МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 145
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
didi77 и двете ви снимки са  Peace. Исках да гласувам, но нищо не стана. Регистрирах се, но така и не разбрах как да гласувам  Blush.

Mama Vessi и ivap, много неприятни преживявания с мъниците сте имали, дано няма повторения.

tchara, снимките ви както винаги са страхотни  Peace.

Абе тия деца много бързо растът, като ви гледам снимките имат разлика с предните месеци Simple Smile.

Мислите ли утре да водите децата си на безплатни прегледи при специалисти лекари? То май това само за София важи  newsm78, така и не разбрах. Малко кофти, точно на празник да си заведеш детето на лекар  Crossing Arms, но понякога се налага.

# 136
Виждам че на повечето мами вече им мирише на моренцеее Laughing Laughing хубаво сте подхванали темата защото аз също мислех да ви питам кой къде мисли да ходи и дали ще ви съпровождат малчовците или не.Та значи засега се очертава от 11 до 21 юли да сме на Созопол, мисля че там нее лошо но за плажовете четох че са много на блъскани а не ми се ще с това малкото да бягаме между хората и да завираме пясък в очите им. Rolling Eyes Rolling Eyes Някоя мама ходила ли е там? ние ще бъдем в станцията на МВР-то такаче ако има някои наблизо да свирка може да се засечем на морето Laughing

# 137
  • София
Ние се канимда ходим на ето това местенце:

http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=holidays

но в края на август, началото на септември. Честно казано не ми се ходи в големите жеги юли и август, защото няма да мога да си опазя детето- той иска все навън да е. Не знам дали ще става закъпане тогава, но поне поцял ден на пясъка ще играе.

Ако някой иска може и заедно да идем- ще се радваме на компания Grinning

# 138
  • Варна
Ние се канимда ходим на ето това местенце:

http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=holidays

но в края на август, началото на септември. Честно казано не ми се ходи в големите жеги юли и август, защото няма да мога да си опазя детето- той иска все навън да е. Не знам дали ще става закъпане тогава, но поне поцял ден на пясъка ще играе.

Ако някой иска може и заедно да идем- ще се радваме на компания Grinning
Това звучи много привлекателно Simple Smile.

Mama Vessi, днес ходих във въпросния м-н с детското прясно мляко. Наистина е детско, пише за деца над 1г и е 2% (ако се не лъжа  newsm78). Фирмата е "MyDay", даже в момента тече реклама по ТВ, но май е само за плодовите им млека.

# 139
  Ура, ура, уараа имаме сандалки!!!  Hands Clap
Снощи преди да заспя се сетих за един магазин , в който не съм проверила  #Silly И там ги намерих. Цветовете са  розово и бледо бежово, височки и с лентичка отпред на пръстчетата  Simple Smile
Даже предиобяд ходи с тях и са й удобни .

didi77, тц...това на снимката не е Дара, тази снимка е от нета  Blush Но много ми хареса , защото Дара прави същите стойки, че даже се опитва й кълбо да направи  Crazy

Аз съм доволна от моята количка Хаук  Grinning , както писах и преди . Е леко паянтава е ама все пак е лятна количка ...има три пръта на кръст и малко плат  Laughing Иначе и аз търсих евтините ТСМ , но в магазина в нашия град се предлагат само баракувани стоки от ТСМ и то за неземни цени  Tired Количката като на мама Моник я продава без кош долу , с ръждясали пръчки тук там за 45 лв  Shocked......

Морето може й да не го видим тази година .....Наблизо е язовир Копринка , та може би до там ще отскачаме , че и без това таткото на плаж не обича да ходи , а на язовира ще си лови риба и раци и няма да мрънка  Mr. Green

# 140
мЗдравеите и от нас.Нямаше ни доста време тук бяха почивни дни и бяхме къде ли не ...
Новото при нас е 4е си имаме още един кътник 11 на брои зъби за сега и следващия е на път трябват му няколко дена.Толкова зъби не съм предполагала ,баткото имаше само 4 на тази възраст.
Мамо Веси ама чета големи премеждия с твоята кола.Кажи на твоя мъж да ти купи нова като се върнеш от българия. WinkАма то твоето не остана утре летиш.Лек път ти пожелавам и пиши по малко как е там за да се подготвим и ние.Дано Дани вече няма такива преживявания и удари.Ама тои маи си е доста палав.Ние доста инат започнахме да апроявяваме ама аз не се давам,да реве и се тръшка колкото си иска.И аз съм я удряла по пампата иразбира и се сърди.И при нас нямаш право да ги биеш,могат и в затвора да те вкарат и да ти вземат детето,което аз не удобрявам ама кои ме пита.По някога особено в магазините си нямате на представа как се лигавят децата ама законите съм им такива.
Т4ара супер са ви снимките на Георги...Ама какъв е скетбордист само...Правил ли е презимявания от там?
Ох като ви чета за по4ивките наистина вече се 4удя къде да отидем.Последния път бяхме в Созорол и много бях доволна.Какво ли ще е с мънизите на плажа незнам.Баткото го заведохме на 2г и цяло море нищо не яде и само плачеше за всичко.Сега ще видим какжо ще бъде

# 141
момичета, стискайте ми палци утре!!!!!
Участвам активно в протеста и ще трябва да давам интервюта......дано не се изложа. Embarassed Rolling Eyes
Дано пък нещата потръгнат, пусто......най-вече за тези, които сте на път да имате втори рожбички. Heart Eyes  bouquet

# 142
  • Варна
момичета, стискайте ми палци утре!!!!!
Участвам активно в протеста и ще трябва да давам интервюта......дано не се изложа. Embarassed Rolling Eyes
Дано пък нещата потръгнат, пусто......най-вече за тези, които сте на път да имате втори рожбички. Heart Eyes  bouquet
Успех и дано да стане! Peace
Поне част от исканията да се изпънят все ще е победа.

# 143
  • София
Здравейте мами! Не съм писала от една седмица , но бахме малко на село( В Родопите).Баткото завърши отлично първи клас и сме се отдали на заслужена почивка.Борко се държа много добре на село и се радваше искренно на всички видове животни( само дето на всичко викахме "бау"- то в София освен кучета детето не е виждало друго).Имаме голям напредък и вече ги разпознаваме и казваме по звуци.Мислим да прекараме и юли и август там.Имаме голяма къща и страхотна природа и минерални басейни ( на Огняново, ако сте чували, но ние сме на 5 км нагоре към Балкана- срещу Ковачевица) и ще ги посещаваме, защото водичката е топла и има много хубави басейнчета и за деца.Мислим да ги водим и на море края на юли, но в Бургас( брат ми живее там) и ще ходим на плаж в Черноморец или Крайморие.Ще видим как ще се държи Борко на морето.Той обожава водата....ама незнам.Миналата година го водихме 2 пъти с нас на плажа и даже топнахме крачета , иначе баба се грижеше за него и се разхождаха по морската градина. Имаме си първи кътник от днес и втори почти се е показал( а, все още нямаме още 2 долни резеца???).Това е от нас.Ходим редовно да играе в детската градина и в групата при баба си да свиква с обстановката.........най вероятно от октомври ще сме на ясла.
Tchara какви са цените на тези вили в Приморско?

# 144
  • София
Успех Shark-чице! Стискаме палци! Grinning

Мамо Веси , лек полет! Grinning

Tchara какви са цените на тези вили в Приморско?

Като въведеш дати за престой в горния десен ъгъл и кликнеш върху ОК показва колко лв ти е нощувката и калко трябва да платиш за желания период- това не ти прави резервация, просто е един вид калкулатор.

Радвам се, че снимките са ви харесали Grinning От скейтборда не е падал, и от телевиизора не е засега Mr. Green

# 145
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАРТЕНИЧКИ 2005! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! ДА НИ РАСТАТ ЖИВИ, ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
!

# 146
  • София
Честит празник малчовци Grinning Да сте живи и здрави, много щастливи, по- малко палави и много любознателни! Grinning
Shark-чице, видях те  със Стан-много кротко това дете, бе Grinning Как си стои в количката Grinning Ама веднага ви познах Grinning

# 147
  • Варна
Честит празник на малките ни деца и на всички нас също!

Аз пък изпуснах по Нова в началото и гледах само по БТВ. Този дядо накрая май много лошо се е изказал за количките  #2gunfire. Сори за ОФФ-а.

Аз днес няма да мога да си изведа детето на забавленията в Морската  Sad. Количката, с която караме в момента е супер неудобна за автобус и ще го водим по забави май чак в събота, че да сме с тати.

Весело изкарване на всички ви в този празничен ден!  bouquet

Лек път на мама Веси!

# 148
  • Града на Лили Иванова
ЧЕСТИТ,1-ВИ ЮНИ МИЛИ ДЕЧИЦА-бъдете здрави и нека усмивката не слиза от вашите устица.А вие МАМИ нацелувайте вашите дечковци от мен на този прекрасен ден. Laughing

# 149
Здравейте! аз днес не можах да отида на протеста и много ме е яд- но пък преживях истински екшън - заседнах в асансьора на Шейново с шефа на болницата, външния министър и още 7 журналисти- седяхме си 40 минути- на мен ми стана зле- абе едвам они извадиха...

Общи условия

Активация на акаунт