на Синеморец....който е натам- да свирка. Също може и на Ахтопол царево-абе с две думи-в района. Whistling Whistling

Юли, нали... Grinning и ние по това време сме в района за 10 дни. Може да се падне и от 10-ти или 20-ти юли...не се знае още. Дано се оцелим.

Не мога да се сетя какви забавления има за малчовците в региона, ще направя справка и ще информирам заинтересованите.  Party

# 126
мамо моник- на централния плаж на ахтопол е много гадно, но има няколко плажчета в близост, които са доста приятни- за съжаление синеморец вече не е това спокойно място, което беше- но пак е по- добре от ахтопол- много е близо- само на 5-10 мин с кола- ние бяхме на ахтопол през 2003-та за последно- и ходихме всеки ден на синеморец, но на неохраняемия плаж- миналата година бяхме на росенец- това  е що -годе до созопол, но понеже и там плажа не ми харесваше- ходехме на плаж на градина- беше божествено!!! много добро място- тази година ако ходехме- бяхме решили да е на черноморец- най е близо до градина- а то нали е къмпинг- не мисля, че е много подходящо за малкия

искам да ви се оплача каква пакост сторих днес- стиснах пръстчетата на малкия на вратата Sad не много силно- леко се ожули кожата, но не се поду много- движи си ги без болка, но аз плаках повече и от него... супер гадно ми стана......

но мога да се похваля, че имаме значителен напредък в ходеннето на тоалетна и от 2 оденонощия не е кусвал и грам кърма и мисля, че го преодоля.. можем вече официално да обявим, че Ран е кърмен 14 месеца- стига му толокова

на 11 юни е кръщенето и след това ще го водя на уролог, че тестиса му остана скрит и много ме е шубе- може би ще се наложи операция...............

# 127
  • The wild, wild west
Цветина, поздравления за новината!!!  Grinning И аз нямам търпение да разбера пола на бебчо, че нали и ние момиченце уж чакаме  Heart Eyes
Поздравлния и за мамите, които тръгват на почивки - абе лятото си е друго нещо  Hug
А Зарето утре тръгва на детска градина, намерихме една руска, та даже и едната от помощничките в неговата група е българка, от Сливен  Laughing, ама сърцето ми пак е свито...
Ще докладвам как сме се справили  Praynig

# 128
Мами, ако желаете и ни харесате, гласувайте за нас в този конкурс:

http://www.4coolpics.com/show.php?gal=66&id=56438

# 129
Мами, ако желаете и ни харесате, гласувайте за нас в този конкурс:

http://www.4coolpics.com/show.php?gal=66&id=56438

Къде трябва да се гласува, че нещо не откривам. newsm78
Диди77, гледах ви снимките от албума, количката от Метро ли е купувана?

Ох, аз седнах за малко, не си усещам краката. Струпала съм багажлъка и трябва да го слагам в куфарите, но като легнат командосите, че е лудница. Аз да ви се похваля, днес пак имах изпълнения с колата.  Joy Този път, едната предна гума се издула и както тръгнах за покупки (таткото остана да приспив Дани), бързо, бързо се напазарувах, добре, че беше на 10м. от блока.  #Cussing out Таткото го строих да сменя гума, че и до сервиз ходи да я оправят. Майтапи ме, че колата ме мразеля, щот все майни и тегля и затова все ми правела проблеми.

Гледам, че вече сте планували отпуските. Ние както се гласяхме много, много да почиваме на Златните, оказа се, че няма свободни места за нашия период и се отказахме. Вече като се върна в БГ ще търся на място.
Много ми се искаше да отидем към Лозенец, нашите най-добри приятели имат място там, но много далечко ни идва и няма да стане.

Да ви се оплача Дани, не знам какво го мъчи, но толкова много плачи на сън, не мога да го успокоя, направо ме побърква. Имахме и 2 инцидента с него. Единия стана в магазина, тъй като не искаше да стои в пазарската количка и така се хоцна напред и си одари устата и при удара горните му големи зъба захапали долната устничка. Кръв на поразия, не мога да я спра, днес вече не си личи, но сякаш имаше два зъба отбелязани на устната му.
Другия беше с една тръба. Батко му откъде я намерил, започна да свири на нея, и щом я оставил, съответно Дани я намерил, лапнал я по-навътре и си удря много лошо небцето, точно там където свършва и започва гърлото. Пак кръв, но този път и аз се уплаших, че устата му беше пълна с кръв и не можех да видя какво е станало. Той реве и аз рева заедно с него, направо се бях побъркала.  #Crazy Явно доста го е боляло, защото не искаше нищо да яде и през нощта докато цокаше бибата приплакваше. Принудих се да му дам панадол, че явно той после го поуспокои и спа по-спокойно.

# 130
  • Габрово
didi77,как се гласува.Много сте хубави и вие и снимката,много е пъстра.
Шоколадкина,успех на малкия Зарко с детската градина.
Мамо Веси и Мишо на последък е на вълна контузии.Онзи ден падна с главата надолу в пясъчника и си напълни устата,очите и ушите с пясък.Малко се ожули и повече се уплаши.Днес пък се спъна и се пльосна по очи на асфалта.В резултат:рев,цицина на челото и охлузени колене.Ама,така ще е от тук нататък и моя милост не съм била цвете за мирисане.Вечно насинена,ожулена, със счупена ръка,сцепена глава, на кого да се метне детето  Mr. Green?

# 131
  • София
Привет от нас Grinning

Хич не ми остава време за писане от тези дъъълги разходки Grinning

Цветина, дано не се налага да правите операция на Ран, дано се размине. Поздравления за успешното отбиване Grinning. При нас това за сега изглежда мисия невъзможна- сучи сутрин, обед и вечер и през нощта. То не че аз съм се засилила да го отбивам, но все още е доста пристрастен.

Мамо Веси, хайде не остана Grinning- още един ден. Сетих се, щом ще вземаш лаптопа, че можеш да качиш няколко анимационни филмчета и любими реклами на Дани като още нещо за занимаване в самолета Grinning А за перипетиите с колата толкова добре те разбирам, преди да се омъжа 4 години карах една кола, но каквото стане- сама съм си я оправяла- включително и вентилатора за охлаждане с жички свързвах, като тебе, но на мен даже едни полицаи ми направиха забележка по- бързо да приключвам, че съм задръствала пътя Mr. Green

Диди77, до колкото аз знам в този сайт могат да гласуват само регистрирани потребители и то такива, които са качили поне една снимка в сайта.Аз съм се регистрирала, но не съм качвала снимки(щото не мога Embarassed)
По този повод да ви покажем новите ни снимки от месец май Grinning

www.sabev.net

# 132
 Уау , Георги скейтбордист, на мама май й се гледа цветущо падане  Mr. Green
И аз съм нащрек , но девойката сега е с голи колене и леко да падне - оставя се драскотина  Confused.....Гледам да не е по-къси гащи много , много ама в жегите няма как  Rolling Eyes

За сайта - да, трябва да имате регистрация и 1 качена снимка, за да гласувате  Wink

Аз да се оплача , днес мерихме сандали и Дари носи 18 номер, а в магазините почти няма сандали с този номер по моите изисквания  Sad.....Показаха  ми едни кафяви  Close......  и останалото беше обувки по-отворени ...... Не знам какво да правя ......обувки ли да купувам  Thinking

# 133
Олеее, Чара, направо ме разби с тия ваши снимки. А аз си мислих, че наш Дани е най-опасен в катеренето. Показах снимките на мъжо, където се е качил до телевизора, той направо се укокори, не че и аз не го направих де #Crazy. Евала, да ви е жив и здрав и дано да нямате големи изпълнения.

Феичке, не можеш ли да й вземеш някои платнени обувчици, като пантовки да са. Все пак лято е и в тия жеги, ще й се изпотяват крачетата. Така и така ще купуваш обувчици, щом няма сандалки с нейния номер, поне да не са кожени. Поне аз така бих направила.

Ох, край повече тази вечер няма да влизам тук. Изгонете ме Praynig!!! Отивам да подреждам куфари.  Sick

# 134
Мамо Веси,
тази количка не е от Метро. Това е модел на прословутите Хаук, които няколко мами в предните постинги възхваляваха. А аз хич не съм доволна. Ще трябва да я поправим и се надявам да ме изкара до края на лятото, че да не ми тежи зимната. Относно количките на Метро, преди 2 месеца някъде ходихме и ги гледахме. Доста са евтини - около 42-45 лв. излизат с ДДС, но шевовете им хич не са направени качествено. На теб определено ще ти свърши работа, не е необходимо да се дават повече пари за месец-два, колкото вие сте в БГ.
Горска фея, ама на тази снимка до тикерчето ти Дариа ли е?
Разбихте ме с тези гимнастици - акробати! То не че моя Марти е по-назад, но все още не е започнал да се катери самостоятелно.
Другия месец започват консултациите. Ще очаквам да пишете как са минали те и колко големи сте станали, че до нашата има още 20 дни.
Да, за гласуването се изисква регистрация. Не насилвам никого, който има време и желание, нека ни подкрепи!

Общи условия

Активация на акаунт